Kişilik & Karakter Nasıl bir Anne/Baba olacaksın Tahmin edelim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Gelsin Tahminler 🥳🥳🥳Sence sen nasıl bir Anne/Baba olursun. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru 🍀 süpermişsinizTahminler tuttu bugün dksksk Nasıl bir Anne/Baba olacaksın Tahmin edelim mi? Cevapla Babalık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. OLur. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anaç biraz fırçalamaya seven Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Harika olurum bence😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İddialı harika anne ksksksk Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Edebilirsiniz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl birazcık düzenli çocuklarının kibar olmasını isteyen Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Teşekkürler, kibar olsunlar tabii sjdjd Yorumla
MeLis-Gizemi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 80% +1 yıl Hadi et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eğitimli Yorumla MeLis-Gizemi +1 yıl Annemden öğrendiğim gibi kızımı her şeyi öğreteceğim gerekirse cinsellik eğitimi bile Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anne oldum ama nasılım bilmiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Panik bence Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Çol değil bazen belki Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hadi bakalım alman feno 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Özgüvenli olmalarını isteyen Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kesinlikle 👍🏼 Yorumla
AsenaaBozkurtt Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Olur, tahmin et 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz sakin güven veren ve edep ve saygıyı öğreten Yorumla AsenaaBozkurtt +1 yıl Bence de, doğru 👍🏻😎 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gönder gelsin 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eğlenceli neşeli Kehribark +1 yıl Teşekkür ederim 🫶🏻
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Sevgi dolu bir anne olucam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Söz mü Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben çocuklara bayılırım Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Edin bakalım:) 1 0 Yorumla
kalbimbinparça Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl asla yalnız bırakmayan asla ezdirmeyen otoriter 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkek olursa hayatının aşkı olarak görecek… kız olursa bakımı erkenden öğretecek Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Korumacı… detay düşünen Yorumla mine13 +1 yıl Korumacı kısmı doğru da diğerinden emin olamadım, teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Mendilini unutma oğlum …. Falan Yorumla mine13 +1 yıl Yok öyle değilim zaten kendime yapılmasını da sevmezdim :D Yorumla Soran +1 yıl Ahhh ozandan kesin öyle olursun hsdhdh Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Et bakalim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çocuklarının eğlenceli olmasını isteyen Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Çocuklarinin olmasini istemeyen sjsjjs Yorumla Soran +1 yıl Olunca sbsnsh Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmıcam 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Söz mü Yorumla januss +1 yıl Ne söz mü Yorumla Soran +1 yıl Dnnsms yok bir şey Yorumla januss +1 yıl Söyle Yorumla Soran +1 yıl Dediğinin arkasında duracak mısın yoksa caz geçme payı var mı Yorumla januss +1 yıl Yok evlenmeyi düşünmüyorum zaten kaldı ki çocuk yapılmaz bu devirde Yorumla Soran +1 yıl Söz mü snsnsj Yorumla Soran +1 yıl Böyle diyip ilk evlenen sen olma dikkat et dmsms Yorumla januss +1 yıl Bir şey kafama böyle yerleşirse aksi olmaz Yorumla Soran +1 yıl Söz mü? Yorumla januss +1 yıl Söz dediğim an bozulur çünkü söz deyince tutamıyorum demicem Yorumla Soran +1 yıl 😂 kilit noktayı buldum beni tebrik etmen lazım hddhdh Yorumla januss +1 yıl Ne konuşuyorsun sen ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam sustum;) Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Beraber oyun 🎮 oynayan Yorumla LordofJungle +1 yıl Muhtemelen :D teşekkürler Yorumla
aleeyynnaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Alıngan … kendinin el üstünde tutulmasını isteyen… başkalarını. Yemeğini beğendiğinde kıskanan.. tripli anne Yorumla aleeyynnaaa +1 yıl aa hiçte öyle olmam 😂 Yorumla
killingmydreams Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 73% +1 yıl Hadi et 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neşeli Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaramazlığa izin vermeyen Yorumla Imtomriss +1 yıl E tabi yaramazlığa izin vermem fakat bir yetişkin gibi davranmasınıda beklemem çocuk dediğim biraz afacan olur Yorumla
Liyuba Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl olurum? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çocuklarıyla çok vakit geçiren Yorumla Liyuba +1 yıl Evet olabilir. Teşekkür ederim. Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Nasıl? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Elit naif biraz disiplinli Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Doğru. Güzel çözmüşsün. Yorumla Soran +1 yıl İşim matematik sjns Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Et tabi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Özgürlükçü Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur et 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Fazla kaygılı Yorumla Uçanpingu +1 yıl kaygılı mi görünuyorum🤔 annem öyle bıktırdı bizi ben de öylseysem evlenmem ajajk Yorumla Soran +1 yıl Haha herkes eninde sonunda annesine çeker kdkdjd Yorumla Uçanpingu +1 yıl O zaman babam gb birini bulayım bana katlansın ahaha Yorumla Soran +1 yıl Babana söyle o bulur sjjsjs Yorumla Uçanpingu +1 yıl Söylesem hemen bulur ama kalsın ya babam fazla korumacı ben kendime rahat birini bulurum😅 Yorumla Soran +1 yıl Söyle bence … babalar doğru karar verir Yorumla Uçanpingu +1 yıl Evlenmek istemiyorum şmdi isteyince söylerim😄😄 Yorumla
Prensessssssss0 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Disiplinli Yorumla Prensessssssss0 +1 yıl güzel Yorumla Soran +1 yıl Senin güzelliğin 😉 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Olur abi 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olurr 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. iyi bir babayım 2 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Tahmin et 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence kızlarıma yumuşak ama oğullarına ciddi Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Müthişim müthiş 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Et hadi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
OLur.
Tahmin et bakalım...
Anaç biraz fırçalamaya seven
Harika olurum bence😀
İddialı harika anne ksksksk
Edebilirsiniz
birazcık düzenli çocuklarının kibar olmasını isteyen
Teşekkürler, kibar olsunlar tabii sjdjd
Hadi et bakalım
Eğitimli
Annemden öğrendiğim gibi kızımı her şeyi öğreteceğim gerekirse cinsellik eğitimi bile
Anne oldum ama nasılım bilmiyorum
Panik bence
Çol değil bazen belki
Hadi bakalım alman feno
Özgüvenli olmalarını isteyen
Kesinlikle 👍🏼
Olur, tahmin et
Biraz sakin güven veren ve edep ve saygıyı öğreten
Bence de, doğru 👍🏻😎
Gönder gelsin 😂
Eğlenceli neşeli
Teşekkür ederim 🫶🏻
Sevgi dolu bir anne olucam
Söz mü
Ben çocuklara bayılırım
Edin bakalım:)
asla yalnız bırakmayan asla ezdirmeyen otoriter
çok kötü olurdum heralde ya
olur
Erkek olursa hayatının aşkı olarak görecek… kız olursa bakımı erkenden öğretecek
Olur
Korumacı… detay düşünen
Korumacı kısmı doğru da diğerinden emin olamadım, teşekkürler
Mendilini unutma oğlum …. Falan
Yok öyle değilim zaten kendime yapılmasını da sevmezdim :D
Ahhh ozandan kesin öyle olursun hsdhdh
Et bakalim
Çocuklarının eğlenceli olmasını isteyen
Çocuklarinin olmasini istemeyen sjsjjs
Olunca sbsnsh
Olmıcam
Söz mü
Ne söz mü
Dnnsms yok bir şey
Söyle
Dediğinin arkasında duracak mısın yoksa caz geçme payı var mı
Yok evlenmeyi düşünmüyorum zaten kaldı ki çocuk yapılmaz bu devirde
Söz mü snsnsj
Böyle diyip ilk evlenen sen olma dikkat et dmsms
Bir şey kafama böyle yerleşirse aksi olmaz
Söz mü?
Söz dediğim an bozulur çünkü söz deyince tutamıyorum demicem
😂 kilit noktayı buldum beni tebrik etmen lazım hddhdh
Ne konuşuyorsun sen ya
Tamam sustum;)
Olur
Beraber oyun 🎮 oynayan
Muhtemelen :D teşekkürler
olur
Alıngan … kendinin el üstünde tutulmasını isteyen… başkalarını. Yemeğini beğendiğinde kıskanan.. tripli anne
aa hiçte öyle olmam 😂
Hadi et
Neşeli
Olur
Yaramazlığa izin vermeyen
E tabi yaramazlığa izin vermem fakat bir yetişkin gibi davranmasınıda beklemem çocuk dediğim biraz afacan olur
Nasıl olurum?
Çocuklarıyla çok vakit geçiren
Evet olabilir. Teşekkür ederim.
Nasıl?
Elit naif biraz disiplinli
Doğru. Güzel çözmüşsün.
İşim matematik sjns
Et tabi
Özgürlükçü
Olur et
Fazla kaygılı
kaygılı mi görünuyorum🤔 annem öyle bıktırdı bizi ben de öylseysem evlenmem ajajk
Haha herkes eninde sonunda annesine çeker kdkdjd
O zaman babam gb birini bulayım bana katlansın ahaha
Babana söyle o bulur sjjsjs
Söylesem hemen bulur ama kalsın ya babam fazla korumacı ben kendime rahat birini bulurum😅
Söyle bence … babalar doğru karar verir
Evlenmek istemiyorum şmdi isteyince söylerim😄😄
Et bakalim
Disiplinli
güzel
Senin güzelliğin 😉
Olur
Olur abi
Olurr
Gayet ideal
Olur edin
Ediniz