Kişilik & Karakter Özlediğiniz bir şey/biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bir kaç ay önceye dönseniz neyi değiştirmek isterdiniz hayatınızda?Hani olur ya o şans bir kez olur, bir daha ulaşamazsınız ona. Özlediğiniz bir şey/biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Her yaz 4 buçuk ay gezmeyi özledim 0 0 Yorumla
Bittirüyabitti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bazen insan öyle özlenir ki özlenen bilse kendi yokluğundan utanır 1 0 Yorumla
DarkBluee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Özlediğim biri yok, sadece soğuk havalarda sıcak çikolata, salep içmeyi özledim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Özlediğim birisi yok diyim sen de inanmış gibi yap boş ver😃 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayatımı değiştirmek isterdim 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kimseyi Özlemiyorum 0 0 Yorumla
Thaumas Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl 1 ay öncesine dönebilmeyi çok isterdim ona o kelimeleri soylememeyi şimdi pişmanım geri dönüş yok o da özlüyor mu benim gibi hiç bir fikrim yok. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. 17. yaşımı çok özlüyorum. 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bir kaç ay öncesindeki anları özlüyorum ara ara.. 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir kaç ay beni kurtarmaz 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır özlediğim birisi yok. 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. çocukluğumu 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evlenmezdim mesela 0 0 Yorumla
çokyordunbenibehayat Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Evet eski halim 0 6 Yorumla Kriminal_Kalp_2 1 yıl Sen birinden mi ayrıldın? Yorumla çokyordunbenibehayat 1 yıl Ne alaka Yorumla Kriminal_Kalp_2 1 yıl Keyfin nasıl? Yorumla çokyordunbenibehayat 1 yıl Nick bak anlayabilirsin Yorumla Kriminal_Kalp_2 1 yıl Konuşmak ister misin? Yorumla çokyordunbenibehayat 1 yıl Genelde kimle komussam lafı cinselliğe götürüyor burdan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her yaz 4 buçuk ay gezmeyi özledim
Bazen insan öyle özlenir ki özlenen bilse kendi yokluğundan utanır
Özlediğim biri yok, sadece soğuk havalarda sıcak çikolata, salep içmeyi özledim
Özlediğim birisi yok diyim sen de inanmış gibi yap boş ver😃
Hayatımı değiştirmek isterdim
Kimseyi Özlemiyorum
1 ay öncesine dönebilmeyi çok isterdim ona o kelimeleri soylememeyi şimdi pişmanım geri dönüş yok o da özlüyor mu benim gibi hiç bir fikrim yok.
Pozitif enerji
Kış 😃
17. yaşımı çok özlüyorum.
Ninemi özlüyorum 😭
Bir kaç ay öncesindeki anları özlüyorum ara ara..
Bir kaç ay beni kurtarmaz
Hayır özlediğim birisi yok.
çocukluğumu
evlenmezdim mesela
Mutlu olmak
Çilekli link
Hayır yok
Dolu
Hayır yok.
Memleketimi özledim
Carrr
Evet eski halim