😂😂😂 Sistem bugün süper soruda çok cömert 4 soru sordum 4 de 4🥳😂🥳✨
Sır saklamada başarılı mısın?
😂😂😂 Sistem bugün süper soruda çok cömert 4 soru sordum 4 de 4🥳😂🥳✨
"Eğer bir sır saklamak istiyorsanız, onu da kendinizden gizlemelisiniz."
"George Orwell"

Evet bir sır benimle mezara kadar gider tabi ki de.. kim olursa olsun.. düşmanımın bile sırrını kimseyle paylaşmam.. ama aynı şekilde güvendiğim sır verebileceğim pek de bir kişi yok maalesef hayatta.
Helal olsun👏🏻💯💯
Allah biliyor ben 3 yıl acı çekmesem imtihanını vermesem hala değerliydi gözümde beni üzen şu oldu ilk başta beni kaale almadı demedi 3. yıl bu yüzden iyi değiliz zaten sonra çocuk terkedilce iyi gibi oldu ilk defa ağzımı açtım onlar ortada kötü şeyler oldu ben 2013de başladım söylenmeye resmi görünce hesap sorunca her şey tam anlamıyla değişti fedakarlık için üzülmedim haklı olarak dedim ki bana bir daha karışmayacaksın dedim defol git dedim bu intikam aldı tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası
Sevgili @bayrakmerve27 yaşadıklarını sık sık kağıda yazmanı öneririm zira zihnin karışık ve bu yazı diline de yansımış maalesef dışarıdan okuyucu zorlanır seni anlamakta🙂
O klavye hatası benle alakası silemiyorum maalesef
Tamam sorun yok🍀
Çok kişinin çok sırrını bilirim ve hepsi de benimle beraber toprağa gider. Zaten buna güvendiği için insanlar sırlarını paylaşabilir benimle. O güveni kurmak kolay değildir.
Çok doğru söylemiş yazar
Kapalı kapılar ardında bırakacaksın, anahtarın yerini sen bile bilmeyeceksin
Aynen öyle👏🏻
🥂
Teşekkür ederim🥂
Rica ederim✨
Cevap
33Cevap
Ohoo bu sırlarla sırlar dünyası kurarım
Ahhaha😂
Çok başarılıyım, o kişiyle aramız bozulsa da benimle mezara kadar gider o sır.
Vayy sanada bu yakışırdı zaten👏🏻🍀🩷
😇🌸💞
Neden fesatlık yapyım ki ama şöyle bir şey var ben iyi olmaya çalışırken yakınımdaki insanlar bana karşı fesatlanıyorlar 🤷♀️ o yüzden kimseye güvenmiyorum
Haklısın🍀🩷
Sır diye söylenende birilerinin hayatı canı söz konusuysa, düşündürür ve bunu söyleyen kişiye de açıkca belirtirim.. ama diger türlü bana söylenen bende de kalır
😇✅✅🩷
🌸🌸
Hayır ya! Maalesef beceremem. Sır vermelerini asla istemem. Sır, gizlilik vb kavramlar maalesef bende olmuyor. Beceremem. Bende kimsenin sırrı olmaz, olmamalı!
☺️☺️
🤦🏼♀️😂
benjamin franklin'in dedigi gibi, "eğer içlerinden ikisi ölmüsse, üç kisi bir sirri saklayabilir."
bilen sayısı arttıkça saklaması zor olan bilgi
✅✅🍀
Ne yazık ki çok değilim ağızdan kaçırmalarımdan çok düşman belliyorlar beni yemin ederim saf canım sonra ben kötü oluyorum işte aman
Yaa🥲💝
Reyiz sır benim işim mesela bir arkadaşım gay olduğunu söyledi hiç kimseye demedim başka şehre taşındı simdi
Aslında ona göre sır toplum algısından dolayı. Yoksa herkes yöneliminde özgürdür.
