AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O kadar çok şey var ki maalesef
Yani şükür kötü bir alışkanlığım yok lakin ben düz plsuğum için doğru neyse onu söylerim karşı taraf kırılır kırılmaz pek umursamıyorum
Eski zamana gidip yapılmaması gereken hatayı kendime söylemek, uyarmak. Ve İsra Suresi 67 ayetini tekrar tekrar ettirmek.
Maddi olarak iyi durumda olmak istiyorum.
Projelerimi ve iş fikirlerimi yapmak istiyorum
Neslimin ve benden sonraki neslin kafa yapısını ve gidişatını değiştirmeyi istiyorum.
nesil kötü gidiyor
Yaşadığım ayı.
Bir an evvel Aralık gelsin istiyorum
Hayatimda bisey degistirmek istemem sadece bi kaç bisey eksik hayatimda
Biraz daha bağımsız olmak kendi düzenimi kurmak diyelim aile evi bir yere kadar.
Finansal olarak biraz daha iyi olmak ve aile evinden biran önce ayrilmak
Kötü alışkanlıkları bırakmak. Merhaba bana yardımcı olabilir misin sence profilde tip olarak nasılım yüzüm çirkin mi 26 yaşındayım rica etsem yorumlar mısın objektif bir şekilde😂☺️
Tipin düzgün kanka
Değiştirmek istediğim bir şey yok. Genel anlamda çok memnunum hayatımdan.
Yaşamak zorunda kaldığım şehri sadece
Hangi şehir ki ve neden?
İstanbul'da doğup büyüdüm ordan Iğdır'a gelince alışamıyor insan. Zorunlu 3 sene daha hizmet sürem var burada o yüzden katlanıyorum maalesef
Anladım. Allah kolaylık versin
Allah razı olsun
Dışarı çıkabilmek isterdim
@ByCıLız niye tutsak mısın
Hayır ama aşamadığım şeyler var utangaç çekingen içime kapanık öz güvensiz biriyim hiç açılamadım sosyalleşemedim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti dışarıya yabancı kaldım dışarı çıkma düşüncesi bile bana kaygı korku hissettiriyor
Psikologa görün
Hiç görünmedim maalesef evde yaşlanıyorum
Gitmek için neyi bekliyorsun
Hiç imkanım olmadı bu yaştan sonra da gitsem faydası olmaz
Kaç yaşındasin ki hiç bir şey için geç değildir
35 yaşındayım çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal öz güvensiz biriyim hiç açılamadım maalesef
Bence hiç geç değil
Kendimi hayatta herşeye geç kalmış hissediyorum
Öyle değil amaa
35 yaşındayım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum hayatı kaçırdım işe giremedim evlenemedim gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim kız arkadaşım sevgilim bile olmadı bu yaştan sonra her şey zorlaştı
@ByCıLız bir şeyleri değiştirmek yine senin elinde. Bu zamana kadar yapamadigin şeyleri bundan sonra yapamayacaksın diye bir kural yok ki. Psikoloğa gitmek için dışarı mı çıkamıyorsun? O zaman online olarak bir psikologla görüşmeyi deneyebilirsin mesela
Çocukluk ve ergenlik dönemlerinde psikoloğa gitsem belki faydası olurdu ama artık faydası olacağını düşünmüyorum çocukluk ve ergenlikte hiç açılamadım utangaçlığım geçmedi çok içime kapanık çekingen sessiz öz güvensiz kaldım kişiliğim gelişmedi öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim de gelişmedi yetişkin oldum ama kendimi yetersiz hissediyorum dışarıya yabancı kaldım gençliğimi hep eve kapalı geçirdim maalesef dışarı çıkmadan iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum
"Çocukluk ve ergenlik dönemlerinde psikoloğa gitsem belki faydası olurdu ama artık faydası olmaz" sonucuna nereden varıyorsun? Psikolog insana her yaşta fayda sağlayabilir. Bunun yaş ile, ergenlik ile ne ilgisi var? Ne kaybediyorsanız hep umutsuzluktan kaybediyorsunuz zaten. Öğrenilmiş çaresizlik. Önce bu düşünceyi aşmanız lazim
Ben her zaman umutlu ve inançlı biriyim ama bazı şeyler istesemde değişmedi aşamadım çocukluk ve ergenlik dönemleri kişilik gelişiminin en önemleri evreleri olduğu için yani yetişkinliğinde temelini oluşturuyor benim temelim çocukluk ve ergenlikte böyle oluşmuş utangaçlığım çekingenliğim geçmedi hep içime kapandım kendimi kapattım sessiz asosyal öz güvensiz yaşadım ve yetişkinliğim de olumsuz etkilendi kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum
Ergenlikteki durum yetişkinlikte değişmeyecek diye bir kural yok. İnsan isterse 50 yaşında da değişebilir. Psikolog ile görüştün mü diye soruluyor sana ve denemedim diyorsun. Denemediğin bir şey hakkında yorum yapman ne kadar mantıklı? Sen çabalamamissin bile. Çabalamaktan tabiki hiçbir şey değişmez normal
Çabalamazsan*
Buna öğrenilmiş çaresizlik diyoruz. Sen değişmeyeceğini zaten kabullenmişsin. Bu düşünceyle değişebilmen mümkün değil zaten haklısın. Ama değişme potansiyelin olmadığından değil, bu düşüncede olduğun için degişemeyeceksin
Ben okula gittim askere gittim ama hiç açılamadım yani çabam oldu ama değişemedim hiç başarılı olamadım hep kaybettim kendimi istemeyerek eve kapattım insanlardan kaçtım çocukluğumdan beri istemediğim kişi olarak yaşıyorum hiç güçlü öz güvenli başarılı girişken sosyal bir insan olamadım çocukluk ergenlik gençlik yıllarım hep böyle geçti şimdi 35 yaşındayım ve hiçbir ilerleme sağlayamadım değişmek istedim ama olmadı gençliğimde düzelirim sandım ama daha beter duruma geldim gençliğimi hiç istemeyerek evde geçirdim işe giremedim sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim hiçbir ortama giremedim kız arkadaşım sevgilim de olmadı hayatı hep eksik yaşadım gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım güzel şeylerden mahrum kaldım kendimi geride kalmış herşeye geç kalmış tamamlanmamış yetersiz güçsüz hissediyorum seneler geçiyor herkes değişiyor ama ben hep aynıyım böylece yaşlanıyorum
Hayatın daha başındasın hiç öyle düşünme bundan sonra kız arkadaş da bulursun kendine arkadaşın da olur iş de bulabilirsin yeter ki bir psikiyatriyle görüş emin ol olumlu sonuclar alacaksın hayatta hiç bir şey için geç değildir bence ilerde daha pişman olabilirsin
@Züzü1905 katılıyorum
Haklısın da psikoloğa gitmeye bile utanıyorum çekiniyorum korkuyorum kendimi anlatamam ifade edemem buradan yazmak kolay ama gerçekte böyle konuşamam ben ve maalesef gençliğimi hiç yaşayamadan kaybettim bu benim için büyük bir eksiklik
Psikoloğa zaten bu yüzden gideceksin. Kendini ifade edemiyorsan da edeme bir şey olmaz yani. Kimse ayıplamaz seni zaten bunun için gidiyorsun
Sen gitde psikologa o zaten seni konusturur merak etme
Psikoloğa gidecek imkanım hiç olmadı ki hâlâ yok sigortam bile yok özele de gidemem zaten gitmeye bile cesaret edemem utangaçlık çekingenlik herşeye engel oluyor insanlarla yakınlık kuramıyorum
Sen zaten çoktan vazgeçmişsin. Yapacak hiç bir şey yok. Siz bilirsiniz
Özele degilkiii devlet hastanelerinde bile psikiyatri var
Hayır vazgeçmedim hâlâ umudum inancım var ama adım atamıyorum korkuyorum ben hastalandığımda bile hastaneye gidemiyorum ki zaten sigortam yok beni hastaneye almazlar bakmazlar da
Sigortayla ne alakası var yeşil kartın yokmu niye almasınlar
Hayır benim hiçbir güvencem yok ki
Devlet Hastanesi'nde hiç birine gereke yok diye biliyorum
Şimdi e-devletten baktım provizyon verilememiştir yazıyor
Öne hiç anlamam
Ben de anlamam ama sorguladım öyle yazıyor sağlık sigortam yok yani
Evet sigortan yoksa devlet karşılamaz. Özele gidebilirsin ailenden destek alıp?
Ailemin durumu yok özele gitmem imkansız
Hiç mi durumları yok? Nasıl geçiniyorsunuz ki o zaman?
Emekli maaşı var da öyle psikoloğa verecek falan paraları yok zaten ben hiç para almıyorum hep parasız yaşadım masraf çıkarmıyorum
Bu hayatınla ilgili önemli bir konu. Eğer bir miktar bütçe ayırabiliyorsa ailen bence şansını denemelisin
Maalesef ayırabilecek bütçe hiç yok zaten gitmeye de hiç isteğim yok
Kötü huylarımiı değiştirmek
Sadece ülkeyi değiştirmek istiyorum
Yaşadığım şehri değiştirmek isterim
Sanki söyleyince değişiyor📿
Hayatımı komple değiştirmek.
Bağımlılıklarım, ya tatlı ya da kahve bağımlısıyım
Hiçbir şey artık hiçbir şey değişmez
düşüncelerim
Kendimi
Çoook şey
Bir şey yok memnunum