Gizli Üye(30-35)1 yılYok ya girisken olsun. Hadi belli bir noktada olabilir de bu utangaclik beraberinde ozguvensizlikte getiriyorsa zor. Erkek ozguvenli olacak. Bircok kadinda boyledir bu dusunce bence. Sonra surekli bu ozguvensizlik ve utangaclikla kadin uğraşıyor. Kadina da yazik.
Üni de boyle bir erkek arkadas vardı. Ben cekiniyorum ya sen söylesene, sen alsana, hadi sunu yap derdim utaniyorum derdi. Boyle erkek zor olur. O da ya da bunun gibiler boyle olmak istemezdi elbette. Belki ailenin yetistirilisi vs falan etkilidir. Baskilanmislardir anliyorum.
Ama artik koca adam olmussun, uniye gelmissin, calisacaksin, karina cocuguna biri bir sey dese utaniyorum diye savunamayacak misin vs vs. Bunlarin üstüne gitmek lazim diye dusunuyorum. Ozguven de kazanilabilen bir sey. Utangaclikta zamanla yenilebilir. Kadin icinde boyle bir erkegi kaldirmak zor olur.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
İtici demek fazla olur sonuçta kişiliği o fakat erkek dediğin girişken ve dominant olmalı aksi halde ilişkilerde baskın karakter kadın olur ve çoğu kadın dominant erkeklerden hoşlanır
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u 1 yılUtangaç erkek elbette ki itici değildir ama benim tercihim de değildir. Ben biraz arsız, beni uyandıran, benimle uğraşan erkeği daha çok seviyorum.
14 Yorumla- 1 yıl
Utandıran.
- 1 yıl
Aynı anda o özelliğe de sahip olabilir 😛.
1 yılBenim fikrime göre, utangaçlık bazı kişiler için itici olabilir ancak benim için değil. Utangaç bir erkek, belki ilk başta biraz içe dönük olabilir ancak zamanla daha fazla güven kazanabilir ve samimi bir ilişki kurabiliriz. Önemli olan, karşılıklı anlayış ve sabırdır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok da utangaç olmasin o zaman iş bana düşen gibi aman çekemem jsjssj
31 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHayır değildir hatta samimidir ama tabi dozunu kaçırmamakta lazım
11 Yorumla
1 yılBu bir duygu gösterisidir. İticilik olmamalı bence
20 Yorumla
1 yılArsızı itici :D ortası olacak
20 Yorumla
1 yılÇok utangaç olanı iticidir.. Erkek dediğin biraz konuşkan olmalı..
11 Yorumla
1 yılBir öiltar utangaçsa o düzelir zamanla hatta bir miltar utangaçlık iyidir ama kökten utangaç biri sorunludur , tavsiyelere kuşak asmaz, aşırı özgüvensiz ve değişime kapalıdır, öfke sorunları olur genelde bunların, ulan yardım edecektik g*tü kalktı birey dersin yani
10 Yorumla
1 yılİticidir kesinlikle. Konuşacak bir şey bulamaz, aramaz sormaz. Konu açması için karşısındakini bekler. Buluştuğunda sıkılır eli ayağına dolaşır heyecan yapar kıpkırmızı olur. Ayrıca bir ortama girdiğinde yine böyle sıkılgan davranır. Sen hareketli eğlenceli bir insan o yanına yakışmaz. Yabancı insanlarla da olsa iletişimi iyi değildir. O yüzden bir zaman sonra partneri kesinlikle sıkılır ondan.
10 YorumlaNe çok utangaç ne de çok rahat olmaması gerekiyor bence. Her şeye çekiniyorsa bir erkek, sıkıcı olduğunu düşünürüm açıkçası ama çok rahat ve girişken olursa da flörtöz olduğunu düşünürüm. Mesafeli ama aurası yüksek, dikkat çekici olmalı. 🤝🏻
113 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yani arkadaş olarak seçtiklerim bile net, konuşmasını bilen insanlar. Erkek dediğin hayatta çok silik durmamalı.
10 YorumlaFazlası oldukça iticidir, ama kararında olursa efendi derler
20 Yorumla
1 yılBebişlerde çok hoş yaa
Büyük hâli hoş olmaz
Elini masaya vurması gerek hep ben vuramam ya elim acır ahah
13 Yorumla- 1 yıl
bebişler de tamam zaten :D
- 1 yıl
Ahaha ama onlarda tek olsun
- 1 yıl
bence de
Utangaçlık seviyesi kendini ifade edemeyip karakterini gölgede bırakacak cinstense aşırı itici geliyor bana..
