Kişilik & Karakter Dövme kadına çekicilik katıyor mu? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vücudunda nerede olursa olsun dövme çok çekici geliyor bana Dövme kadına çekicilik katıyor mu? Cevapla Dövme Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kadınlar çekicilik karat evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğraftaki gibi çok güzel değil.Ama vücudun her yerinde değil de bir kısmında küçük bir dövme olursa daha tatlı durabilir bence. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl ya bu kadınlar dövme artıstlerı zaten ayrıca boyle yakışan da var ben sevıyorum ama evet ufak dövmelerde guzel Yorumla
Pistol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Hatuna bağlı. Mesela bu hatun 5 üzerinden 3 ve dövmeleri bence bok gibi... 0 0 Yorumla
TANITH_ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Üst baldırda, kalçaya doğru yapılan dövmeler kadında çok çekici duruyor. 1 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl yani genel bır nokta yok evet fızıgınde onemı var orada Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Coğrafya haritası görmek istesek kağıda bakarız 0 4 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Senin coğrafya ile ne işin olur sen çiftçilik yap öküze bak Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Evet şu an öküze bakıyorum 😌 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Kara tren Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Ahahah Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hayır yakışmıyor 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl peki Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece güzelliğini perdeliyor 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl sevme Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben yakıştıramıyorum 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl tercih Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır itici 0 0 Yorumla
beauty_ahyeon Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hiç yakıştıramıyorum 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl tercih Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınlar çekicilik karat evet
Fotoğraftaki gibi çok güzel değil.
Ama vücudun her yerinde değil de bir kısmında küçük bir dövme olursa daha tatlı durabilir bence.
ya bu kadınlar dövme artıstlerı zaten ayrıca boyle yakışan da var ben sevıyorum ama evet ufak dövmelerde guzel
Hatuna bağlı. Mesela bu hatun 5 üzerinden 3 ve dövmeleri bence bok gibi...
Üst baldırda, kalçaya doğru yapılan dövmeler kadında çok çekici duruyor.
yani genel bır nokta yok evet fızıgınde onemı var orada
Coğrafya haritası görmek istesek kağıda bakarız
Senin coğrafya ile ne işin olur sen çiftçilik yap öküze bak
Evet şu an öküze bakıyorum 😌
Kara tren
Ahahah
Hayır yakışmıyor
peki
Sadece güzelliğini perdeliyor
Ben sevmiyorum
sevme
Ben yakıştıramıyorum