- Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim öyle bir flörtüm olamaz zaten.. yani bu direk ruh hastalığıdır.. bir insan flörtü varken niye kendine hesap açıp yürüsün ki onu da geçtim zaten bir insan niye sahte hesap açıp kendine yürüsün.. saçma sapan işler.. ama çok gördüm öylelerini.
31 Yorumla
Soran+1 yılEzik çünküü
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle flört ederken başka birisiyle flört etmeye çalışan, peşinde sürekli ona yürüyen bir insanın olmasını engellememesi beni ona bağlamak yerine iter.
Hele ki fake hesapla bunu yapıp birde alttan alttan beni araştırıyorsa direkt engellerim. Madem içinde bir şüphe var açık açık araştırsın kılık değiştirmeye ne gerek var. Ruh hastalığı gerçekten de bu yaptığı13 Yorumla
Soran+1 yılHem kendine yürüyor, hem bana o kıza haddini bildir diyor 🙄 halbu ki kız o🤣 ve samimi arkadaşlarıma yanaşıp aramızda olup bitenleri öğrenmek istiyor. Gülüyorum ama korkutucu tedavi olunması gereken bir hasta
- +1 yıl
Haddini bildirecek kişi neden sen oluyormuşsun ahsjs. Kendisi de rahatsız oluyorsa kendisini kendisi reddeder
Soran+1 yıl🤣ya işte bana yürüyorlar havası vermeye çalışıyor. Bekle ben vericem haddini dedim sonuç yol verdim. sds
+1 yıl
Şu şekil okudum resmen. Yani bilemiyorum böyle insanlar neden bu yeteneklerini sanata dökmüyor da burada boş boş manitacılık kovalıyor. Lan bu oyunculuk Brad abimizde bile yok. Maşallah diyim nazar değmesin. Sana da geçmiş olsun. 😃
217 Yorumla
Soran+1 yılFlörtken yapabileceğine inanmadım tam kesin olmadan ama arkadaşlarımı uyardım. Bilip bilmemezlikten geldik ve oyununu çıkardık. d
- +1 yıl
Sende de nazar mı var ne var nasıl çekiyon 😃😃
Soran+1 yıl10 günlük bir şeydi kendini fazla kaptırdı. d
- +1 yıl
Ayakta alkışlanacak cinsten 😃
Soran+1 yılyoutube.com/shorts/fCLNrmxvzi8?si=A8dFGTtG9aQSU_dL
Onu böyle donatmak lazım. d- +1 yıl
youtube.com/shorts/1oxgXnUV3cE?si=NpOk-vBMDokPZv6s
Sen daha çok onu böyle donatmışsın sjsjsjjdd 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAhagagad🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yalan mı sjdjd
Soran+1 yılSanırım öyle oldu🥲bir sabah yürü ense traşını görelim diye yol verince attığın şekildeki gibi donatmiş oldum🤣
- +1 yıl
Böyleleri de lazım ama bak yoksa şu an nasıl dalga geçecektik sjdjddjd 😂😂
Soran+1 yılBarışmaya calıştı kapı duvar simdide millete yalakalık yapiyor arkadaşlarima yaziyor ekliyor🙄boşlukta beyin yoksunu. d
- +1 yıl
youtube.com/shorts/655ybMfBv4s?si=QFxBUDX0844OFkEo
Seninkinin anlık halleri sjsjdj 😂😂😂
Soran+1 yılSeninki deme gebertirim🤣 baş belası bulaşıcı hastalık, virüs o
- +1 yıl
youtube.com/shorts/9tXH8T8Q-SU?si=mPIyVRAaYLVH97jr
Ya bugün aşırı formdayım harika videolar çıkıyor konuya uygun Allah razı olsun 😂😂😂😂
Soran+1 yılMutluluğun daim olsun😇sanada gülmek icin fırsat çıktı🤣
- +1 yıl
Ekstra arttı diyelim amin senin de mutluluğun daim olsun sen de gül 😂😂😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim🎀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılTepkisiz kalırım ya kimle ne yaparsa yapsin
12 Yorumla- +1 yıl
Reis o nasil profil foto yalnız çok iyi laf
Soran+1 yılKapak😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan kendisini neden bu kadar aşağılarki?
Bak işte yorum yapanlar ve sen şizofren falan diye imalarda bulunmuşsunuz. Eğer kendisi de buradaysa bunları okuyordur. Ben olsam toprağın altına girip bir daha da oradan çıkamazdım. Ne gerek var böyle şeylere. İlişki illa yürüyecek diye bir kaide yok. İstenmiyorsan, Allah yolunu açık etsin deyip çekilirsin köşene. Diyelim ki çok seviyorsun. O zaman da çaba sarfedersen bu tip saçma sapan oyunlar oynamadan. Çocuğa cidden üzüldüm. İnşallah kendisi de yaptığı saçmalığın farkına varıp, "ben ne yaptım" diyerek üzülüyordur. Gerçekten yazık!
