Kişilik & Karakter Günaydın, sabah kahvaltısı saat kaçta yapılmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Acıktım ama daha erken gibi geliyor.07:46 saat biraz daha oyalanayım 🤦♀️ Güncellemeler+1 yıl Kahvaltı yaptım geldim 🙋♀️ Güncellemeler+1 yıl #dorelendiniz 🖤🌈✨💐🥂 Günaydın, sabah kahvaltısı saat kaçta yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kişi ne zaman uygunsa ne zaman kalkarsa o zaman. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sorunu görünce bir saatin nasıl bu kadar hızlı geçtiğini görmek beni korkuttu. 🥲 Günaydın doree. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hahaha günaydın canım Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. afiyet olsun.. bir sorun yoksa sabah 7 ile 8 arasi. 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal çalışanlar bu saatte yapıyor diğerlerinin adı bile kahvaltı değil 😀 1 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Genelde 5-6 arası kalkıp spor yaparım. 7-8 arası kahvaltı. Üzerine birde filtre kahve 1 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl 11 gibi, ogle yemegide 5 te. aksamda yemek yememek lazim rejim yapanlar icin bu soyledigim 1 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 9 gibi anca iştahım tam açılıyor sabah erkenden canım pek bir şey istemez 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Canın saat kaçta istiyorsa o zaman yapmalısın, illa kendini şartlandırmana gerek yok. 1 0 Yorumla
MrDamage Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Günün en sevdiğim öğünü normalde kahvaltıydı. Ama 1 yıldır kahvaltı yapmıyorum ve şunu anladım kahvaltı kadar boş bir şey yok 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 6 bile olur neden olmasın 😅 kişiye kalmış 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Günaydın sat 07:00-09:00 arası uygundur. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sabah kalktıktan yarım saat sonra uygun bence 😂 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Saat 9 gibi yapılması makul 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 07:00 08:00 rası 1 3 Yorumla proofstriker39 +1 yıl Bende yaptım hoş geldin Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun, teşekkürler. Yorumla proofstriker39 +1 yıl Rica efem Yorumla
Minimarketks Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl bu baga gidiyorum orada yapacagim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bağ da güzel olur kahvaltı şimdi odun ateşindr kızartma filan 😌 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 09:00 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kişi ne zaman uygunsa ne zaman kalkarsa o zaman.
Sorunu görünce bir saatin nasıl bu kadar hızlı geçtiğini görmek beni korkuttu. 🥲
Günaydın doree.
hahaha günaydın canım
afiyet olsun.. bir sorun yoksa sabah 7 ile 8 arasi.
Normal çalışanlar bu saatte yapıyor diğerlerinin adı bile kahvaltı değil 😀
Genelde 5-6 arası kalkıp spor yaparım. 7-8 arası kahvaltı. Üzerine birde filtre kahve
11 gibi, ogle yemegide 5 te. aksamda yemek yememek lazim rejim yapanlar icin bu soyledigim
9 gibi anca iştahım tam açılıyor sabah erkenden canım pek bir şey istemez
Canın saat kaçta istiyorsa o zaman yapmalısın, illa kendini şartlandırmana gerek yok.
Günün en sevdiğim öğünü normalde kahvaltıydı. Ama 1 yıldır kahvaltı yapmıyorum ve şunu anladım kahvaltı kadar boş bir şey yok
6 bile olur neden olmasın 😅 kişiye kalmış
Günaydın sat 07:00-09:00 arası uygundur.
Sabah kalktıktan yarım saat sonra uygun bence 😂
Saat 9 gibi yapılması makul
07:00 08:00 rası
Bende yaptım hoş geldin
Afiyet olsun, teşekkürler.
Rica efem
bu baga gidiyorum orada yapacagim
Bağ da güzel olur kahvaltı şimdi odun ateşindr kızartma filan 😌
Günaydın
10 11 arası
09:00