zaten yalanlarla evlendi. yani bana atesit oldugunu soylememis mesela. Ama evliligimizin ilk ayinda eski sevgilisiyle facebookta beni cekistirmis. O zaman gozumde dustu , kizi facebookundan sil dedim sildi ama yeniden ekledi. Sonra ben hamiyken terketti ve eski abska bir sevgilisiyle sosyalmedyadan partide sarmas folas pozlar paylasti, ya0ma bak hamileyim deyince, " eger gormek istemiyorsan basit bir yolu var bakma" dedi. zaten cocugun dogumundan sonra yaptigimilk is bosanma davasi acmak oldu ve bosandim. Simdi zengim 3cocuklu bir kadinla gorusuyor. Bir suredir beraber ve sosyal medyadan herkesi temzilemis baktim, asla bana yaptigi gibi kimseyieklemiyor baskalariylaparti pozlari vermiyor, adam ev erkegine dondu gibi. Bu adamin gercek kisilugi bumuymus yoksa kadindan suanda hala saklama asamasindami sizce
Adamın mali durumu normal ya da altındaysa yüksek ihtimalle para mevzundandır. Kişiliği öyledir. Adam kadından genç ise biraz da yakışıklı ise kadın buna bakıyordur adamında işine geliyordur. Ben senin yerinde olsam öldü sayarım bir daha bakmam bir şeyine
08 Yorumla
Soran+1 yılaslinda yapmam gereken bakmamak bir daha. umarim basarabilirim. ve dediginiz tespit dogru, aslinda kadin eski esimden 2 yas kucuk ama kadin 3 cocuk sebebiyle heralde cok cokmus, cok kilolu. kadin zengin evet, daha teni bosanmis ve eski esinden epey mal mulk almis, yani yaklasik 4 trilyonluk evi kapmis. kadiin kendi maasi da eski esimin iki kati. eski esimin hayali zaten kadinin calistigi yerde calismak, muhtemelen kadinj o is yerinde calismakicin basamak olarak kullaniyor.. ama agirima giden bizsifirdan beraber baslamistik ve resmen beni herkese rezil rusva etti, aldatti, kadinlarla alay ettirmeye kalkti daha hamileyken.. ama simdikadina bambaska biri, facebookunu temizledi, kimseyi takip etmiyor, bende yaptigi tumkotulukleriona yapmiyor, bu da venim agirima giduyor, kendimi basarisiz hissetmeme neden oldu
Soran+1 yılkadin da tam aile olmaya cabaliyor onunla, .. bir gun eski esim bana mesaj atti, kadinin ondan cocuk istediginden bahsetti. ben de , cocuguna bu kotulugu de yapma dedim.. o da tamam dedi ama sonrasinda yani birkac gun sonra kadin farketti heralde, bana hakaret mesajlari attirdi.. sonra da engelletti her yerden.. muhtemelen cocuk sahibi olup cocugumla da baglantiyi koparttitmaya cabalayacak kadin
Soran+1 yılailemi? yapmayin akilsizin teki o kadin da.. evde 14 yasinda ergen oglu 13 yasinda ergen kizi ve bir de 3 yasinda bebegi var.. bu cocuklarin oldugu eve tanimadigi bir erkegi sokan biri ancak aptal olabilir. suanda bile kizi dunya guzeli, kendi sisman ve porsumus , eski esim ayni evde kime bakacak genc bir kiza mi, sisman porsumus kadina mi? akilli bir tip olsa bu telasa girmez kadin... bir de ben eski esimin kumasini biliyorum, icki icen surekli bir ateist.
Soran+1 yılbenimle cpcuga ragmen aile olabildi mi? ben cocukla elde tutabildim mi? bence tutamaz. cunku cocuk sorumlulk demek ve beklenti demek. yani bu sefer sne baktin sen odedin tartismasi yasayacaklar. tam tersine cocuk yaomazsa belki aldatmaca da olsa aile gibi davranabilirler gibime geliyor. ama o da muallak, cunku eski esimin ben ickisinden kactim. Yani her cuma ve cumartesi sabaha kadar icki iciyordu beni de konu mankeni gibi basinda bekletiyordu, o konusuyor ben dinliyordum. Bu 10 senedir bu adma boyle , ben hayatinda olmasamd abiliyor. o icki damarlarina islemis. ne ara cocugun sorumlulugunu kaldirabilecek de bakabilecek? onu gectim icki ictigi esnada sapik gibi oluyor, o kadini kendi cocuklara zarar da verebilir, kendi cocugu degil neticede. arkama yaslanip izlemek en iyisi.
