Kişilik & Karakter Sabrın sonu artık görücü üsülü galiba 🤦♂️? Yanlızkurt05 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Pardon profil 5 yıl önceki hali şimdiki deniz manzaralı yaş 29 sen Sabrın sonu artık görücü üsülü galiba 🤦♂️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Maalesef bazı insanlar için öyle 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Sabrın sonu selamettir 0 1 Yorumla Yanlızkurt05 +1 yıl Bu dönem öyle gösteriyor 🤣
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. öyle evlendim 0 1 Yorumla Yanlızkurt05 +1 yıl Geçmiş olsun 😂🤦♂️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaş hangi pp ye ait 0 4 Yorumla Yanlızkurt05 +1 yıl Yaşı kalmadaki lambası büyüyen yoldan çıkıyor 🤣🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Yanlızkurt05 +1 yıl Nasıl anlamadın iyi oku bakalım 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki resim var hangisisin diye sordum cevap bi hayli alakasız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimde🤣 0 4 Yorumla Yanlızkurt05 +1 yıl Artık herkes birbirinden çıkar menfaat peşinde olmuş maalesef nolcak böyle ya insanlar neden nankörlükte uzman lar 🥲🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah bir bilsemm 😥🤣 Yorumla Yanlızkurt05 +1 yıl Ah ah bu kızlar erkekler aklı hep bel altında oldu sürece daha çok değişir bu dönemler 🤦♂️🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef bazı insanlar için öyle
Sabrın sonu selamettir
Bu dönem öyle gösteriyor 🤣
Görsünler bakalım sjsjsj
öyle evlendim
Geçmiş olsun 😂🤦♂️
Yaş hangi pp ye ait
Yaşı kalmadaki lambası büyüyen yoldan çıkıyor 🤣🤗
Anlamadım
Nasıl anlamadın iyi oku bakalım 🤗
İki resim var hangisisin diye sordum cevap bi hayli alakasız
Benimde🤣
Artık herkes birbirinden çıkar menfaat peşinde olmuş maalesef nolcak böyle ya insanlar neden nankörlükte uzman lar 🥲🤣
Ah bir bilsemm 😥🤣
Ah ah bu kızlar erkekler aklı hep bel altında oldu sürece daha çok değişir bu dönemler 🤦♂️🤗
maalesef öyle
Malasef öyle