Kişilik & Karakter Sana ayrıcalıklı hissettiren o kişi kim? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Pamuklara sarıp sarmalayanın var mı? https://m.youtube.com/watch?v=DiQcRvCVCUA#smell Güncellemeler+1 yıl Süper Sana ayrıcalıklı hissettiren o kişi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bence Rabbimiz Allah, çünkü hepimizi biricik yaratmış , eşimiz benzerimiz yok ben öyle düşünüyorum 2 0 Yorumla
Zamandayolculuk810 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Allah, çünkü hepimizi biricik yararmış , eşimiz benzerimiz yok 1 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kimse yok bende beklentilerde değilim zaten kendi kendimi şımartmayı biliyorum 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Döşüne sarıp sarmalıyor😄 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kişi değil Garanti bankası 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ahshs Yorumla
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Yok ki. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl üzdü Yorumla
Last_Guidance Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bana hissettiren yok benim hissettirdiğim var 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Öyle biri yok 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Lahmacunum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Keşke olsaydı 🥲 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bi bilsem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence Rabbimiz Allah, çünkü hepimizi biricik yaratmış , eşimiz benzerimiz yok ben öyle düşünüyorum
Allah, çünkü hepimizi biricik yararmış , eşimiz benzerimiz yok
Kimse yok bende beklentilerde değilim zaten kendi kendimi şımartmayı biliyorum
Döşüne sarıp sarmalıyor😄
Kişi değil Garanti bankası
Ahshs
Var öyle biri
Yok öyle biri sensin kim
Öyle biri hiç olmadı ama isterdim☺️
Öyle biri yok istemiyorum da zaten
Olmadı be yaktım ben kendimi
Süper kahramanım Babamm🦸♂️
Annem babam başkası yalan.