11 YorumlaYa ma. l gibi olursa itici olur. Kadınlar girişken erkekleri daha çok sever.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYerine göre her insan utanmalı bence. Utanma duygusu insani bir duygu
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Pasif, kendine güveni olmayan, güven vermeyen, bir şeyi beceremeyen erkekler ilgimi çekmiyor 🙄
14 Yorumla
1 yılİtici demek biraz fazla kaba olur gibi sıkıcı demek daha doğru. 🌝
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılevet. kadınlar agzi laf yapan erkek sever utanan değil 🙄
11 Yorumla
1 yılEvet bana itici gelir ama aşırısi. Girişken ve efendi erkek olması daha iyi.
11 Yorumlaİtici denilemez ama kadınlar cesur girişken erkek sever genellikle. İstediğini elde etmek için girişken olmalı
10 Yorumla
1 yılİticidir. burada orneklendiremem ama erkek dediğin bu devirde biraz aciksozlu ve açık olmalı.
10 Yorumla
1 yılYok ya her güzel duygudan olması gerektiği kadar olmalı her insanda. Erkekte de kadinda da güzel.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılEskiden ilgimi çekerdi artık itici geliyor başlatmasın utanmasına ben yanımda kendinden emin ve konuşkan biri istiyorum.
14 Yorumla- 1 yıl
İşte böyle hepiniz bir gün...
https://youtu.be/TbLjLyAEvRk?si=Nn7i-BjxVGP__eUh - 1 yıl
@Lütfetmedinizefenim çüşşşş benim bahsettiğim bu değildi amaaa
- 1 yıl
Bahsettigin bu değil ama varacağın son durak bu
- 1 yıl
Hanim ol evinde otur
Onca işaret etmeme rağmen yine de ilk adımı benden bekleyecek kadar olmasın onun dışında iyidir aksine.
11 Yorumla
1 yılBen istemem arkadaş olarak bile kadın bile olsa istemem öyle arkadaş
20 YorumlaUtangaçlık seviyesi önemli burada. Herşeyin fazlası zarar..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Evet yani biraz. Utangaç erkeğe bakıcılık yapmıyoruz
10 Yorumla
1 yılAşırı utangaçsa evet itici gelir, çekilmez o kadarı da. Dozunda ise hoş bence.
10 YorumlaAşırıya kaçmadığı ve kısa tuttuğu sürece sevimlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde itici oluyorlarmış. Ben de utangacım. İstisnasız her kadın yırtık adam ister. Aksini söyleyen yalan söylüyor. Kendisini eğlendirebilecek tip varken neden böyle sıkıcı erkeklerle beraber olsun ki. Ya da aldatılmaktan sıkılmıştır o yüzden tercih eder. Sonuç olarak lehine kullanmak için ister belki de.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değildir ben utanmam genelde ama olduğu zaman baya oluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Aşırı ise iticidir. Hiç utanmıyorsa yüzsüzdür. Ortası olmalı
10 Yorumla
1 yılBen sevmiyorum bu tip insanları. Özgüven güçtür
10 YorumlaUtangaç da olmamalı arsız da. Girişken ama kararında olmalı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben utangacım bu yüzden çok kaybettim bence kızlar utangaç erkeklerden hoşlanmıyor hatta itici buluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYok sanmam bazıları utanır bazıları utanmaz insan şekilden şekle değişiyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok hoşuma gidiyor desem? 🍓
43 Yorumla
1 yılHayır ama çok kız serseri tipli birçok kızı kullanmış erkeği seviyor neden onlar çok cazip geliyor ama bana hiç öyleleri cazip gelmedi kaldı ki ben etiler'de oturuyorum böyle onlarca erkek gördüm
10 YorumlaReis ben de genelde utangacım zaman zaman ağırdan aldığım şeyler oldu. Bu tür şeyler bize kaybettiriyor.
00 Yorumla
1 yılFazla utangaç biriyse itici, ortası olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet.. Tatlı değildir yani, yalandan falan utanmasınlar..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Utangaç ve çekingen biriyim. Hiç çekici olmadığımı düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılAz bişey utangaç olsa güzel bence ama para konusunda sıkıntı yok calisitim parası olmasa birlikte kazanırız sonuçta kocam olcak inşan
10 Yorumlaİtici değil de çok utangaç erkek tercih etmem ben
11 Yorumla
1 yılErkeğin de utangacı olmamalı bi zahmet.. 😒
11 Yorumla
1 yılHayır değildir ama abartı olmadığı sürece.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence değildir, utangaç olması bir sıkıntı yoktur.
11 YorumlaFazla ise evet yerine göre olmalı
11 Yorumla
1 yılCok utangaç da olmamalı arsız da olmamalı
12 Yorumla- 1 yıl
Evet dengeli olması lazim☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılSıkıcı, o nedenle itici.