Ben mesela hic dusunmedim uvey baba kizima, dusunmuyorum da kizim evlenene kadar. Ama bu durumda da, hayatima birini almadigim icin hep bu bocek adamin hayatini gozetliyorum elimde olmadan. Bu konuda belkide psikolijikd estek almam gerek.- +1 yıl
Sen terapi al düzelirsin aklı başında birisin. Adam hakkında haklısın ama adamın amacı farklı para var işin içinde. Belkide yarı. Bir gün kadına kötülük yapmayı bile düşünebilir. Bunun derdi boş beleş yatsa içse sıçsa bence başka bişe yok. Şeyininn derdinde. Sen hayatına bak. Doğru düzgün bir adam çıkarsa karşıns merak etme kızına babalık bilr yapsr sıkma canını kapatma kendini
En İyi Cevaplar
+1 yılher zaman diyorum kızlar yaşıtı erkeklerle evlenmekle büyük hata ediyor. erkek biraz görmüş geçirmiş olmalı. genç erkekler zaten kafa bi milyon. ben de öyleydim
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar değişmez. DeğişMİŞ GİBİ yapar. Ek olarak kendi çocuğuna baba olamayan biri başkasının çocuğuna ne kadar baba olur? Ayrı bir problem. Bir de yurdum kadınına paragöz derler. Şimdi bu ne oluyor yani?
014 Yorumla
Soran+1 yılkadin senin gercek yuzunu yakinda gorur dedim, bana 2 haftada bir gorusuyoruzki buna da cok memnunum dedi pis pis gulerek. tam bir serefsiz
- +1 yıl
O nasıl evlilik?
- +1 yıl
Kurtulmuşsun. Böyle düşün. İki haftada bir görüşmesi öğrenme ihtimali arasında ne alaka var? Dersin o itiraf edecek.😂😂
Soran+1 yılevli degiller, ama kadin sosyal medyasinda 3 cocuguna ragmen, benim eski esle fotosunu paylasmis yanak yanaga kendi facebookunda, ve benim eski kaynana onun annesi hepsi cifte kumrular diye yorum yapmislqr gani aileye girmis kadin. Benim kiz arkadasim diyor benim daki es. Ama isin ilginci baktim sosyal medyasina kadinin anmesi ve hicbir akrabasi eklememis ne benim eski kaynanayi ne de eski esi, veya kayinbabanin da faceinde o kadin veya ailesi ekli degil.. tuhaf bir durum. Sevgili modunda takiliyorlar sanirim. a. a kadin 2 haftada bir gorusuyor cunku işi geregi cok yogun ve eski esimin yassdigi sehire 1 saatlikmesafede anladigim kadariyla ve 3 tane cocuguyla da ilgilenmek zorunda olunca ( birk 3 yaslarinda kiz) eski esime sira gelmiyor sanirim ve isin ilginci eski esim bu djrumdan mutlu. iyi ki iyle diyor
Soran+1 yılya bir de eski esim kalp ameloyati oldu, acik kalp amelaiyati, ve gunde 6 tane hap yutuyor.. nasil hala ask mesk derdinde ben sasiriyorum. ve kadin nasil bir yokluktaki boyle bi adama bakabiliyor, hem zengin kadin hem işi kat ve kat iyi, kadinin derdi ne saskinim
- +1 yıl
Aaaa…Pardon. Yanlış hatırladım. Niye mutlu olmasın ki? Aynı şehirde de değilmiş. Daha rahat aldatır. Bazı erkek aileleri , oğulları konusunda pek bir anlayışlı oluyor. Evli olduğu hâlde annesi ve kız kardeşi ile başkasını tanıştıran birini biliyorum. Bu da o hesaptır.
- +1 yıl
Bilmiyordur ne ayak olduğunu. Seni biliyorsa bile dürüst bir biçimde olanı dememiş, seni çekiştirmiş olmalı.
