Süpermişsiniz haberiniz olsun🎊
Seni taşıyabilecek insan nasıl olmalı?
Süpermişsiniz haberiniz olsun🎊

Yargılama yok net olarak hayalinizi yazabilir herkes..
Her şeyden önce duruş sahibi olmalı. Ben karşımdaki insanı doğru ve ya yanlış yaptığı zaman eleştiren bir insanım. Eleştiriye gelebilmeli. Benimle ciddi konular konuşabildiği kadar (siyaset, tarih) saçmalamayı da bilmeli. Ben çok kıskancım. Abuk subuk şeyden bile kıskanabilirim. Benimle baş edebilmek için yönetici pozisyon da olmalı ama bunu yaparken beni incitmemeli, kırmamalı. Beni dinlemeli. Bana karşı anlayışlı olmalı. İşte o zaman içimi açabilirim. Savaşçı, mücadeleci ve güçlü bir erkek olmalı. Kendisine ait fikirleri olmalı. Fikirleri üstünde tartışabilmeliyiz. Ben sevmem öyle bana bahane sunan erkekleri, "Beni yargılama." gibisinden. Yetişkin bir erkek sorunlarla yüzleşir. Yalandan hoşlanmam. Beni çok sinirlendiriyor. Yalanlar yüzünden insan silebilirim. Bana karşı dürüst olmalı. Kaprisli bir kadınım. Elit bir kadınım. Özgürlüğüme düşkün olduğumun farkında olup beni kısıtlamamalı. Kıyafetime karışmamalı mesela. Kıyafetimi kaldıramıyorsa, kaprislerimi çekemiyorsa benimle sevgili olmamalı. Görgü kurallarına uymalı. Beni cepte görmemeli. Bana "insan" gibi değer vermeli.
Wow
Ben sevmem öyle mızmız bebeleri.
Hahah ben de sevmem
Öncelikle iyi niyetli olması şart, fitne fesat dolandırıcı insanları uzaktan tanırım bu insanlarla alışveriş bile yapılmaz sjdjd. Sorumluluk sahibi ailesine bakabilecek maddi manevi yetkinlikte olması, işinde gücüyle ilgili, ailesine değerlerine bağlı, insanlar saygılı, hosgörülü, anlayışli , pozitif enerjili. Aşırılıkları olmayan ( cimrilik, öfke, sinir, küfür...). Sağlığına hijyenine dikkat eden bağımlılıkları olmayan biri. Böyle olsun ben onu taşırım🤭🤭
Liste çok iyi ama Haha sen mi taşıyacaksın
Kıskanç oluşumu çekebilmeli
Sinirli olduğumda uzak durmalı ve asla konuşmamalı benimle çünkü ben ben değilim o anda
Ona ulaşamadığım zaman kafamda kurarım
Onu özlediğimde kavga çıkartırım ve o kavgadan anlamalı özlediğimi
Şimdilik bu kadarcıkk🙄
Erkek soğukkanlı olmalı
Kesinlikle öyle olmalı yoksa yürümez
Güçlü ve kuvvetli..
Karakteri, duruşu, tavrı tarzı, duyguları, sabrı, zekası ve hafızası, e tabi son olarakta kolları 😄 Bunların birinde bile zayıflık gösterirse sallantıda olursam taşımasın yoksa içim dışıma çıkar.. 😊
✅✅✅
Cevap
6Cevap
Bi karı var dövüşçü ronda olması lazım onun gibi olursa taşır 😃
Boylu poslu dürüst ilgili mizah yeteneği olan eğlenceli
✅✅✅✅
Sigaralı mı sigarasız mı
Bir kişinin beni taşıyabilecek olması, öncelikle değerlerime saygı duyması, beni anlaması ve destek olması demektir. Empati, iletişim becerileri, güvenilirlik ve duygusal zeka bu noktada önemlidir. Aynı zamanda, birlikte yaşadığımız zorlukları paylaşabilme ve karşılıklı güven duygusu da ilişkimizin temelini oluşturur.
Uyarılarımı dikkate almalı beni gerçekten anlamalı beni ben olduğum için sevmeli gözü benden başkasını görmemeli kafa yapılarımız uyumlu olmalı hareketli olmalı gezmeyi sevmeli kendini geliştirmeyi bakımlı olmayı bilmeli ve eğlenceli olmalı yoksa sıkılır bırakırım🥹
Aklı başında, güvenilir, kültürlü, günümüzdeki çoğu insan gibi gösteriş meraklısı olmayan, işinde gücünde ve kafa dengi birisi 🙏🏻
Çok güzel tarif
Nerede ne konuşacağını bilen birisi olması yeterli.
Pot kırmak yasak
Yok pot kırmak değil de , dengesiz konuşmasın
Şu an Kriter olarak böyle sayamam ama benim değerimi bilmesi çok önemli bir şey
Kıymet değer bilmek
Zeyna gibi olmalı
Haydaaa djdjdh
Zeyno olmaz mı dnnsnd
Kendini taşısın kafi
Ufıgıg
Ufıgıg? Ahshshs
Saygıya çok önem verdim saygili olmasi, değer vermesi, hoşuma gitmişti.
benim önem verdiğim buydu demekki
Beni taşımak zordur dünya agır Bedel öder benim taşıyacağım insanda kalmadı hissetmem lazım
Ay hiç düşünmedim sakarlıklarıma tahammül edebilmesi bile bir artı benim için🥹
pıt diye kucaklayıp taşınırım işte ahahaha 😂
Güzelmiş nddjnf
tabii ne sandınız 😂
Güzel sandım kgkk
öyleyizdir 😎😂😂 dermişim
İddialıymış sevdim dösm
yalan söyledim çaktırmasana 🥺
Tamam üzülme sen
çirkinim diye mi 🥺
Hulk
Güçlü olmalı