Sevgilisi için oyunu durdurup cevap atabilen erkek bulunmaz hint kumaşıdır. Ben oyun oynarken kesinlikle telefon kullanmam ve bakmam. Ya siz?
Cevabın nedir?
+1 yılAslında benim de oyun oynama sebebim tam olarak bu. Dünyadaki kötü sinir bozucu şeylerden kaçmak için oyun oynuyorum. Tıpkı bir uyuşturucu gibi. Dünyadan beni soyutluyor. Ne olursa olsun dikkatim dağılmıyor.
Ama sevgili konusuna gelirsek. Çoğunlukla online oyun oynadığımdan pek takmıyorum. Az bişe kızarsa da napalım AFK :D11 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı.
En İyi Cevaplar
deprem olsa oyun efeki sanarım neyden bahsediyorsun sen :)
113 Yorumla- +1 yıl
Süpersin ya.
+1 yılBaşından kalkamıyorum. bir defasında 11de oturdum kalktığmda hava kararmış :)) telefondaki mesaj ve aramalara girmek bile istemiyorum, trafik kazası geçirdim demeyi bile dusunmustum o kadar merak etmişler pes oynuyordum diyemezdim :)))
21 Yorumla- +1 yıl
Süper ya.
+1 yılEskiden dark orbit oynardım baya dalıyor insan oyuna :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
138Cevap
Lords knghts strateji oyunu oynadım 2 sene siteyi esir aldım resmen 40 puanlık 1kaleyle başladığım oyuna 288 lik 1300 kaleye ulaştırdım klanım 1. oldu yenecek insan kalmayınca bıraktım... aktifken telefonu kurup gece 3,4,5 te saldırı çıkıyordum trafikte falan saldırı kuralı tüm kalelerden çıkan askerler aynı saat aynı dakika en fazla 9 dakika içinde dalmalı zaman ayarına harcadığım zamanı ticaret yapsam koç holdinge rakip olmuştum
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasın ne diyim.
+1 yıl1. si, dostum peste pcde oynanabilen bir oyun.
2. si, Pes oynarsam uykum gelir uyurum, Fifa oynarsam hem futbolcu, hem antrenör, hem taraftar olur uçarım havalara.
Ama kendimizden geçtiğimiz doğrudur. Evde annem sesleniyor tamam 2 dakikaya geliyorum diyip 15 dakika sonra gidiyorum bazen. Sevgilimde de bu tutum pek değişmez sanırım.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılLaptop açık bir sekmede haber okuyorum, diğerinde video, diğer, nde oyun, diğerinde facebook ve kızlar soruyor. Aynı zamanda bir elimde kitap duruyor, bu sırada yemekte yiyorum, müzik dinliyorum, spor yappıyorum. Bir tek tuvalet sorununu halledemedim :d
11 Yorumla- +1 yıl
Sen aşmışsın kardeş maşALLAH ne diyim.
+1 yılhemde nasıl kütahya da askerlik yaptım diyorum ki net cafe biraz dota oynayım 1-2 saat bir kalkıyorum saat 6:30 :D bir keresinde net cafe boşaldı dedim allah allah niye herkes kalkıyor dedim 6 da dıarı bir çıktım sel basmış :D Albayı aradım o geldi aldı beni :D diyor sen bu saat kadar yapıyordun merkez de :D
11 Yorumla- +1 yıl
Süper ya.
Nasıl bir oyun olduğuna bağlı. En başta söylemeliyim ki takım tutmuyorum veya PES oynamayı sevmiyorum bu yüzden onu direk geçiyorum. Bunların dışında profesyonel derecede oynadığım birkaç oyun var. Bunları oynarken çok ciddi olsam da etrafımda bir uyaran olduğu sürece odağım o uyarana kayar. Bunların dışında öylesine oynadığım oyunlar vardır ki bunlarda uyaran şiddeti veya uyaran sayısı beni rahatsız etmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Teli bazen rahatsız etmeye geçiriyorum.