Soran+1 yılkadin da manyagin teki. bir arkadasi benim gormem icin adeta, story atmis. Storyde bir video goruntusu, bir ev partisindeler ickili, kadin oturdugu koltukta oturamiyor adeta, kalkip kalkip eski esimj opuyor, swriliyor.. herkes otururken, kadin sapik gibi surekli eski esime saralaniyor.. Tuhaf bir durum. Kadinda fena, bunu bilerek paylastiriyor bence, ve gormeme ihtimaline karsi ikisi de deniz kenarinda kadin bikiniyle ( 100 kiloluk bir kadin neredeyse), yine sqrmas dolas fotosunu attirdidi eski esime bana.
- +1 yıl
Eski eşinle niye bu kadar muhatapsın ki? O attırıyorsa amaç ne? Yani özellikle atılırsa bana bu fotoğraf demek ki uğraşma gereği duymuş olduğuna göre gerçek manada mutlu değil ki önüne bakamıyor diye düşünürdüm. Benden sana tavsiye , sosyal medyandaki ortak kişileri çıkart ve stalkı azalt.
Soran+1 yılbenim takip etmemde yanlis farkindayjm. bu da degil eski esim ben daha hamileyken benim gururumu fena kirdiriyordu. ama maalesef benimde elimde birsey gelmiyor. cocuguma uvey baba getirmeyi dusunmuyorum, bu yuzden bu manyagi dikizleyip oturuyorum
- +1 yıl
E sana ne yararı var stalkın? Seni çok iyi anlıyorum kendim de geçmiş ilişkilerimde aldatılmış biri olarak ama bu seni üzer. Merak merakı doğurur. Ayrıca yaşın kaç? Bilmiyorum ama eğer karşına adam gibi biri çıkarsa da şansını dene. Bir erkek için değmez.
- +1 yıl
Hayat da yalnız çekilmez. Senin çocuğun da bir gün büyüyüp yuvadan uçacak. Yapayalnız kalırsın.
Soran+1 yılben boyle dusunmuyorim. benim bir erkek kuzenim uvey babasi tarafindan tacize ugradi ve hayati mahvoldu
gozumun onunde bir ornek varken, ben uvey baba getirmeyecegime soz verdim. eski esim icin degil yani, cocugum. icin yeniden evlenmiyorum, dusunmuyorum. 10 yasini doldurdu cocugum 10 senedi de hayatima kimseyi almayinca eski esim de senin gibi dusunuyor, sanki onun icin evlenmiyorum gibk.. ama aslinda durjm bambaska, eski esime sinir olyorum. o kotu biri, yani kim daha hamileyken harisini birakip parti alrmine dalip, " beni seni uzuyorsa, sana kolay bir tavsiyem var bakma sosyal medyama" diyebilir acimasizca daha hala evliyken. bu adam kotu biri, ve ben bana yaptiklari icin ona cok kizginim- +1 yıl
Eeee… Devamlı bakıp muhatap olunca üzüntün geçecek mi? O zaman muhatap olmaya devam et ve stalkla. Kuzenin adına da üzüldüm ama herkes onun üvey babası değil. Benim de çevremde ikinci evliliğini yapan biri var ama böyle bir durum çok şükür ki yaşamadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılbazen biri sana yapmadıgını başkasına yapar birşeyi kabuş rtmek gerekir ki sen onun tipi değilmişsin seni yeterince istemedi veya sevmedi benimsemedi bazen olur bazı kadınlar da baxı erkekler gibi oldugu için kaybetmek korkusu yaşattıgı için adam çekici gelir yani o kadın belki onu aldatabilecek bir tip belki cilveli ve etrafın ilgisini çeken bir kadın adam bunları görebiliyor hoşuna bilr gidiyor öyle erkekler öyle kadınlardan hoşlanır çünkü herkesi çıkarmış biliyor ki çıkarmasa kadında ekler biriyle konuşur eder sen öyle biri degilsindir ve bu karakter meselesi bu arada iyki degilsin ve kurtulmuşsun bundan sana yaramadıktan sonra başkasına yaramış boş ver onu hayatına odaklanıp kendi hayatını kaçırıyorsun aslında... sen o kapıyı kapat artık ki yeni kapılar açılsın... seni de sevecek erkekler vardır hemde daha kaliteli ve seninde tercih ettgn tarz bir sdan vardır
14 Yorumla
Soran+1 yılah canim oyle haklisinki bazi hususlarda. ama sevgililik du4umlarinda gecerli soylediklerin.. bizimkisi evlilikti. yani ortada cocuk da varken, yeni kapilar acilsin, gelsin yeni birileri diye bakamiyorsun hayata, heleki bunca cocuk tacizcileri irtada kol gezerken..
