Kişilik & Karakter Şu anda ne hissediyorsunuz? Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sanki bir şeyler fazla bir şeyler eksik gibi.. Güncellemeler1 yıl Şu anda ne hissediyorsunuz? Şu anda ne hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. hiç bir şey 0 0 Yorumla
zamaninruhu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bıkkınlık hissediyorum. Finallerden canım çıktı onu düşünüyorum ve neden ders çalışmak yerine burada boş boş takılıyorum onu da bilmiyorum. Çok yorgunum ve bunaldım 0 6 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Çünkü canın sıkıldı yapacak bir şey bulamadın ders çalışmaktan midem bulandı kafa dağıtmaya geldim Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Geldin Yorumla zamaninruhu +1 yıl Evet ama aklımda yarınki son finalim olduğu için rahat rahat takılamıyorum. Sanırım uyuyup sabah 8 gibi çalışmaya başlasam yetişir Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Kesinlikle saat 2:00’ye geldiyse buralar pek iyi olmuyor gidip yatmak en iyisi Yorumla zamaninruhu +1 yıl Aynen. Zaten beynim almıyor şu an hiçbir şeyi. İyi geceler Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl 👋👋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiç bir şey
Bıkkınlık hissediyorum. Finallerden canım çıktı onu düşünüyorum ve neden ders çalışmak yerine burada boş boş takılıyorum onu da bilmiyorum. Çok yorgunum ve bunaldım
Çünkü canın sıkıldı yapacak bir şey bulamadın ders çalışmaktan midem bulandı kafa dağıtmaya geldim
Geldin
Evet ama aklımda yarınki son finalim olduğu için rahat rahat takılamıyorum. Sanırım uyuyup sabah 8 gibi çalışmaya başlasam yetişir
Kesinlikle saat 2:00’ye geldiyse buralar pek iyi olmuyor gidip yatmak en iyisi
Aynen. Zaten beynim almıyor şu an hiçbir şeyi. İyi geceler
👋👋