Böyle tek tek yazıyorsa sıkıntı, okurken sıkıntı çöktü. Ayrıca yanlış insansa biter ve yerine doğrusu gelir. Aşkından öldüğüm insanla ayrılınca (daha doğrusu boynuz yiyince) asla kimseyi sevemem ve evlenemem sandım. Sonuç olarak evleniyorum
Bir şey diyim mi daha birkaç kelimeyi bir cümle içerisinde toparlayaman biri seni kalbinde taşıyabilcek akla sahip değildir. Aklı olsaydı zaten senin gibi seven bir kızı bu hale getirmezdi ama sorunu cevaplayayım bazen birbirimize uymadığımızdan ve nasip olmadığından bazense sevgi olmadığından biter
benim konustugum cocukta 19 yasinda baslarda cok iyiydi sonradan seytana donustu kufur etmeye basladi yani ilk tanidigimla bir degildi engelle gec uzatma ben engelledim bile
banada aynisi oldu gercekten tanidigima pismanim her bir tartismada kufur edip duruyordu ana avrat gidiyordu bende onun anasini skkiyordum orspunun oglu
ben onu 3-4 ay once engellemistim baskalarinin telefonundan arıyordu mesaj cekiyordu engelimi kaldir ne olur yalvarıyorum diye diye zorla kaldırttı onuda yaptigima pismanim gercekten hicbirsey icin degmiyor engellediysen cok iyi oldu hicbirzaman engeli cekme cekersen seni herturlu kandirir