Bunu nasıl yapıyorsunuz hayret ediyorum. Ben bazen kurduğum alarmı duymuyorum. Siz alarm çalmadan kafanızda kurduğunuz saatte nasıl uyanabiliyprsunuz ya
İnsan vücudu öyle mükemmel yaratılmış ki içimizden geçirdiğimiz cümleler dahi bir çok fonksiyona sebep olabiliyor. Aslında bu açıdan bakarsak hastalıkların ve özellikle kanserlerin başlıca səbəbinin stres və üzüntü olması da mantıklı geliyor.
Evet katılıyorum vücut anatomisi tamamen bizimle bütün zaten o bakımdan o hastalıkların iyileşmesi de bizimle ilgili olabiliyor arkadaşım bana diyordu ki ben hasta olacam diyordum deme öyle hasta olursun diyordu ve gerçekten hastalanıyordum herhalde bununla bağlantılı
Kulak duyduğunu beyne iletir, beyin bunu yorumlar ve vücuda sinyaller gönderir. Aslında dünyada her şey enerji. Negatiflikten bu yüzdən uzak durmak gerəkiyor.
2 kez kanser atlattım ve her zaman olumlu düşündüm. Hastalıkları ve diğer her türlü kötü şeyleri nə kadar gözümüzde ve bilinçaltımızda büyütürsek hayatımız o kadar zorlaşır. İyi gecəler.🙏🏻