Kişilik & Karakter Senin filminin türü ne? uusluu Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Herkes kendi hayatının başrol oyuncusudur ve senin filminin türü ne? Güncellemeler+1 yıl Him komedi yok mu? Senin filminin türü ne? Cevapla Film Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Traji komik türde bir şey olurdu 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl Fena değil Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bilim kurgu 1 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bol inişli hiç çıkamayışlı 😂😂 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl Hep iniyor musun 🤣 Yorumla
Uysalbiri01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Öhm başlıyorum : Başrol masum naif savunmasız , başrol dışı olanların içerdiği konuyla birlikteee , kibir , korku, şehvet , , dram , eziyet , sado mazo... 0 1 Yorumla uusluu +1 yıl Aboooo senin film full karışık Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Romantik komedi. 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl İyiymiş Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. romantik komedi 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl İyiymiş Yorumla
AzraaaAslan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bazen nede bazen keder karma gibi bisey 0 3 Yorumla uusluu +1 yıl En azından neşe varmış arada Yorumla AzraaaAslan +1 yıl Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum beni dusenerek alınan bir cikolata günümü mükemmel yapiyo Yorumla uusluu +1 yıl Olması gereken de bu zaten, çünkü hayatta yeterince olumsuz şey var Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. monotonluk ve depresyon 0 1 Yorumla uusluu +1 yıl Bi depresyon daha geldi Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Trajikomik 0 1 Yorumla uusluu +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Depresyon 0 13 Yorumla uusluu +1 yıl Bu cevabın diğerlerine göre daha çok geleceğini tahmin ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat zorlu Yorumla uusluu +1 yıl Zorlaştıranlar utansın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle Yorumla uusluu +1 yıl Bi çok kişinin başı yandı bu yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla uusluu +1 yıl Yananlar depresyonda ve kurtulamıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutsuzluk genetik mj Yorumla uusluu +1 yıl Genetik değil çevre faktörü etkili Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla uusluu +1 yıl O yüzden çevredeki mutsuzları uzaklaştırmak faydalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle. Yorumla uusluu +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Traji komik türde bir şey olurdu
Fena değil
Bilim kurgu
Bol inişli hiç çıkamayışlı 😂😂
Hep iniyor musun 🤣
Öhm başlıyorum : Başrol masum naif savunmasız , başrol dışı olanların içerdiği konuyla birlikteee , kibir , korku, şehvet , , dram , eziyet , sado mazo...
Aboooo senin film full karışık
Romantik komedi.
İyiymiş
Dram
Eyvah
romantik komedi
İyiymiş
Bazen nede bazen keder karma gibi bisey
En azından neşe varmış arada
Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum beni dusenerek alınan bir cikolata günümü mükemmel yapiyo
Olması gereken de bu zaten, çünkü hayatta yeterince olumsuz şey var
monotonluk ve depresyon
Bi depresyon daha geldi
Dram
Eyvah
Trajikomik
👍
Depresyon
Bu cevabın diğerlerine göre daha çok geleceğini tahmin ediyorum
Hayat zorlu
Zorlaştıranlar utansın
Kesinlikle