Bi süre konuştuk sonra yüzyüze 2 kere görüştük görüştüğümüzğn 2. Günü arkadaşıma istek atmışsın dedi 2-3 cümle sonra konuşmadı bende aradım açmadı yazdım cevap vermedi baskılı yazdım baskılı aradım şu an konuşmak istemiyorum demesine rağmen ben durmadım
en son birkaç defa evinin oraya gittim inmedi gelmedi yüzyüze konuşmaya rahatsız oldu iyice en son kendimi rrezil ettim son gittiğimde korkmuş benden arkadaşları geldi biraz onlarla arbede oldu
şu an bana öfke nefret dolu biliyorum ama onsuz yapamıyorum
bana tavsiye verin lütfen ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burçlar ilgisi yok. ondan özür dile döner belki de
Karekterlerin burc ile alakası yoktur. Böyle seylere kafa yormayin.
Burçlarla ilgilenen erkeğe bakan kadından da hayır gelmez
Burçla ilgisi yok bir kadın kolay kolay gitmez diye düşünüyorum. Gittiyse de dönmez, gidene kadar emek verdiyse bu emeğin boşa gitmesini de istemez.
ufak bir sorun aslında ben büyüttüm şimdi birkaç gün uzaklaşıyorum en azından bi şansım olsun diye sonra bi düzeltmeyi denicem
Bol şans
Yengeç çok hassas çiçek gibi kalbini kırdıysan artık onu kaybetmişsindir
Evet onu kırdım ama ben kaybetmek istemediğim için oldu kendi kendime yaptım üzdüüm onu
Düzeltmek istiyorum bir yolu olmalı onu geri kazanmalıyım çiçek gibi kalbini geri almalıyım yardıım lütfen vardır bi yolu
Sen öldürdün çiçeğini yaşatamadın
Farkındayım üzdüm ama gönlünü almamın bir yolu olmalı yardımcı olur musun gerçekten çok seviyorum onu
Kötü söz söylediysen affetmez
Söz olarak onu kırmam ki ben oa kıyamam ki sadecee inat ve darlamadan oldu bide evinin önüne gitmemden başka bir sebep yok ki
Böyle nasıl kıskançlığın var napıyorsun kıskanınca
Ben normalde aşırı kıskanç değilim ama ondan haber alamayınca ya da mesela bu söylediğim olay gibi haber alamayınca ona ulaşamayınca tereddüt ediyorum
Akıl istiyorum onun kalbini onarmanın geri kazanmanın aklını şu an geri çekildim bıraktım benden korkmasın takıntı diye düşünmesin diye
Beş para etmez yengeç kadınları. Duygu durumları hiç stabil olmaz. Bir de fizikleri hiç güzel değil
yengeç burcu affetse bile ona yapılanı hiç unutmaz