Kişilik & Karakter Karşı cinsi tavlama konusunda ne kadar iyisiniz? KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İster tavlamak deyin ister ayarlamak o konuda ne kadar iyisiniz gözünüze kestirdiniz kişinin kurtuluşu var mı 😃 Karşı cinsi tavlama konusunda ne kadar iyisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben kimseyi tavlamakla uğraşmam 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç iyi değilimdir böyle bişey yapma gereksinimine de ihtiyaç duymadım 😁 0 2 Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl İlk adımı karşı taraftan bekliyorsun o zaman sen 😃 Yorumla simlitavsan +1 yıl Olabilir de olmayabilir de Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok beceriksizim bu konuda, farkında olmadan tavladıklarım oldu ama isteyerek olmuyor 0 3 Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Farkında olmadan mı oldu hiç güleceğim yoktu 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlgilenmediklerim mesela Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Anlıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kimseyi tavlamakla uğraşmam
Hiç iyi değilimdir böyle bişey yapma gereksinimine de ihtiyaç duymadım 😁
İlk adımı karşı taraftan bekliyorsun o zaman sen 😃
Olabilir de olmayabilir de
Çok beceriksizim bu konuda,
farkında olmadan tavladıklarım oldu ama isteyerek olmuyor
Farkında olmadan mı oldu hiç güleceğim yoktu 😃
İlgilenmediklerim mesela
Anlıyorum