- +1 yıl
canım şu an bak diyorum zaten evliyken ayrı yaşasan bile biribirinize karşı sorumluluklarnz var ama keşke ayrılırken nafaka vs alsaydn aldatılmışsın hepsi kanıttı ve ben şusn bak hayatına diyorun çünk hala onun hayatıyla ilgileniyorsun
Soran+1 yılneyse.. evlenip cocuk sahibi oldugunda anlarsiniz beni❤ cocugunuz olunca ve onu cok severseniz cocugunuzu, boyoe sapikliklarin arttigi dunyada ayni catiya hicbir yabanci erkegi sokamiyorsunuz
- +1 yıl
anladım o konuda haklısınz bu devirde kimss babasına güvenmiyor ama elbet güvenilecek erkek de vardır emin olun ve zamanla anlarsnz sizin eşinizde sapıkça şeyler yapmış çünkü mesela o adama güvenilmez üç kız çocugu sahibi o kadın asıl düşünmesi gerek bence
Bence onada oyun yapıyor kocanin gercek yuzu belli degil her türlü kılığa bürünür bu tarz erkekler
04 Yorumla
Soran+1 yıldegilmi? aynen.. yani karamter huy degismez gibi.. ama emin de olamadim.. kadinin kuklasi gibi Şu an .. dusunun ben hamileyken, cocugun dusmesini umhrsamadan kadinlarla parti pozlari veren adam, suanda sosyal medyadan herkesi silmis, ev erkegi kiligina burunmus..
Soran+1 yılsaolun🤲
+1 yılParanın gücü diyelim adamın kişiliği bozuk çünkü para için kendini satiyo olmayan kişiyi oynuyo umarım bebisi n ve sen iyisindir
10 Yorumla
+1 yılO yola düşen kolay kolay bırakmaz
Farklı isimlerle farklı kullanaci adlarıyla sürekli birileriyle yine görüşür onu takip etmek zor
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ve çocuğun kurtulduğunuza şükredin onu takip etmek ile de en küçük zamanını ayırma derim.
+1 yılkisiligi bozuk bire evlenmen kotu olmus karaktersiz biriymis Şu an sace zengin diye o kadinla onu kandirmior
00 Yorumla
+1 yılSana hicbirzaman deger vermemiş mutsuz bir evliligin olucaktı artık onu düşünmeyi bırakıp hayatına devam etmelisin
00 Yorumla
+1 yılVay anasını ne akraktersiz herif be Allah ıslah etsin valla ya bu ne abi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna gercekci davrandigini nerden biliyorsun? Bana öyle geliyorki onunlada oyun oynuyor. Yarin birgün o kadinda gercek yüzünü görüp sepetler.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu karaktersizi kjmse cekmez. kadina iyi oynuyor kesinlikle, kadin 3 cocuklu ve bunun yanina 2 haftada 1 gun ugruyormus, o gun de harika adami iynuyor serefsiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadina ispikle onu kanitlariyla ona da yazik olmasin hem intikamini da al
00 YorumlaO özüne döner kurtulduğunuza şükredin, hakkaniyete inanın ve seyredin sadece
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim... ben Allah Kuranda affetmemizi istemis, pek cok ayette. Ben onu affettim. Ama icime oturuyor bazen, hamileyken bile parti poxlari paylasan adam, simdi ev erkegi pozlarinda. inanilmaz geliyor, ben mi anlayamadim, cozem3dim dihe kendimi elestriyorum bazen, ama sonra para icin oldugunu dusunuyorum cunku kadin kocasindan yeni bosandi ve mal paylasimlqri yapmislar ev falan kalmis kadina maasi da gayet iyi, hetalde o yuzden diyorum
Soran+1 yılkadin da tam aile olmaya cabaliyor onunla, .. bir gun eski esim bana mesaj atti, kadinin ondan cocuk istediginden bahsetti. ben de , cocuguna bu kotulugu de yapma dedim.. o da tamam dedi ama sonrasinda yani birkac gun sonra kadin farketti heralde, bana hakaret mesajlari attirdi..