11 Yorumla
1 yılNiye itici olsun? Bence utangaç olan efendi de olur:)
20 YorumlaEvet zayıf, itici görünür. Erkek gözüyle bakmam bacım olur.
10 Yorumla
1 yılbirader ne utangacı kadınları abartmayın lütfen direk konuya gir ağzına alır mısın diye
10 Yorumla
1 yılYakışıklıysa “ay utangaç çocuk çok tatlııı” oluyor, tipsizse ıyy utangaç oluyor
10 Yorumla
1 yılBen utanırım aqa reddedilmekten korkuyorum çünkü gidip konuşamam
10 YorumlaYüzsüz olmasından iyidir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Erkek en az benim kadar cesur olmalı
20 Yorumla
1 yılİtici. Özgüvenli ve cesur olmalı.
219 Yorumla- 1 yıl
@Bir_yabancı_değil öyle olunca da sapık diyonuz. Az yerinizde durun :)
- 1 yıl
Sen çok yanlış anlamışsın olayı..
- 1 yıl
Eminim verdiğin bu cevapla kendini çok zeki hissetmeye çalışıyorsun ama HAYIR, ikimiz de farkındayız ki kadınlar ozguvenli erkek sevdikleri kadar işlerine gelmediği zaman bunu karşı silah olarak kullanırlar. Ayrıca ozguveni yüksek erkeklere de nefes aldırmazlar ki ellerinden gitmesin. Kısaca siz ne istediğinizi billllmiyonuz hayatim
- 1 yıl
Bir kadın canını yakmış anlaşılan. Ama ben ne alaka yani.
- 1 yıl
Yok, öyle can yakma demeyelim de ben iyi bir gözlemciyim diyelim. Sizle de bir alakası yok. Sadece verdiğiniz cevaba istinaden yorum yaptım. Kısaca "yok erkek böyle olmalı, şöyle olmalı, " gibi koydugunuz tüm kıstasları işinize gelmediği zaman kendiniz eleştiriyorsunuz. Bir genelleme yaptım Sadece.
- 1 yıl
Ben şahsi fikrimi ve tercihimi söyledim hepsi bu, başkalarının tercihi beni ilgilendirmez. İyi akşamlar.
- 1 yıl
Yaw bak yine aynısını yaptınız. Ben de gayet ozguvenli bir şekilde fikrimi söyledim. Ama seni elektrik çarptı.
İyi ve serin akşamlar diliyorum - 1 yıl
Çıkışarak, eleştirerek konuşan ve benim üzerimden genelleme yapan biriyle kısa kesmem normal değil mi beyfendi. Bence siz kendinizi de bir analiz edin. Hiç tanımadığınız bir insana böyle bir yaklaşım göstermeniz çok ilginç çünkü.
- 1 yıl
Ya zaten mesele de bu . Hali hazırda ikimizin de bulunduğu ve yorumlaştığı sitenin içeriği bu. Yani ben meseleye sen arkadaşınla bi kafede sohbet ederken dahil olmadım. O zaman zaten bana deli derler. Ama sen hiç tanımadığın insanların sorularına yorum yapıyorsun ya , aynı mantıkla ben de hiç tanımadığım senin cevabına yorum yaptım.
- 1 yıl
Tamam bir kusura bakma çıkıştım yok yere demek yerine, üstünü örtmeyi tercih ediyorsun anladım. O zaman sana ilişkilerde ve hayatta başarılar.
- 1 yıl
Yani bu arada amacım gerginlik değil sadece kadınların biraz ikiyüzlü olmasından bahsettim:)
- 1 yıl
Özgüvenle çapkılığı veya cinselliği dahi ayırt edemiyorsanızda artık... Özgüvenli erkek mi sapık oluyor? Gidin araştırın okuyun biraz allah aşkına özgüven ne demekmiş.
- 1 yıl
Aksine ben hep derim ki artık eskisi gibi beğendiği kızla gidip konuşma olayı kalmadı erkeklerde, sadece karşıdan izliyorlar hemde aylarca.. Bu kadar mı özgüven yerlerde olur, konuşmayı denese belki şans vereceğim, fakat kendi eliyle başlamadan bitirebiliyor bir erkek tüm bu olayı. Açıkçası en nefret ettiğim erkek tipi pasif ve karşıdan izleyen bununla yetinen erkek. Bence erkekler şunu kavrayamıyor en çok bi kadın için kim emek verirse çabalarsa kadın o erkeği seçer.
- 1 yıl
Haksızsın.
- 1 yıl
Evet öyle yapmalılar.
Bir yerden sonra evet
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBazen evet ya sıkıcı olur
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler utanınca tatlı oluyorlar
10 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne