İstediğim meslek olmayınca nasıl toparlayacam kendimi?

5 yıldır psikolojim bozuk hem psikiyatrist hem çevrem söylediklerimden kaynaklı hep derdi psikolojin bozuk senin falan diye.
neyse bu stresli acı veren süreçleri mastürbasyonla örtmeye çalıştım her stres anında mastürbasyona koştum abuk sbauk ailevi seyelr oluyordu. ders çalışma imkanlarım oluyordu. yine ailemin baskısı yüzünden (ama nasıl baskı görseniz her türlü tehdit darlama var yani gel beni öldür diyorlardı resmen) saçma sapan bir şeye bulaştım neyse iyi giderken o şey. biandq 1 gün hayatım kabusa döndü kendimi toparlayamadim hala da etkisindeyim. o beni depresyona soktu. hayatta artık amacım bitmiş sıkılmış ölmek ister haldeydim şuanda da öyleyim. intahar çıkmıyor aklımdan.
neyse bu psikolojik sorunlar beni bitiriyordu. mastürbasyonu hiç bırakmadım her gün garanti yaptım. daha da kötü oldu beyin sisi oluştu odaklanamama oldu. ders falan çöp oldu ruhum zihnim kavga ediyordu. yataktan çıkamadım.
sınav eğitim falan çöp oldu ve bu 2. hakkımdı.
dediğim gibi bende bir de okb varmış. bayağı eskiden beri şimdi istemediğim mesleği yapıncada bu hastalık beni bana düşman edecek kaç defa intahara sürükledi. tedavi falan hikaye. benim beynim yanmış. yaşımdan 10 yaş büyük duruyorum.
şimdi tek umudum kalbim sıkışıyor ara ara son zamanlarda çarpıntı ve derinden sıkışma falan da oluyor. ölmeyi bekliyorum. inşaallah daha erken ölürüm. çünkü felaket bekliyor önümü bildiğiniz felaket
İstediğim meslek olmayınca nasıl toparlayacam kendimi?