Soran+1 yılsonra da engellettii heryerden
+1 yılYaw sanane hayatına baksana
01 Yorumla
Soran+1 yılhayatina bak mi? bakin benim kuzenimin annesi hayatina bakacak diye kuzenimi taciz ettirmis. Bir yavruyu korumaya calismak cok kolay bi sey degil. ekip isi, anne ve baba beraber ustlenmesi gerekir ama baba kendi ask meskine dusmus biri. ben de kendi ask meskime dusersem ne olur cocuklarin hali? neyse beni ancak anneler anlar❤
+1 yılParasız kalıp paranın köpeği olmuş
012 Yorumla
Soran+1 yılben de oyle dusunuyorum... degilse karakter degismez heralde... kadin 3 cocuklu kocasindan yeni bosanmis ve guzel iki ev almislar zamaninda bosanma sirasinda evlerden biri kadina kalmis ve maasi da gayet iyi kadinin
- +1 yıl
Allah kurtarmış seni. Bu adam yine diğer kadını da gizliden aldatır. Kendi çocuğuna bakmayan elin çocuğuna asla bakmaz. Para koparınca yine kaçar
Soran+1 yılkizima 6 yasindan sonra zorla nafaka baglattim, suanda 10bin tl oduyor aylik, ama zorla basardim. Kizima en son daha 1bucuk ay sonra, kendimi dusunmuyorum anneni dusunmuyorum sadece senin gelecegini dusunuyorum kizim yazmis... acaba mal para koparma derdinde mi bu adam
Soran+1 yılama oyle olsa bana mesaj atmis, beraber oldugum kadin cocuk istiyor benden yazmis. ben de kizina bu kotulugu yapma dedim, o da tamam yazmis... sonra kadin heralde mesaji gormus, bana hakaretler yazdirdi eski esime
- +1 yıl
Kadında doğum makinası mi aq 4. ne. Kadında az gurur olsa ex eşinin ne boklar yediğini çoktan öğrenirdi
- +1 yıl
Bu arada bir daha evlenmeyi düşünüyorsan kızını düşün derim erkekler artık öyle kötü bir hale geldi ki, çok iyi biri gibi görünse bile senin kızını sen fark etmeden tac*z edebilir
Soran+1 yılkadin ac kurt gibi.. inanin. kadinin kankasi eski esimi da etiketleyerek face. inde paylasim yapmis, bu kadin eski esimi yiyecek hibi davraniyor, ikide bir , el demiyor ar demiyor kalkip kalkip eski esimj opuyor... bir partiye beraber katilmislar, parti sahnesi gibi cekmis koymus.. ikide bir kalkip kalkip sariliyoropuyor
Soran+1 yılbunu da umursamadan paylasiyor, yani kendi annesi, erkek kardesi cocuklari ( biri 14 yasi da oglu var) , eskk esi goruyorlar ama kadinun gozu donmus gibi.
- +1 yıl
Görmemişin kocası olmuş diyelim msbzkshss hayır sanki bir de çok yakışıklı adam
Soran+1 yılben farkindayim canim , kizim suanda 10 yasinda, ben 36 yasindayim, hic aklimdan bile gecirmedim bunca sure, gencken dusunmedim bu saatten sonra da dusunmem kizimi evlendirene kadar. ama iste hayatima kimseyi almadigim icinde eski esimin hayatini gozetleyipoturuyorum bu da aci verici :(
- +1 yıl
Ya da başka kızı olan bi adam bulmalısın abla. Emin ol 10 yıl o serefszi takip etmen bile hata olmuş. Senin mutlu olduğunu görünce kudurup kudurup durur onların da huzuru bozulur
Soran+1 yılaklimdan bile gecirmem ablacim. baskasini kudurtmak icin bana Allahinemaneti bir minik melegi riske sokmayi dusunmedim dusunmemde.. ve eski esimi de Allah ici affettim. Yine de icim burkuluyor, bana yalan soyledi evlendi (ateist oldugunu sakladi), sonra aldatti ve gururumu baska kadinlarin ayaklarinin altina verdi hamileyken ve daha evliyken baska kadinlarla facebooktan beni catlatti, simdiki kadina tavri bambaska.. icim burkuluyorama ya0abilecegim birsey olmadigini da biliyorjm...
+1 yılPara değiştirmiş adami
00 YorumlaZor durum sende boşwer ilgilenme
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kaç yasindasin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler