Bir kıza bir senede 19 bin küsür mesaj atmışlar bu sadece tek bir platform diğerlerini düşünmek istemiyorum neden bu kendilerini küçük duruma düşürüyorlar
Gerçekten hemcinslerim çok aç ve cahilce davranıyorlar?
çoğu işsiz güçsüz kız arkadaşı olmayan vasıfsız kişiler akşama kadar kızlara yazıyorlar çünkü ayrıca o uygulamayı bilmiyorum ama 1 kişi 1 değil en az 20 mesaj yazıyor zaten onlar da sayılıyosa normal
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Polonya’da yabancı arkadaşlarım bize, neden Türk erkekleri sürekli sosyal medyadan cevap almamasına rağmen rahatsız ediyor bu kültürel bir şey mi diye sormuştu skdnksjd ben de ne alakası var bence size Araplar yazmıştır demiştim yapmayın elemeyin beyler sizi Afganlardan ayırtacaz diye ne hale düştük smnflsndkd
@Hakan3487 valla gına geliyor bu bizim erkeklerin afganlığından ama bizim sorun bize kalsın başka yerlerde rezil etmeye gerek yok erkekte olsa başında Türk var
Haklısın, Biz bile hemcinslerimizden soğumuşken kızların da sinirden laf atarken genelleme yapması çok doğal bir durum, Ama maalesef sen durumu toparlamaya çalışsan bile "şaka kanka yaa" kafasında takılan ergenler yüzünden saygınlığımız düşmeye devam ediyor, Yolun sonu nereye gidiyor bilmiyorum artık yine de emeklerin için teşekkürler.
@PipiKemiren-Osbir inan kimsenin o atılan yüzlerce mesajla kıçı kalkmıyor bir iki düşük zekalı hariç. Çünkü sadece bize yazmadığını ve o iş için şansını denemek için yazdığını biliyoruz. Ben de 22 yaşındayım benim de hiç olmadı çok yakınlıkta kuramıyorum erkeklerle özellikle bizimle erkeklerle senin gibi kadını vajina çevresindeki et olarak gördükleri için. İstediğin kadar yaz en zekasızını bulana kadar evlenmeyeceksin
@PipiKemiren-Osbir %1 İhtimalle kabul edecek olan 1 kıza 100 kere yazsan kabul edebilir, Ama %1 ihtimalle 100 kişiye yazsan 1 kişi bile kabul etmez çünkü her yeni kıza yazdığında %99 ihtimalle reddedecektir, Açıkçası ortamını bulamadan parayla ilişki yaşayabileceğini sanmıyorum özellikle sosyal medyada aranırsan, Ayrıca sanırım genç yaşlarından beri normal davranmaya çalışıyorsun ama kızları da sürekli düşürmeye çalışıyorsun bir yandan ama olmuyor çünkü doğal yoldan ilerlemiyorsun, Kendini geliştirip bir yerlere gelirsen ve karşındaki kız diye konuşmak yerine iyi bir insan diye konuşursan o zaman evliliğe yaklaşabilirsin, Ama sadece cinsel hayata odaklanırsan eminim hiçbir zaman eş bulamayacaksın, Yani evlenmek istiyorsan bence teklif etmeyi bırakmalısın hem kafa sağlığın için hem de evlenebilmek için.
@Hakan3487 kesinlikle katılıyorum biz Norveç değiliz ki kızlar agu bugu seks diyince okeylesin. Bizim kızların ödü kopuyor çocukla buluşunca konuyu cinselliğe getirir diye