Kişilik & Karakter Benimle kavga etmeye cesareti olan kız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Var mı o cesaret? Güncellemeler+1 yıl Korkan kızlar olunca şaşırmadım zaten. Benimle kavga etmeye cesareti olan kız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kavga etmeyin. 0 0 Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seninle kahve içip sohbet edelim , neden kavga ediyoruz? 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben saç baş yokmak istiyorum? Yorumla Freab +1 yıl Kankacım o zaman sinir olduğun insanlara bulaşmalısın daha bir ayrı tadı olur Yorumla Soran +1 yıl Kralınız gelsin kızım Yorumla Freab +1 yıl İyi eğlenceler sana 🌸 Yorumla
Yusufaslanadam245 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kızlara kavga hiç yakışmıyor şu an gozumden bu mesajı yazmakla kizlar düştü diyebilirim yani o derece 0 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Seninle neden kavga edelim sorunun mu var? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla Competitive +1 yıl Sorunun nedir? Yorumla Soran +1 yıl Dayak yemek istiyorum. Yorumla Competitive +1 yıl Meydana çık "DAYAK YEMEK İSTİYORUM" diye pankart aç bir dakika sürmez. Yorumla Soran +1 yıl Erkek tarafından değil ama Yorumla Competitive +1 yıl Tamam eklersin peşine "sadece kızlar" diye. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef kızlarda da o cesaret yok ya Yorumla Competitive +1 yıl yok mu? :))Sinirli bir kıza denk gelmen yeterli canım. Yorumla Soran +1 yıl Sana istek atsam olur? Yorumla Competitive +1 yıl At bakalım ne anlatacaksın merak ettim. Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır çok korkuyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi gidebilirsin Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Aksjsja Yorumla Soran +1 yıl Uza dedim Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Umarım çok zaman almaz Yorumla Soran +1 yıl Neymiş? Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl İyileşmeniz Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Bu seviyeye inmem ben başkasıyla dene şansını Yorumla
Duyunbeniiiiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ne saçmalıyon ya burası okul çıkışımı ergen 1 4 Yorumla Duyunbeniiiiiiiiii +1 yıl Abla yapma yaa vala özür dilerim Yorumla Soran +1 yıl Karşımda olsaydın emin ol dilerdin Yorumla Duyunbeniiiiiiiiii +1 yıl Hahhahaha kapa çeneni pis varoş Yorumla Soran +1 yıl Uza korkudan titrettigim kari bb Yorumla
burcuxx19 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl M*nyak mısın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuş uyarıyorum seni Yorumla burcuxx19 +1 yıl Cidden işsizsin ve psikolojik sorunların var Yorumla Soran +1 yıl Elimde kalirsin uza Yorumla burcuxx19 +1 yıl Yav he Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kezbana bak 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sözlü mü fiziksel mi 0 0 Yorumla
f4tima Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Varoş musun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Lafını geri çekmen için sana 1 dakika veriyorum. Yorumla f4tima +1 yıl Merhamet edin efendim Merhamet edin efendim 😭🤣 Yorumla Soran +1 yıl Çok ciddiyim Yorumla f4tima +1 yıl O zaman bi daha sorayım, varoş musun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kavga etmeyin.
Seninle kahve içip sohbet edelim , neden kavga ediyoruz?
Ama ben saç baş yokmak istiyorum?
Kankacım o zaman sinir olduğun insanlara bulaşmalısın daha bir ayrı tadı olur
Kralınız gelsin kızım
İyi eğlenceler sana 🌸
Kızlara kavga hiç yakışmıyor şu an gozumden bu mesajı yazmakla kizlar düştü diyebilirim yani o derece
Seninle neden kavga edelim sorunun mu var?
Evet var
Sorunun nedir?
Dayak yemek istiyorum.
Meydana çık "DAYAK YEMEK İSTİYORUM" diye pankart aç bir dakika sürmez.
Erkek tarafından değil ama
Tamam eklersin peşine "sadece kızlar" diye.
Maalesef kızlarda da o cesaret yok ya
yok mu? :))
Sinirli bir kıza denk gelmen yeterli canım.
Sana istek atsam olur?
At bakalım ne anlatacaksın merak ettim.
Attım
Hayır çok korkuyorum
Şimdi gidebilirsin
Aksjsja
Uza dedim
Umarım çok zaman almaz
Neymiş?
İyileşmeniz
Bu seviyeye inmem ben başkasıyla dene şansını
Bi sakin ol neden kavga istiyorsun?
Bu kadar cesaretlisin madem soru niye gizli
Niye knk deli misin sn
Ne saçmalıyon ya burası okul çıkışımı ergen
Abla yapma yaa vala özür dilerim
Karşımda olsaydın emin ol dilerdin
Hahhahaha kapa çeneni pis varoş
Uza korkudan titrettigim kari bb
Yok.
M*nyak mısın?
Düzgün konuş uyarıyorum seni
Cidden işsizsin ve psikolojik sorunların var
Elimde kalirsin uza
Yav he
yok.
Kezbana bak
Vardır
Karı delirdi😀
Sözlü mü fiziksel mi
Benle baş edebilir misin tatlım
Var gel
O cesaret yok
Aferin
Gel edelim
Varoş musun
Lafını geri çekmen için sana 1 dakika veriyorum.
Merhamet edin efendim Merhamet edin efendim 😭🤣
Çok ciddiyim
O zaman bi daha sorayım, varoş musun?
😄 lezbiyen zack