Kişilik & Karakter Hiç bir başkası için kendinizden verdiğiniz oldu mu? YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor " Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun." Hiç bir başkası için kendinizden verdiğiniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karşılıklı olarak kendimizden vermesek devam edemeyiz zaten 2 0 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vermediginiz oldu mu deseydin keşke. Vere vere vere kendimde bir şey kalmadı. 2 1 Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Haklısınız.. Yorumla
Niomio Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok fazla kendimden değer verince değerim düştü... biliyorsun poncigim 1 1 Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Biliyorum... Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Çok oldu. Anlatmayayım. Iyilikten bir şey beklenmez. Bilirsin. Orada kalır.. 2 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı. Zaten hep kendimden veriyorum karsidaki kim olursa olsun 1 0 Yorumla
HaimDaII Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Genel de çok fazla aşırı veririm ama daha karşılığını aldığıma denk gelmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karşılıklı olarak kendimizden vermesek devam edemeyiz zaten
Vermediginiz oldu mu deseydin keşke. Vere vere vere kendimde bir şey kalmadı.
Haklısınız..
Çok fazla kendimden değer verince değerim düştü... biliyorsun poncigim
Biliyorum...
Çok oldu. Anlatmayayım. Iyilikten bir şey beklenmez. Bilirsin. Orada kalır..
Zaten hep kendimden veriyorum karsidaki kim olursa olsun
Genel de çok fazla aşırı veririm ama daha karşılığını aldığıma denk gelmedim
Hayır.
Çok. Cok. Cok.