Genelde de teli açmam zaten.
Hele mesaj hiç.
Çünkü oyunun içine ediyor.
Hele hele online oyunlarda.
O kadar frag yapıyorsun batıyor.
Hele cs maçlarında.13 Yorumla- +1 yıl
Cs maçları hangi oyun kardeşim.
- +1 yıl
Anladım ne oynardık zamanında. Ekip halinde.
Ben dünya ile ilişkimi kesemeyecek vasat oyunu tercih etmem bu bir.. İkincisi kadın kadın olacak benim en hoş anımda benliği ile bana hitap edebilecek kalitede sunum yapabilecek, yapabilecek ki ben oyunu bırakıp onu s... yoksa kadın oyundan daha vasat kalırsa bu onun sorunudur koçum...
10 Yorumlapes 2013'ü bilgisayara ilk kurduğumda 2-3 gün boyunca sadece yemek yemek ve lavabo için bilgisayar başından kalkmıştım heralde oyun oynamayla arası pek iyi olmayan biri olmama rağmen hemde :)
11 Yorumla- +1 yıl
O ilk heyecan yok mu ilk gün ki gibi duruyor işte.
dünyayla ilişkimi kestiğim zman kardeşime pes te 8 10 tane a tıyorum aklıma birşey takılmışssa zoranıyorum yenmekte ya da gol atmakta odaklanmakta bazen güçlük çekiyorum :))
18 Yorumla- +1 yıl
Çok kavga edersiniz siz.
- +1 yıl
Bilmem mi kardeşim bizde aynıydık büyüyemedik ancak hala yenilmeyi kaldıramıyoruz ikimizde.
- +1 yıl
ben istediğim an yeniyorum ama o farkında değil sadece o nun gönlü kalmasın diye çoğu zman oynuyorum o yeniyor geçen hatta ben galatasaray o fenerbahçe seni yenicem dedim yenemssin dedi onun stadında oynuyoruz kadıköyde ilk yarı 5 1 bitti önde bu dakka altmış ama biz uzun ayarladğımız için maaç yarımm saat sürüyor bir başladım 8 tane attım bana diyo ki acıdım sana hep yeniliyosun hahaha :)
- +1 yıl
Süper ya. Bizimkine de gol beğendiremiyoz Kaleden kaleye atmamı bekliyo heralde.
- +1 yıl
Aman dikkat volkan varsa kalede herşey olabilir topun üzerinden atladımı kıyamet kopar işte.
+1 yılben fifa takiliyorumya geneldede, ama konumuz o degil
oynamasina gelince, dünyayla iliskimi keserim aynn, aksi takdirde oyundan zevk alamam haci :)11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim.
Dün skyrim oynarken karşıdan ok geldi oktan kurtulmak için yana çekildim nerdeyse sandalyeden düşüyordum...
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha süper ya.
+1 yılOynarken yapabildiğim tek şey oda öne geçtikten sonra keyif sigarası yakmak Nası içiyorsun diye soran arkadaşlar cevabı rakip taç atarken :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha iyiydi.
Ne telefon mu kafama silah dayasalar bırakmam o oyunu :-)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılSevdiysem s. kmiişim oyunu
oyun benim hayat arkadaşım olmaycak
zor zamanımda dertleşeceğim kişi oyun değil11 Yorumla- +1 yıl
Her istediğinde oyun yanında kardeş sıkma canını.
telefona mesaj gelmeden önce ışığı yandımı pause :D
11 Yorumla- +1 yıl
Farkediyorsan ışığı helal olsun ne diyim.
+1 yıl5. boyuta geciyorum valla. kiyamet kopsa dur hele 1. olacma diye umursamam bile
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılYemek yemedigim su icmedigim oluyordu saatlerce bide kizlarimi dusuncem?
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
+1 yıl6 saat başından kalkmadığım bir oyunda telefon çalsa da duymam:D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Battlefield 4 oynuyorum valla tankın içinde bir yere gizleniyorum hacı kız ile mesajlasıyordum. kızdan önemlimi la :D
11 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısında elinde olmayan bişey o an oyundan başka bişey düşünemiyor insan.
ben araba sürerken joystickle birlikte tüm vücudumla dönüyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Süper.
Gercekten ya birzamanlar bu sorunun hakkini verdigimi iyi biliyorum :)
Simdilerde durulduk hahah11 Yorumla- +1 yıl
Dimi.
Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Evt dünyayla ilişkimi kesip uzaya çıkarım öyle zamanlarda. Özelliklede Warcraft oynarken :))
11 Yorumla- +1 yıl
Harika bir tespit.
Benzema bana yaşattıklarını bilse helallik almaya gelirdi. Etkisinde kalmak mı? Yok canım daha neler..
21 Yorumla- +1 yıl
Acayip bişey oda ya.
+1 yılBen de telefon kullanmam. bir işi yapıyorken ikinci bir şeyle uğraşmak kafa karıştırır. ağzından çıkan sözleri telefonda sevgiline yollama ihtimalinde var :)
12 Yorumla- +1 yıl
Anlasalar bir .
- +1 yıl
bu mesajı okuttur anlar herhalde :)
Oyunları o kadar seviyorum ki küçükken bir ara bilgisayarı açıp oyuna girmeye denemiştim :/
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasın ya öyle fırsatımız olsa ezilirdik be.
+1 yılMesgule atıyorum. En son aldığım mesaj "dünyayı kurtarıyor sanki" tek pes oynarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal.
oyun oynarken her mesaja cevap veririm...
Sevgilim olduğunda normalde de mesajlaşmadığım için oyunu zırt pırt durdurup birine mesaj yazmak zorunda kalmıyorum.10 Yorumla
+1 yılönemli bir şey yoksa bitene kadar anlayış göstersin bir zahmet
11 Yorumla- +1 yıl
Savaş meselesi gibi kardeşim anlayışmı malesef.
+1 yılDurdururum l*n sevdiğim kızdan mı önemli fenerden bir gol yemek
11 Yorumla- +1 yıl
Biz yediremeyiz öyle.
+1 yılpes oynarken genellikle erkek arkadasimla oynadigimiz için beraber söver sayar guleriz :D telefona ihtiyaç kalmiyor ama kendisi okula gittiginde benim dersim olmazsa lol veya dotadayekn ararsa mesaj atarsa bakmam -,- zaten eve gelecek mantığı
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk şanslı desene.
Ben Bakarım Ama Şöyle Bir Durum Var Eski Kız Arkadaşımda Benle Aynı Oyunu Oynadığı İçin Sorun Yoktu :D
11 Yorumla- +1 yıl
Süpermiş.
+1 yılOyun oynarken oyun diğer olaylardan daha önemli hissettirdiği için zaten umrumda olmayan dünya ile ilişkim daha da azalıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yıl5 saat boyunca sırf oyun yüzden sevgilime mesaj atmadığım olmuştur. aramız soğuk o yüzden, kıza oyun oynuyorum da diyemiyorum:)
11 Yorumla- +1 yıl
Süper ya. Gel beraber oynuyalım de düzelir.
Özellikle online veya rakiple oynadığım oyunlarda kendimi öyle bir kendimden geçerim ki bir bakmışım evdeki herkes bana tip tip bakıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
whatsappdan mesaj geldiği an pause :))
Bende böyle değer verdiğim insanları asla bekletmem değer veriyosam gerçekten veriyorumdur şakası ortası az pişmişi yok bunun10 Yorumla
+1 yılbir kulaklığa sahibim ki kesilmemesi imkansız dışarıdan ses alamıyorum:)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılbiz oyun oynarken telefonlari sessize aliyoruz kimse icin pesi bolmem adriana lima hariç
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi.
+1 yılHer arayan kişinin zil sesi farklı. Arayan kişi önemli bir insansa ancak öyle açabilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen yinede sesleri duya biliyormuşsun biz peste hiç bişey duymuyoruz resmen.
