Nasıl hissediyorsunuz memnun musunuz?

Hiçbir şeyden memnun değilim. Aile sorunlu hayat sorunlu eş dost yok arkadaş yok 3 5 tane var da ya menfaatine ya da hiçbirinin umurunda degilim. Tek 1 dostum var o kadar. Bide anam kardeşim. Başka kimsem yok. kız mevzuları desen hep yollarda geçti. Birini 6 sene platonik olarak kovaladım yollara dustum motorla kaza yaptim bi seferine falan. Biri icin 43 saat yol gittim bi murat 131 arabam vardi zorla sattirdi ciddi iliski evlenecez diye ses cikarmadim. Memur olmayi istemiyorum diye terk etti. Ilk sevgilimdi. Bi araba aldım çok emek verdim topladım sıfır gibi yaptım içine ettiler hor kullandılar bilerek çarpıp vurup üstüne biseyler atıp amaan nolacak dediler sırf ucuz araba diye (tofaş kartal full etiket kasetli teyp falan orjin sene sanki 92) kendime ait sorunlarım var aşırı kilo aldım mesela, gece uyuyamıyorum karanlıkta, aşırı sigara içmeye başladım 2 paket gidiyor alkole başladım ama 1.5 sene önce biraktim daha ağzıma sürmedim elhamdülillah. İs güç de b. k gibi ilerliyor özetle tamamen dibe vurdum... s
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam aksam içiniz karardı okuyanlar kusura bakmayin
Nasıl hissediyorsunuz memnun musunuz?