Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Evde yalnız olduğum için genel de çok rahat giyinirim. Şort üzerine tişört bazen. Zaman buldukça kitap okurum veya müzik dinlerim ya da dizi izlemeyi severim. Yerine göre bazen rakı ya da şarap içtiğim zamanlar da olur. En güzel şekilde evde keyif yaparım yani ☺️☺️
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılEve girince önce elbiseler çıkar ne varsa üstümde sonra suyun altına çıktıktan sonra yiyecek bir şeyler hazırlarım yerim koltuğa uzanırım biraz gündemi takip ederim bornoz veya üstsüz evde yanlız tek olduğum için rahatım
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim her halim doğaldır her zaman.. normal tişört ve eşofman giyerim evdeyken çok özenmem dışarı çıkmadığım için. ama çıktı9ğım zaman sportif giyerim.
04 Yorumla- +1 yıl
Ohhh miss en güzeli rahat takılmak zaten 👍👍 yengeçler rahatına düşkün olurlar zaten keyifci insanlardir
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
🥰🥰🥰🙋🙏
- +1 yıl
🙏🌺☺️☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEve girer girmez pijamalarımı çekerim. Kendime özel köşeme geçer otururum, tv kumandamı alıp belgesel kanallarımı açarım. Çayım ve çekirdeğim gelir, uykum gelene kadar makamımda takılırım.
15 Yorumla- +1 yıl
Ohhh misss valla afiyet olsun canıma 🤗 ev gibisi var mı bee 👍👍
- +1 yıl
Sana da tavsiye ederim davşanım. Ev sultanlığını ilan et ve saltanatı ele al. 😎
- +1 yıl
Ben. O konuda rahatım zaten 😂 birde rahatıma düşkünümdür ben keyif insanıyım 👍😂
- +1 yıl
Olay budur 👍
- +1 yıl
👍🤗👍🙏🙋🥰
Şort, tişort ya da ev elbiselerim vardır onları giyerim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ohhh misss en güzeli 👍 yazın günlük penye elbiseler en rahatı oluyor birde ev topuzu yaptık mı tamamdır 👍 😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
Yalniz yasadigim icin evde genelde sadece şortla dolanirim. Evde hic oturmam, daima uzanirim :D
13 Yorumla- +1 yıl
@nomercy7 bütün erkekler evde Tarzan gibi dolaşıyor ortalıkta demekki 🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Evet sanirim oyle ama ne yapayim? Boyle daha rahat :D
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 evde rahat takılmak gibisi var mı
+1 yıldoğallığın zirvesine vuruyoruz işte 😂 şu an altımda şort üstümde tshirt var saçlarımda ev topuzu ama ayağımda çorap var çünkü ayaklarım hep üşür 🥺
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazın sadece şort üstüne de salaş bir tişört ya da bir crop iççamaşırı giymiyorum kışın da bol bir eşofman üstüne bol bir sweatshirt yine Sütyensiz
Djkdkdk00 Yorumla tek yaşadığım için boxerle çıplak vs takılırım istediğim gibi takılırım rahat rahat hahahah normalde de rahat biriyim evde de öyleyim kısacası
04 Yorumla- +1 yıl
@engetem yaa süpersin 👍 rahat takılmak gibisi var mı zaten eve geliyirsun üstünü başını atıp ayağını bacağını uzatıyorsun çayını içiyorsun vss ben bundan daha güzel bir keyif düşünemiyorum
- +1 yıl
🙏🙋😊👍🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılEv terliği pijama tişort ve vee kuaförleri kıskandıran bir topuzum vardır
13 Yorumla- +1 yıl
@Handenizzzqw ohhh mis valla en güzeli 👍 birde ev topuzu önemli 👍😂
- +1 yıl
Olmazsa olmazıı 😅
- +1 yıl
Bencede 👍😂🤣
+1 yılAyıcıklı pijama takımı ev topuzu ve terlik 🤭
23 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben işte 😂 birde rahatıma çok düşkünümdur hep bacaklarımı uzatarak otururum film izlerim 😂
- +1 yıl
Kuzu o bende de var zaten işyerinde sandalyede otururken aşağı sallanıyor bacaklar mecburen evde üçlü koltuk buldum mu affetmiyorum 😂
- +1 yıl
Aynen öyle 👍 eve gelince hem bacaklarım hem sırtım ağrıyor oyuzen arkama yastık koyup bacaklarımı uzatırım
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTshirt ve short. Yatağımda uzanıyorum sürekli. Bazen film izliyorum, bazen buradayım. Saçlar topuz veya toplu hep.