Özgürlük baskalarini etkilemez beni etkiliyorsa özgürlük değildir
Etkilenen oluyor bu durum ve evet değil
Biscolata yapiyosan sen iyi içli hamur işi nede yapan
İki kişinin bildiği sır değildir ama Fikonun bildiği sırdır. Kendinden bile sakladığı sırları varken kimsenin sırrını ifşa etmez.
Güvendiğin birisine anlatılabilir😌Ne güzel✅
Estağfurullah sen daha güzelsin.
1000 tane en fazla 1 tanesine güvenirim. Onu da en az 1 yıl tanımış ve hakkında birçok kriminal bilgiye ulaşmış olmam lazım.
Güvendiğim kişiye sadece kendi özelimi açarım. Başkasının sırlarını değil Bisco.
*1000 tane insan tanır en fazla 1 tanesine güvenirim.
Bisco ne ya😂😂 bravo sana bu arada iyi sırdaşsın demek👏🏻
@biscolatagirl Çok şükür... 35 yaşındayım. Bugüne kadar kimsenin sırrını ifşa etmedim Biscolata kızı. Vicdanım rahat. Kimsenin vebalini taşımıyorum.
Fiko, Türkiye toplumunun vicdanının vücut bulmuş halidir.
Sevmem bende ifşa cart curt muhabbetlerini sır bende kalır😌
Sır yaratıcıya emanet edilmeli diye düşünüyorum. İnsanlara verilən sır mutlaka bir gün zaafiyete, koza dönecektir.
Olabilir belki de🙂
🌺
Geveze olanlara sır vermeyin o söylemek istemese bile ağzından kaçar. İyi sır tutarım
Aynen ağzında bakla ıslanmaz😏
Evet çok. Çevremdekiler bile sırlarını hep bana söylerler kimseye söylemeyeceğimden eminler çünkü..
👏🏻👏🏻😇🩷
Şöyle söyleyelim söylenmeyecek bir şeyi kesinlikle kimseye söylemem.
👏🏻👏🏻👏🏻
Yanlışlıkla göndere bastım cevabım yarım kaldı.
Çünkü söylersem başka bir yerden duyulursa benden bilinir. Ben kendimden emin olduktan sonra söylemediğime başkası söylemiş olsa bile umrumda olmaz. Kendimi bir şekilde atlarım ya da belli olur zaten söylemediğim.
Fena sayılmam ama cokkkkk güvendiğim biri varsa söylerim 😁😁😁
Bu arada senden bol bol cinsellik soruları beklentim neden var acaba 🙂
Ne güzel l😌😌
Ahahah ne alaka o kategori ilgimi çekmiyor😏
Ne bilim belki nickten olabilir 😁😁😁 ama bence yakışır sana yorum ve beğeni rekorları gelebilir. Bir dene ya ne zararı var ki 🙂
Böyle iyiyim😌
Bisco sohbet etmek isterim 🤗
Fazlasıyla , bende ki sırları açıklasam çevremde ki çoğu kişiyi asarlar 😂
😂😂
Kendi Sıkıntılarım yetmiyormuş gibi başkasının sırrını da kendime dert ederim içime atarım Kimse Bilmez
Yaa🥹🥹
Noldu biskolatakız?
Birsey olmadı son cümlene yazdım onu😌
Yaaa Tamam Çikolata Kız
Evet oldukça başarılıyım
👏🏻👏🏻
neredeyse uzmanlık alanım diyebilirim.
👏🏻👏🏻💯
Çok başarılıyım bu konuda..
