NEDEN BAZILARININ SOSYAL ANKSİYETESİ DOĞUŞTAN VAR VE BAZILARININ SOSYAL ANKSİYETESİ YOK?

Arkadaşlar ben ergenliğe girer girmez Sosyal Anksiyete hastalığı derler ya öyle bir şeyim başladı, öyle bir hastalık yok diyenler gidebilir, hiç uğraşamam, ilk zamanlar çok yoğundu herkes bana bakıyor gibi hissediyordum ama gerçekten bakıyorlardı, yani hissetmiyordum görüyordum, sonra biraz hafifledi ama sadece herkesin bana bakması hafifledi😅 neyse sonra işte hocaya bir şey soramamak mi dersin, derslere katılamamak mi dersin, tek başına bir yere gidememek mi dersin, özellikle alışveriş falan yapamamak, gençliğimi geçiremiyor resmen, bazıları abartıyorum sanıyor, ama istediğim oluyor tabi aldığım, sorduğum, yemek yemeğe gittiğim oluyor ama gerçekten kötü bir hastalık, 2 kere 1,2 saniyeliğine panik atak 1 kerede baya 10 dk süren panik atak geçirdim sonrada hiç düşünmeyerek bitirdim, çok kötüydü kimseye söyleyemedim, çünkü nedenini soracaklardı, öyle neden yani benim varda bazılarının yok, yani tabii olmasın da, benim ki doğuştan çünkü, benim gibi varda anksiyetesi olan, olmayanlar için soruyorum. OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER... ☺

NEDEN BAZILARININ SOSYAL ANKSİYETESİ DOĞUŞTAN VAR VE BAZILARININ SOSYAL ANKSİYETESİ YOK?