00 Yorumla Sadece temizlik vs yapacagim zaman slaak kiyafetlerle dolasirim evde. Ztn max hafta sonlari evdeyim
00 Yorumla
+1 yılSıcakta şort atlet giyerim çekirdek çitlerim. Tam bir kamyoncu dayıyım 😂
03 Yorumla- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 hadi yaa tam klasik türk erkeği modeli desene 😂
- +1 yıl
Rahatlık tamamen 😂
- +1 yıl
En güzeli valla 👍 hiç bir şey insanın rahatından önemli değil
Kimsenin görmesini istemeyeceğim bir halde oluyorum😅
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım ki
- +1 yıl
Aaa bak olmadı şimdi 🤣 pijama tamamda ev topuzu olmazsa olmaz 😂 saçlar hemen ev topuzu yapılmalı
- +1 yıl
Yaa benide güldürdün hee hınzır şey seni 😂😂
+1 yılsaçmalıyorum sjsj
çok deliyim ya cidden
06 Yorumla- +1 yıl
@judebellingham nasıl yani 😂 peki neler yapar bu çılgın kız ev hali nasıldır
- +1 yıl
şey sjsjsjjs
mesela en en en normalini söyliyim, yüksek sesle müzik açarım düğünde giyilen elbiselerden giyerim dans man delilik
annemlerle uğraşmalar
arada abimden dayak yiyorum sjsj ama hakediyorum ne yalan söyliyim - +1 yıl
Yaaa senin canını yiyerem haa 🤣🥰 çılgın şey seni 😂 sende özgür asi ruhlu bir kişiliğe sahipsin demekki oyuzden
- +1 yıl
çooook enerjik biriyim herzaman heryerde
- +1 yıl
Süpersin güzellik 👍👍🥰🥰🌺
- +1 yıl
sağol ablam o senin tatlı bakış açın :))
+1 yılÇırılçıplak dolaşıyorum tekim zaten
18 Yorumla- +1 yıl
Ohhh misss ev gibisi var mı bee 👍 ama yinede sakıncalı bir durum osekilde dolaşmak yatmak. Çünkü yangını olur depremi olur her şey saniyede yaşanıyor oyuzden biraz dikkat etmek gerekiyor en azından altında birşeyler giymek vss daha iyi olur
- +1 yıl
Ahahaha tedbirliğim canım boxerım hep baş köşemde tehlike anında hemen giyerim ama çok güzel bir duygu denemelisin mutlaka
- +1 yıl
Ya illaki öyledir ama benlik değil çünkü evde hem çocuklarım var hemde o şekilde gezmeye cesaret edemem
- +1 yıl
Tek olduğunu hayal et ve heryer kapalı seni görecek kimseler yok 😅 bence o zaman cesaret edersin 🙂
- +1 yıl
Bu arada dm kapalı buradan yazayım çok geçmiş olsun çok üzüldüm dünkü olay için
- +1 yıl
Sağol canım Allah razı olsun 🙏 evet dün biraz kötü bir gün geçirdim ama çok şükür geçti gitti
- +1 yıl
Ne demek en güzelini yapmışsın sessiz kalmayarak dertleşmek istersen her zaman buradayım unutma 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Plajdaki ben gibi oluyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
@mrkuzey haydaaa 😂 bütün erkekler evde Tarzan gibi dolaşıyor ortalıkta yani 😂
+1 yılPijama terlik yatağım. Bu üçlü benim ev rutinim. Onun dışında işteyim zaten.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. saçlarım dağınık olur benim genelde. en doğal halim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSpor ve normal rahat kıyafetler tercih ederim malum yazda geldi
00 Yorumla Yalnız yaşamama rağmen yinede tişört ve eşofman altı giyiyorum çünkü iki üç tane teyze komşum var yasak koymuş bana. Arada teftişe gelirler yemek getirmek bahanesiyle onlar sayesinde çok efendi ve sap yaşayıp gidiyorum 😂😂
017 Yorumla- +1 yıl
Yaaa Selçuk bence bu çok güzel birsey biliyormusun bu sekilde sebilmek srni evlatları gibi korumak Allah eksikliklerini göstermesin 🙏 bende de var bir tane teyzemiz anne gibi herseyime karışır 😂sağolsun ama bu beni çok mutlu eder
- +1 yıl
Çok tontoşlar arada dışarda onlarla oturup dedikodu yapıyoruz 😂 sürekli bana kız buluyorlar çok sıcak bir ortam. Kızıyorlar bana fırça atıyorlar bağırıyorlar arada bana beni bildiğin çocukları gibi görüyorlar 😍 ama çok kısıtlamışlar beni her şey yasak bana en sonda beni Ayşe’nin öğretmen kızıyla evlendirecekler kızı da hiç görmedim 😂😂
- +1 yıl
Yaa yerim ben onları , yaa ne güzel işte bence çok şanslısın birde onlarla muhabbette güzel olur bence , ben severim yaşımdan olgun tecrübeli insanların sohbetlerini nasihatlerini dinlerim 🤗
- +1 yıl
Senin olay Recep İvedik gibi olmuş 😂
https://youtu.be/y8dtAeiocrc?feature=shared - +1 yıl
@Sellçuk35 sen onların yakalarına yapış " Everin beni de "
- +1 yıl
@Sellçuk35 çılgınlarsa kesin bayılırım ben çok severim neşeli hayat dolu insanları zaten 😊 Selçuk aşk olsun aramızda sen ben mi var senin teyzelerin benimde teyzelerim sayılır
- +1 yıl
@Sellçuk35. Ya Selçuk elbisen yırtıla emii 🤣 benide güldürdün hee 🤣
- +1 yıl
tamam pikiii 🙏🥰❤️
- +1 yıl
@Ertann21 yaa Ertan tebessüm ettim teşekkür ederim 🙏 ama bu düşündüğün gibi bir sevgi samimiyet değil ben yüreği ağzında samimiyeti seven bir insanım , birisini samimi bulduğum ve sevdiğim zamanda bunu çok rahatlıkla kelimelerime , davranışlarıma yansıtıyorum ve bunda herhangi bir art niyet olmuyor @Sellçuk35 çok tatlı , sempatik bir insan zaten onu çok seviyorum 🥰 daha ilk konuşmada o elektriği samimiyeti hissettiğim için onunla konuşurken çok rahat konuşabiliyorum ama onunda benim de öyle bir amacımız niyetimizde asla yok biz bence böyle daha güzeliz 🙏💁🤗
- +1 yıl
Ertan teşekkür ediyorum beni, böyle kalbi temiz bir insana layık gördüğün için beni mutlu ettin 🙂 ama ikimizde o gözle bakmadık hiç birbirimize zaten ne o nede ben kıyamıyoruz birbirimize. Bende ki yeri çok fazla değerli çok seviyorum onu ama sevgimiz farklı bizim. Onu görünce bile çok mutlu oluyorum o kadar değerli benim için kendisi. En rahat konuştuğum insan o ama biz böyle çok mutluyuz çünkü kaybetmek istemiyorum. Ama yine söylüyorum gerçekten beni mutlu ettin, beni böyle harika bir insanın yanına yakıştırdığın için minnettarım kardeşim eyvallah 🙂🌼
- +1 yıl
@Sellçuk35 canım benim çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin herzamanki gibi 🙏🥰❤️ çok güzel ifade etmişsin her şey karşılıklı olur sevgide saygıda 🙋
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğal halim eşofman giymek onun dışında çok salmam. Hazır ve nazırımdır!
00 Yorumla
+1 yılRahat açık şeyler tercih ederim giymek için özellikle yazın. Rahatım her konuda
00 Yorumla
+1 yılGiyim konusunda rahat, yemek konusunda her zaman olduğu gibi...