+1 yılBen lolde ranked atarken bile ona cevap veriyorum ya da Saints Row oynarken ama o halen bana trip atiyordu dostum sen düşün
11 Yorumla- +1 yıl
bir anlasak.
Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Hiçkimse oyunlardan vs önemli değil.. Sadece sevgilim değil normal bir arkadaşım olsa bile oyunu bırakır cevap veririm..
10 YorumlaSadece War Thunder oynarken :D Zaten kokpitler tek kişilik. İt dalaşının ortasında aramışsa bekletirim.
10 YorumlaBen xboxbda pes 15 ve far cry 4 online takiliyorum bu aralar, yanimda telefon kiz arkadasla mesajlasiyoruz tabi mac bitimiyle baslama arasindaki zamanbdiliminde
10 Yorumla
+1 yılBattlefield oynarım genellikle, savaş oyunlarında takılırım. Gaza gelirim, o anı yaşarım. Dünyayla bağlantımı keserim :D. Komuşum dünyasına :D..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Son zamanlarda oyunları mecburiyetten oynuyorum.. İstemeyerek..
Sırf satacağım bilgisayarları test etmek için..10 Yorumlaben hayata küsmüş durumdayım bunun için anca sıkıntıdan oynuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Her kesin küstüğü zaman dilimleri olmuştur.
Legend online oynardım sabah pc nin başına otururdum kendime gelmem için Abi'm şarteli indirirdi
12 Yorumla- +1 yıl
Savaş sebebi olur bu.
+1 yılArkadaşım, pes durdurulamayan bir oyun değil en nihayetinde
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın tek oynasak olur 3kişi bizimi beklesin neymiş mesaj atmalıymışım adamı soğuk suya sokar bu arkadaşlar bilmiyormusun.
+1 yılZombiler üzerime hücum ederken savaşın ortasında kalmışım ne sevgilisi birader :)
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya.
+1 yıldünyayı unuturum. o esnada anlamadan dinlemeden bana ne denirse ya evet der ya da bakarız derim.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Sonra tekrar sorarız ne demiştin diye çok geldi başımıza.
- +1 yıl
işte tamda bu durumda istekler istenir :)) ve elde edilir
+1 yılBende bazen öyle kaptırıyorum ki kendimi oyun bitince AA evdeymişim ben diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Oyun bitince çağrılar ve mesajlar halaya durmuş resmen bende.
+1 yılKiz bana mesaj atsa birak oyunu durdurmayi pcyi kapatirim :)
12 Yorumla- +1 yıl
İlginç.
+1 yılHer türlü oyun moduna girerim. Çoğu zaman hiçbirşey görmem.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Sevgilim içinse yaparım :o isterse 0-20 kez öleyim o iki dakika içinde, sonuçta tek işim pudge alıp hook atmak hacı
10 YorumlaAynen bende öyle . Bayadır oynamıyorum yemek yemeği unuttğm oluyodu :)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Oyundayken 4 saat mesaja cevap vermediğimi hatırlıyorm :)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Pes oynarken sadece ellerim oynar butun bedenimle oyuna kitlenirim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılBen dünyayı brak sanki makinanın icindeymisim gibi. geliyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Oyuna fullkonsantre oluyorum, hic birsey rahatsiz edemez
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılKendimi fazla kaptiriyorum ama sevdicegimden onemli degil 😌
12 Yorumla- +1 yıl
işte o öyle her zaman olmuyo :)
- +1 yıl
Bazen o kadar kaptırıyorsun ki kendini sadece iç sesini duyuyorsun. Onunda anladığın tek noktası yenelim.
+1 yılparmak uclarım kabarıyor pes oynarken bu yüzden hep vuruşlarım kale üstü oluyır :)
11 Yorumla- +1 yıl
Senin işin daha zor desene.
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bilgisayar oyunu oynarken veya pes oynarken dünyayla ilişkinizi kesiyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler