Kişilik & Karakter Dışarı çıkmak için ne kadar sürede hazırlanıyorsunuz? ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben dışarı çıkana kader uzun süre geçiyor ve sinir oluyorum 🤦 Dışarı çıkmak için ne kadar sürede hazırlanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Nereye gittiğime bağlı 1 24 Yorumla ft06yl +1 yıl markete gidip gelmen evden çıkman falan 1 saat sürer senin Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sürebilir sonuçta markete gidip geliyorum o sırada :D Yorumla ft06yl +1 yıl 30dk makyaj 20dk git gel 10dk alışveriş 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bla bla :D seni döverim Yorumla ft06yl +1 yıl Laz damarın attı yani 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aman o atmasın :D Yorumla ft06yl +1 yıl Vallaha dedim ben Karadenizliden korkacaksın 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl En sıcakkanlı insanlarıyız biz dünyanın :D Yorumla ft06yl +1 yıl O zaman Karadenizliyiz artık :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nerelisin ki sen :D Yorumla ft06yl +1 yıl profilime hiç mi bakmadın pühhh :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 06 diyor zaten de :D emin olmak için sordum Yorumla ft06yl +1 yıl Deli dolu Ankaralı işte 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Çapkın Ankaralılar 😅 Yorumla ft06yl +1 yıl Allah kuru iftiralardan saklasın 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Amin 🙏 hep atıyorlar bana sjjd Yorumla ft06yl +1 yıl Meyve veren ağaç taşlanır hesabı diyelim o yüzden son gaz mücadeleye devam 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yes :D aynen öyle düşünüyorum Yorumla ft06yl +1 yıl Kavga etme ama 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yok ya, kimseyle kavga hır gür istemiyorum zaten. Yorumla ft06yl +1 yıl Bence de sonra boş boş konuşurlar Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İlgilenmiyorum o tip insanlarla ne sanalda nede reelde. Dedikodudan, kinden, kıskançlıktan, haset ve fesatlıktan başka işi gücü olmayan zavallı tipler. Enerjimi sömürttüremem 🙏 Yorumla ft06yl +1 yıl Sen böyle dik durduğun sürece vız gelir 😇 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. 5-10 dakika. 1 1 Yorumla ft06yl +1 yıl İyi kısaymış
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. 3 dkda giyiniyorum 2 dkda dişlerimi fırçalıyorum 1 dkda lens takıyorum o kadar 1 8 Yorumla ft06yl +1 yıl 2dk dişimi fırçalamıyorum ya max 40-50 saniye sürüyor kızıyorum kendime Yorumla aloneenolaa +1 yıl 2 dk fırçala Yorumla ft06yl +1 yıl evet en az 2dk olması gerekiyor Yorumla aloneenolaa +1 yıl Zamanlayıcı aç Yorumla ft06yl +1 yıl yok zaten titreşimli fırça kendisi sinyal veriyor süre doldu diye Yorumla aloneenolaa +1 yıl Evet bende de var işte süre dolunca Yorumla ft06yl +1 yıl seninki de sinyal veriyor mu böyle titreşimi değişiyor duraksıyor felan Yorumla aloneenolaa +1 yıl Aynen 30 sn de bir Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskisi gibi makyaj yapmadığım için zamandan yana baya tasarruf ediyorum max 30 dk 1 1 Yorumla ft06yl +1 yıl Neden yapmaktan mı sıkıldın Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir saat belki bir buçuk amaBana 15-20 dakikan var aşağı in deseler nerdeyse aynı şekilde hazırlanırım 🥲 0 0 Yorumla
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gittiğimiz yere bağlı olarak 45 dakika ile 3 saat arasında değişir.#RainbowRebelRose 0 2 Yorumla ft06yl +1 yıl 3 saat çok değil mi ya Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl Değil. Yorumla
Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yarım saat yerine göre 1 saat 1 2 Yorumla ft06yl +1 yıl Düğüne hazırlıksa 2 saat Yorumla Blue_Star +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 1 saat yeterli oluyor 1 1 Yorumla ft06yl +1 yıl Markete giderken de mi böyle
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Duruma göre degişiyor 1 3 Yorumla ft06yl +1 yıl Arkadaşlarınla buluşacaksın Yorumla Nosad +1 yıl 20 dk falan Yorumla ft06yl +1 yıl Baya iyi bir süre Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Nereye gideceğime bağlı, makyaj zaman alıyor sadece. Maximun bir saat. 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben dışarı çıkana kadar zibilyon tane tarihi olay yaşanıyordur. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 10-15 dakikada.. 1 1 Yorumla ft06yl +1 yıl İdeal Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ufak vaktim olmaz önceden hazırlarım zaten 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 30dk 1 1 Yorumla ft06yl +1 yıl İdeal süre bence Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yarım saate yakın 1 7 Yorumla ft06yl +1 yıl Yani kadına göre ideal süre Yorumla bayannc +1 yıl Makyaj olmadığı için o da Yorumla ft06yl +1 yıl Olsa rahat 1 saat sürer o zaman Yorumla bayannc +1 yıl 😂 Ben o kadar ağır makyaj yapmam ya belki eyeliner rimel Yorumla ft06yl +1 yıl Düğüne giderken yaparsın ama 😂 Yorumla bayannc +1 yıl Ablamın düğününde yapmadım Yorumla ft06yl +1 yıl O zaman işin kolay senin Yorumla
DCshshshsge Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 dakka 2 1 Yorumla ft06yl +1 yıl Yeterli Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl 3-5 dakika sürüyor genelde. 0 4 Yorumla ft06yl +1 yıl Çok hızlı tik tak Yorumla yeterhayeterhayat +1 yıl Kesinlikle, asla geç kalmam 🤣🤣 Yorumla ft06yl +1 yıl Bir şey var onu kesin yapıyorsundur. Tişört koklayıp çıkıyor musun 😀 Yorumla yeterhayeterhayat +1 yıl Genellikle çorapları kontrol ederim hahahahahha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nereye gittiğime bağlı
markete gidip gelmen evden çıkman falan 1 saat sürer senin
Sürebilir sonuçta markete gidip geliyorum o sırada :D
30dk makyaj 20dk git gel 10dk alışveriş 😄
Bla bla :D seni döverim
Laz damarın attı yani 😅
Aman o atmasın :D
Vallaha dedim ben Karadenizliden korkacaksın 😂
En sıcakkanlı insanlarıyız biz dünyanın :D
O zaman Karadenizliyiz artık :D
Nerelisin ki sen :D
profilime hiç mi bakmadın pühhh :D
06 diyor zaten de :D emin olmak için sordum
Deli dolu Ankaralı işte 😅
Çapkın Ankaralılar 😅
Allah kuru iftiralardan saklasın 😅
Amin 🙏 hep atıyorlar bana sjjd
Meyve veren ağaç taşlanır hesabı diyelim o yüzden son gaz mücadeleye devam 😅
Yes :D aynen öyle düşünüyorum
Kavga etme ama 😅
Yok ya, kimseyle kavga hır gür istemiyorum zaten.
Bence de sonra boş boş konuşurlar
İlgilenmiyorum o tip insanlarla ne sanalda nede reelde. Dedikodudan, kinden, kıskançlıktan, haset ve fesatlıktan başka işi gücü olmayan zavallı tipler. Enerjimi sömürttüremem 🙏
Sen böyle dik durduğun sürece vız gelir 😇
☺️
5-10 dakika.
İyi kısaymış
3 dkda giyiniyorum 2 dkda dişlerimi fırçalıyorum 1 dkda lens takıyorum o kadar
2dk dişimi fırçalamıyorum ya max 40-50 saniye sürüyor kızıyorum kendime
2 dk fırçala
evet en az 2dk olması gerekiyor
Zamanlayıcı aç
yok zaten titreşimli fırça kendisi sinyal veriyor süre doldu diye
Evet bende de var işte süre dolunca
seninki de sinyal veriyor mu böyle titreşimi değişiyor duraksıyor felan
Aynen 30 sn de bir
Eskisi gibi makyaj yapmadığım için zamandan yana baya tasarruf ediyorum max 30 dk
Neden yapmaktan mı sıkıldın
Bir saat belki bir buçuk ama
Bana 15-20 dakikan var aşağı in deseler nerdeyse aynı şekilde hazırlanırım 🥲
Gittiğimiz yere bağlı olarak 45 dakika ile 3 saat arasında değişir.
#RainbowRebelRose
3 saat çok değil mi ya
Değil.
Yarım saat yerine göre 1 saat
Düğüne hazırlıksa 2 saat
Aynen 😂
1 saat yeterli oluyor
Markete giderken de mi böyle
Duruma göre degişiyor
Arkadaşlarınla buluşacaksın
20 dk falan
Baya iyi bir süre
Nereye gideceğime bağlı, makyaj zaman alıyor sadece. Maximun bir saat.
Ben dışarı çıkana kadar zibilyon tane tarihi olay yaşanıyordur.
10-15 dakikada..
İdeal
Maksimum 1 saat minimum 15 dk
Gideceğim yere göre değişir
Buluşmalara en son gidenim
Ufak vaktim olmaz önceden hazırlarım zaten
30dk
İdeal süre bence
Yarım saate yakın
Yani kadına göre ideal süre
Makyaj olmadığı için o da
Olsa rahat 1 saat sürer o zaman