00 YorumlaIşte olabilecek en doğal halimle gezerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim olursa onunla en doğal halimizle evde olacaz🤭🥰🙈🙈🙈
00 Yorumla
+1 yılPijama tişört işte
21 Yorumla- +1 yıl
Ohh misss en güzeli bence 👍👍
kafada dağınık topuz ayıcıklı pijamalar
21 Yorumla- +1 yıl
Bence en güzeli ve en konforlusu 👍 ev topuzu önemli 👍😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞort tişört
13 Yorumla- +1 yıl
Ohhh misss en güzeli 👍 rahatlik gibisi var mı
- +1 yıl
aynen öyle :)
- +1 yıl
👍👍🙋
+1 yılEşofman üstü crop farkli bir tarzim var. sfsdsds
13 Yorumla- +1 yıl
@bosvergitsinn35 Olsun bee balımm 🌺 hep aynı olacak diye bir kural yok herkesin rahatlık anlayışı farklı oluyor
- +1 yıl
Aynen canim❤️❤️
- +1 yıl
Farklı birisin kendini seven heryerde sever 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılRöpdöşambr fular viski
06 Yorumla- +1 yıl
Nuri Alçom benim 😂
- +1 yıl
Meyveli gazoz arşivim çok geniş
Cin ikramımız 😎😎 - +1 yıl
Varsa bir gazozunuz içerim 😂
- +1 yıl
Aaa ne demekk tabikii
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 🙋
- +1 yıl
🌼🌼🌼
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTipim komik olur genelde
04 Yorumla- +1 yıl
@isabella181919 nasıl komik olur mesela
- +1 yıl
Hm saçlarım dağınık kiyafetlerim bir birinden alakasız ne gelmişse giyimisim sdsfsf rimelim göz altıma yayılmış falan sdsfsfs
- +1 yıl
Yaa yerim ben seni 🥰😂 dağınık ruh halini seviyorsun demekki
- +1 yıl
Öyle evet cok severim 😂🥰😍🙏
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hemen hemen her halim aynı 😄
04 Yorumla- +1 yıl
Peki semihim evde nasıl oturursun , ne giyersin, ruh halin nasıl olur
- +1 yıl
Az çok tahmin ettim 👍😂 ohhh misss en güzeli rahatlık zaten
Eşofman en doğal halimdir
00 Yorumla
+1 yılElektrik çarpmış gibi 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılUyurken olan halim
00 Yorumla
+1 yılBeyaz şort tişört ama Bermuda şort giyerim.
00 Yorumla
+1 yılYatmadan yatmaya eve girerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Pijama terlikli halim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal biriyim
02 Yorumla- +1 yıl
Sence bu bir cevap mi 😂 herkes normal biri zaten 😂 ben evdeki seni dinlemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok mu merak ettin beni 😂
+1 yılBoxer, t-shirt :D
07 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin çoğu evde boxerla Tarzan gibi dolaşıyor demekki 🤣
- +1 yıl
Ben kendimi bildim bilesi öyleyimdir. Yatağa girince o da çıkıyor. :D
- +1 yıl
tamam peki 👍🤣🤣 ateşli şeyler sizi
- +1 yıl
Alışkanlık diyelim... :D
- +1 yıl
Alışkanlık değilde erkeklerin kan basıncı kadınlara göre daha fazla sanırım oyuzden de üşümüyorlar , vücut ısıları yüksek oluyor çünkü ben erkek yeğenlerinden de biliyorum karda kışta biz evde yelek kapşonlu vss giyerken o Ağustos ayında gibi dolaşır evde. 😂 Annesi sürekli üstünü giyin diye söylenir filan.
- +1 yıl
Doğrudur :D
- +1 yıl
👍👍🤣🤣
+1 yılUzsnirim şort tişört oturururm
010 Yorumla- +1 yıl
Ohhh misss valla en güzeli 👍 hiç bir şey insanın rahatından önemli değil
- +1 yıl
Evet kesinlikle özellikle yalni yaşayan benim gibi ler icjn yaz mevsimi harika bir mevsim
- +1 yıl
Erkekler kışında öyle ama 🤣 baksana millet Tarzan gibi dolaşıyor ortalıkta 🤣
- +1 yıl
Ahahhaa her iki cins te değil mi ama 🙂
- +1 yıl
Değil çünkü erkeklerin kan basıncı kadınlara göre daha fazla olduğu için vücut ısıları da yüksek oluyor , kadınlar kışın evde hırka terlik kapşonlu giyerken erkekler boxerla dolaşıyor 🤣
- +1 yıl
Ahahaha haklısınız bende diyorum bendeki alevlerin sebebi ne kan mış meğer 🤓🤣🐻
- +1 yıl
Ateşli şeyler sizi 😂😂
- +1 yıl
Ahahaha 😁🤣🤠 teşekkürler efendim
- +1 yıl
🙋😊🤗🙋
- +1 yıl
Burdamisin 🙂seninle uzun uzun konuşmamız lazim
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞortla takılırım ve genelde yatarım 😅
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Rahat relax
00 YorumlaŞort tişört
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım