Kişilik & Karakter Erken uyuyunca sabah uyanmakta zorluk çekiyor musun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bende mi terslik var Erken uyuyunca sabah uyanmakta zorluk çekiyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Çekiyorum evet 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Baş ağrısı oluyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O yok bende Yorumla
maviii_prensesss4 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hayır tam tersi gece erken uyumakta zorluk çekiyorum mesela 12 1 gibi 😅😅 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok rahat kalkıyorum 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Cookk 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çekiyorum evet
Baş ağrısı oluyor
O yok bende
Hayır tam tersi gece erken uyumakta zorluk çekiyorum mesela 12 1 gibi 😅😅
Hayır genelde tam bir uyku alıyorum
Yok rahat kalkıyorum
Hayır daha erken uyanıyorum
Evet
Cookk