Kişilik & Karakter Aşırı sıcaklar canınızı sıkıyor mu? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sene nedense ekstra sıcak var gibi klima olmadan durulmuyor Ankara 'da. Aşırı sıcaklar canınızı sıkıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet can sıkıcı 1 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu sene hic sicak görmedim o yuzden canimi sıkmıor serin genelde hava 1 1 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Karadeniz'deyken ben de rahattım ama iç Anadolu yazın yakıyor kışın donduruyor. Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yaz çok bir anda geldi ve aşırı agresifim bu aralar kendimi kontrol edemiyorum kötü etkilendim 1 0 Yorumla
Agsggshshsshd Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Adanada yasayan biri olarak fazlasıylaa finallerimi ekmeyi bile düşündüm jsjkxsk 1 0 Yorumla
Nesli123456 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Ankara yanıyor çok bunaltıcı nefes kesici sıcaklık var 1 1 Yorumla CptSimonRiley 1 yıl En azından nem yok Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Evet çok sıkıyor 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maalesef ki evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet can sıkıcı
Bu sene hic sicak görmedim o yuzden canimi sıkmıor serin genelde hava
Karadeniz'deyken ben de rahattım ama iç Anadolu yazın yakıyor kışın donduruyor.
Yaz çok bir anda geldi ve aşırı agresifim bu aralar kendimi kontrol edemiyorum kötü etkilendim
Adanada yasayan biri olarak fazlasıylaa finallerimi ekmeyi bile düşündüm jsjkxsk
Ankara yanıyor çok bunaltıcı nefes kesici sıcaklık var
En azından nem yok
Klima aldık ilk defa , yakında gelecek umarım rahatlarız
Evet çok sıkıyor
Maalesef ki evet
Evet...
Hayır sıkmıyor