💝🍀🍀
Evet ama yine birine anlatırım 3 kişinin arasında sır olur😂
Evet sır saklamakta oldukça iyiyim ama işime gelmesse söylerim kardeşimin sırrı falansa dkdkskskdkd
😂😂😂
Ben çok iyi sır saklarım o konuda herkes güvenir bâna ölsem kimseye söylemem
Ne güzel🥳🥳🩷
evet başarılıyım
👏🏻👏🏻
Hiç değilim sır tutamam ben
Ahahahh😂
Evet saklarım
💝🥳🩷
Kapalı kutuyum
Bende epey sır küpüyümdür.🍀
Son derece başarılıyım
👏🏻👏🏻
Datlu ☺️🙈 eşim olursa onun sırlarını ömür boyu saklarım 🥰🥰🥰🥰🙈
Eş değil sadece hep öyle olmasın hadi bakalım kolaylıklar😌
Olmalısın***
🥰🥰🥰🥰🙈
Kesinlikle.. Can cikar sir cikmaz.
👏🏻👏🏻💯
Evet, son derece başarılıyım.
👏🏻👏🏻👍🏻💯🍀
Evet öyleyim ağzımdan laf çıkar can çıkmaz
👏🏻👏🏻
Başkalarının sırrını saklamada başarılıyım
👏🏻👏🏻💯
Seni dinleyen biri olması mutlu ettiğinden☺️
☺️☺️✅
Yok yaaa, tüm mahalleye söylerim o kadar 😂
😂😂
Biraz sıkı olsun ağzın ama güvensiz biri algılanmana sebep olabilir🙂
Dedikodu, arkadan iş çevirme, kötü olunca bütün sırları ifşa etme gibi durumların kalesi KS'de ağzım sıkı yazınca ağzı sıkı olacaksak ben o riyakarlıkda yokum @biscolatagirl. Ben böyle yazınca kimse sırrını vermez, ben de taşımak zorunda kalmam. Sır taşımak da ağır yüktür. Bana kimse vermez ben de taşımıyorum ve çok hafifim. Daha güzel değil mi? 😂😂😂
Asıl ben çok güvenilirim , kimseye söylemem diyerek konuyu didikleyip, merak edip öğrenmeye çalışanlardan korkmak lazım. Yakın arkadaşlarım bilir ki ben hiç didiklemem, öğrenmeye de çalışmam. Kullanmayacaksa, dedikodu yapmayacaksa vs. vs. neden öğrenmeye çalışır ki bir insan? Asıl bunu sorgulamak lazım😂😂😂
Ahahah zaten KS icin değilki soru genel olarak kişilik sorusu. KS de rotasını herkes kendi seçiyor amaçsızda var burada başka amaçlarda olanda dedikodu ifsa vs. bu taraklarda bezim yok ilgilenmiyorum sevgili @perlamare☺️
Verilen bir siri saklarım mezara kadar benimledir
Harika😇🥳
İki kişinin bildiği sır sır değildir.
O bir rivayet güvene bağlı😌
Öyle fakat o da bir insanoğlu sonuçta... Aslında bu "rivayette" anlatılmak istenen sır sadece sahibine aittir ve ölene kadar onunla kalır gibi bir anlam.
Evet öyle ama bazen insana kalpte darlık hissi verir sır tutmak 😌
O zaman çok güvendiğiniz birine anlatılabilir herhalde:)
Aynen öyle🍀
Üstüme kimseyi tanımam o kadar ciddiyim
Bencede sen öylesin ☺️☺️
Teşekürler
Eğer sır saklamassam güvenilir biri olamam güvende olmassa hicbirseyin anlamı olmaz
Ölümüne hemde egitim aldim
👏🏻👏🏻✅
Teskür
Ketum bir insanım, bana gelen bende kalır..
👏🏻👏🏻👍🏻💯
Evet sır saklamada başarılı
Daha kimsenin sırrını söylemedim şükür
Evet
Ne güzel✨
Çokça evet.
Ne güzel iyi bir sırdaşsın🙂🍀
Kesinlikle bana anlatılan ben de kalır ondan onda yayan insan zaten karakterinden şüphe etmeli.
Evet, saklarım.
😇🩷🩷
😊😊
Evet hem de çok
Helal olsun🩷💝
Evet şükürler olsun
✨✨🩷
Evet
👏🏻👏🏻
Evet sıralarını kimseye dökmeyeceksin
👏🏻👏🏻
Evet