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet😇
+1 yılAynısını yaşadım gülerek okudum ya 😂 kendilerini fazla akıllı sanıyorlar da geldikleri yollara gül döktüm ben 😂😂 hayır illa ki uğraşacaklarsa önce eski sevgililerinin peşinde koşmayı bıraksınlar öyle uğraşsınlar. Hem ayranım dökülmesin hem totoma zeval gelmesin olmuyor ya 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Akrepti mesela kendileri burdan anmak gibi olmasın da 😂
Soran+1 yılDejavu yaşamiş oldun🤣 ezik iştee
- +1 yıl
Hayır sadece fazla kararsız o mu bu mu şu mu karar veremiyor elindeki herkesi kaçırıyor 🤧🤧
- +1 yıl
3 5 boy büyüğü de 3 5 boy küçüğü de aynı bunların demek ki Çok bozdu bu erkekler çok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bir de benim olayda kendine yürürken edepsizdi çok cinsel cinsel yürüdü herif kendine 😂😂 nasıl bir fanteziyse
+1 yılAhahah😆😆Karşıma böyle biri çıksa psikolojik destek alman şart söz seansların benden bitmeden sana son iyilik olsun derdim. Kendi narsizminin doruklarında insan kişisidir ve takıntılı. Fake hesaplardan gizli takip veya fake hesaplardan kendi kendini gazlama olayları. Üzülürdüm haline.🥲
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 seansta adam ederdin onu
- +1 yıl
Vakaya bağlı seansı ileri derece psikopatsa gelir de gelir seanslara😀
+1 yılÇok çirkin bir durum aşağılık kompleksine girmiş, benim taliplerim var elinden kaçırma sankin mesaji vermek istemiş sanki bayağı bir ağır karasal sorunları varmış Allah kurtarmış erken fark etmissin çok geçmiş olsun vakit kaybın için
12 Yorumla- +1 yıl
Kafasal*
Soran+1 yılEvet ❤️
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ruh hastası bu baya seans lazım 😂buraya kayd olurken kimlik bilgileri istense kimse 2ci hesap açamaz, açan da böyleleri gibi işsizlikden açıyor zaten.😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılIşsiz gücsüz. d
+1 yıl- Ruh hastasına bak.. ne yapacağım çok açık
11 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yaptım
+1 yılBu anlattığın vaka baya ağır uzak durmak gerek çünkü şizofren bu olmamış şeyleri kafada kurup yaşıyor acınası hâlde.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah şifa versin
- +1 yıl
Amin gerçekten de
kız boş ver sen Demet Özdemir'e benzeyen kizsin KS erkeleriyle takılıp aptallık etme büzüşük dudiş beybi
17 Yorumla
Soran+1 yılDudişim büzüşük mü🧐😩
Soran+1 yılEn güzel yerim dudişlerim kıskanma gız🤣
Soran+1 yılIyi madem🤣❤️
- +1 yıl
Soran bacım benim exe istek yollar mısın rica etsem manita yapmış mı merak ediyorum
+1 yılAhhh bacımsu bildim bu kişiyi müneccim değiliz ama görüyoruz 😌demek ki rahmetli flört bey pek öz güvensiz
13 Yorumla
Soran+1 yılRahmetli aşağılık kompleksi yaşardı. d
- +1 yıl
Kimse gördüğünü gibi değil 3-5 güne ölüyorum bitenden pek bir şey beklenmez kız o başka limanlara yanaşıyordu geçen gördüm 🙄
Soran+1 yılAh bacım bilmez miyim🤣
Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. o kadar emek vermiş bence tebrik etmek lazım bir iş gücü sarfedilmiş emeğinin karşılığını almalı
12 Yorumla
Soran+1 yılOscarlık oyuncu
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de gerçekten hayranıdır. Bazı insanlar var gerçek hesaplarını gizleyip sevdikleri insanı boş 1 xper hesaplardan takip ediyorlar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTespit edildi ve onaylandi😅
- +1 yıl
Ezikmiş o zaman :D
Burada cidden ne kadar işsiz insan var ya bunu fark ettim. Bunu yapmak için hem akıldan noksan olman lazım ya da işsiz genel konuşuyorum. Fake hesapları ile uğraşan insanların net kafadan sorunu vardır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kafayı yemişler psikolojik sorunları var ya bunların
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Dengesiz mi bu sahis akil sagligi falan yok galiba..
