aslında çok iyi birisin ama... cümlesini size karşı kullandığımı düşündünüz galiba ufak bir yanlış anlaşılma oldu kusura bakma. ben sadece bu kelimeyi bana çok kullandılar bunu demek istedim. aslında çok iyi birisin ama sen bunun için uygun biri değilsin gibi demek istedim. ben çok duydum bu cümleyi onu söylemek istedim tekrar kusura bakma. bana dayı dediniz diye de tepki vermiyorum zaten dayın yaşımda olduğumun farkındayım. tekrar özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşko kuşko.. yavrum bunalrdan nefret ederim. birde birader var
Ata at
https://youtu.be/LKvOJBn9y4g?si=BQY6be6PmcW5JVihAvrada avraat demeyeceksek
Avratlar niye daha var
Bu ne ya
Avrat diyenlerin erkeksilig8
Yeşilçam sevmiyorum canım kb💛
Sevme uleeen
Sevmesende itaat ediceksij
Ne yaşıyorsun sen
Guzel şeyler
Sen ne yasiyorsun
Genelde aynı kalıp kelimeler, çevremde kullananlar olunca onlara ayak uyduramıyorum. Bir de iki lafından biri küfür olanlar.
Benim hmm bu kendimde kullanırım fakat karşıda ki kişi kullandığında bkkkjhgddfjk
Senin yazdıkların bebeğim hariç nefret ediyorum bende. Birde kızım balım canım tatlım bitanem minik pandam 😂😂🤮🤮🤮
Bunları sevgililerin söylüyor sanırım
Aynen amca, sevgilim beni avradım diye severdi
Adamın hasıymış 😄😄
Aldattı
Vayy odun
aslında çok iyi birisin ama...
Kelime dedik dayı ama haklısın 😭
haklısınız yanlış oldu kusura bakmayın hata yaptık özür dilerim
aslında çok iyi birisin ama... cümlesini size karşı kullandığımı düşündünüz galiba ufak bir yanlış anlaşılma oldu kusura bakma. ben sadece bu kelimeyi bana çok kullandılar bunu demek istedim. aslında çok iyi birisin ama sen bunun için uygun biri değilsin gibi demek istedim. ben çok duydum bu cümleyi onu söylemek istedim tekrar kusura bakma. bana dayı dediniz diye de tepki vermiyorum zaten dayın yaşımda olduğumun farkındayım. tekrar özür dilerim
Birde hacı napiyon derler😅😅
Sanırım sadece bro kelimesinden hoşlanmıyorum
Koçum bro gibi kelimelere uyuz olurum
Yeto, aşko, kuşko, aşkito, stayla
Küfürlü konuşandan nefret ederim.
Manita... Iyk
ONU UNUTTUM EVETTT, MANİT, MANİTA. öğek
Hacı 🤦♂️
Gülüm 🤢