Bunalıma girdim sanırım?

Artık yemek yemek bile istemiyorum öyle sıkıldım ki hayattan özellikle bu sene dış gorunusumu beğenmiyorum hemde hiç yüzüm güzel değil yani önceden güzeldi biraz ama şu an değil kendimi hiç beğenmiyorum dış gorunusum iyi olmadığı için hiç sevgilim olmadığını düşünüyorum erkekler yaklaşmiyor hiç artık kızlar bile muhatap olmak istemiyor benimle mesela bir ortama gireceğim ağzımdan bir laf çıksa hemen kafasını sağ sola çeviren insanlar var muhatap olmak istemiyorlar dondurma yemeyi çok severim artık onu bile yemek istemiyorum hep özel mevzular için yazıyorlar burdan zaten oda normal hayatta hani geçtiğimiz senelerde ilgileniyorlardı mesela biri benimle sevgili olmak istemişti kabul etmedim arkadasindan öğrendim ki zamaninda başka kızlara şey için seviyormuş gibi yapmış benimle de büyük ihtimalle o yüzden konuştu yani sadece özel şeyler için o kendisi yüzümü beğendiğini söylemişti zamanında neyse. Mesela teyzem durduk yere bu kız aslında güzel kız burnunu yaptiririrsa demişti yaptırmaz misin demişti estetik yaptırırdım üniyi bitirebilseydim malum bunun için işe girmem lazım ama okulum uzayacak alttan 5 tane mi ne dersim var ximdi de sonuçlarım iyi değil intihar etmek çok güzelmiş gibi geliyor gerçekten artık yemek yiyesim bile gelmiyor biryerde oturasım gelmiyor hatta 2 3 gün önce sinavda ağlamıştım bezdim çünkü lisedede hiç güzel olmayan kız fiziksel ozelliklerimle dalga geçip dururdu kendine bakmadan bunu diyende güzel kız olsaydı bari neyse. Balkondan aşağı bakıyorum atlasam mı acaba diye veya ilaç içerek düşündüm ama o sadece zehirler diye düşünüyorum şimdi dusunuyorumda ben 5 senedir boşuna yaşamışım aslında 5 sene önce de intihar etmek istedim o zaman etseydim daha iyi olurmuş diye düşünüyorum kafam cidden özellikle şu sıralar aşırı karşılık ve gelgitli...
Bunalıma girdim sanırım?