18 Yorumla
Soran+1 yılAkıl sağlıği yerinde değil emin oldum
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılÜmitlendı zavallı 10 günlük flört aşamasını 10 yıllık evlilik sandı. d
Soran+1 yılBeyin yoksunu işte. d
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. boş ver gitsin be 😂 bu çabayı daha faydalı şeylerde kullanabilirdi 🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru🤣
Soran+1 yılUğraşacağım kapasitede değil😏
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi mi ya vay anam vay millete bak 😂 yazık bu tür hastalıklı düşünen insanlara
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Ben buradan dehşete düştüm bile daha fazlasına hiç gerek yok 😃
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEzikliğin kaçıncı seviyesi 😂😂 kendisine yazan yok diye kendi kendine mi yazıyor 😂😂 gülme tuttu beni 😂😂😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yıl🤣 yazan illa olur ama kendini sana yarandırmak için saplantılı aşığım var diyo o saplantılı aşık ta o🤣kendine yürüyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılAyy aşkım baya komik çocukmuş ya güldürdü beni 😂😂 sen yine de temkinli ol biraz şizofrenik gibi 😂😂😂😂 ama emeğe saygı 🙏
Soran+1 yılOscarlık. sfsds
Kişilik & Karakter konusunda 41,6b cevap paylaştı. Burada olan bişey 3 hesabı olup farklı farklı kişiliklerde davranıp kendi kendine yürüyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım 3 mü🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanların şu an kafayı yediğini düşünüyorum ilginç harbi iyice şaşırıyorum her daldan var demekki sitede 😑
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. O kadarını da yapmış olmamalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapti. d
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen aradan çekilirim, kendine yürüdüğüne göre kendi kendine daha mutlu demek ki. :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok iyi böyle birinden çok bir başkası için düşünce beklememek gerekiyor
Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Çok itici bir hareket. Böyle biriyle flört etmeye devam etmem ve uzak dururum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cins çok insanoğlundan her şey beklenir normal geliyor artık bu tarz şeyler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Umursamam kendi kendine eder ¯\_(ツ)_/¯
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
s +1 yılİşsiz güçsüz diye yorumladım.. ürkütücü yine de bi insanın böyle olması
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendisiyle evlenebilir bence bunları yapabiliyorsa.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılSen de bu ruh hatalarını nasıl buluyorsun.
Bir de bu yönden mi baksak acaba 🤔
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anlamadım. Benim eski flörtüm fake hesap açıp yine kendine mi yürüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz flörtken kendini sana yarandirmak için fake hesap açiyo kendine yürüyor.🤣 sonra fake hesabıyla senin takip listendekilere yaziyo
Soran+1 yılEvet. sdsds
+1 yılDeğişik bir vakaymış hocam. Meybuz ısmarlasaydınız keşke.
01 Yorumla
Soran+1 yılMeybuz kurtarmaz beyin ameliyatı
Değişik bir ruh hali demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlarda vardir da erkekse bunu yapan durum daha kötü xnxjzhz
10 Yorumla
+1 yılİkisinide engeller yeni gerçek adam gibi bir flört bulurdum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazık ne kadar aşık olduysa a aşktan çıldırmış olmalı jsjjs
00 YorumlaSeni hak etmiyor aşkım ya😘😘bu sekilde insanlarla kendini oyalama
00 Yorumla
+1 yılKim bu babası belirsiz ruh hastası
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun bunun çocuğu işte. ddsds
Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. peki siz bunu nasıl öğrendiniz?
11 Yorumla
Soran+1 yılKendini ele verdi fake hesabini kapattirdim
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılCidden bu insanlar kafayı sıyırmış
20 Yorumla
+1 yılModlara şikayet bildir hesabı kapatırlar.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılElinden tutar akıl hastanesine götürürüm, başka yapılabilecek bir şey yok..
00 Yorumla
+1 yılGerçekten var mı öyleleri
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz aynı oksijeni soluduğumuzdan emin miyiz?
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılA. m k ortalığın ki denemiştir almıştır cevabı ni
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 928 cevap paylaştı. Bu bi rahatsızlık çeşididir 😄😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bas engeli gec.. vakit degerli.
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir işsizlik
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülürdüm lan
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılruh hastası olduğunu düşünüp ayrılırdım
10 Yorumla
+1 yılmazhar osmanın kapısına bırakırım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık:)
Hasta hemen kacarim:)10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Öyle bir flörtüm olmaz ki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEngellerim delilerle işim olmaz
10 Yorumla Çok gördük burada öyle yapan sgsg
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri flörtüm olamaz iyi seçerim..
10 Yorumla
+1 yılHangimiz yapmadık ki? Burada mı oldu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoğarım ciddi ciddi tiksinirim hata.
00 Yorumla
+1 yılEşeğe altın semer takılır 😂
00 Yorumlaruh hastası kaç
20 Yorumlaöz güven sıkıtısı çekiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler