Kişilik & Karakter İnstagram biyografi kısmına şehir yazmak o. rs... luk mu oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bana bir erkek şahıs şöyle söyledi ; " oraya şehrini yazmak bak işte ben burada yaşıyorum burada yaşayan erkekler beni bulsun eklesin demek oluyor, başka açıklaması olamaz" dedi. İnstagram biyografi kısmına şehir yazmak o. rs... luk mu oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır ne ilgisi var 0 0 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neyse birileri var ne de olsa zaten bir bağda kalmadı siteyi kapatayım kolay gelsin😊🙋♂️ 0 0 Yorumla
nismo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır Ama güvenlik açısından yazamak daha mantıklıdır. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim dedi sana bunu 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet müşteri buluyor daa 0 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne alaka aw 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ne ilgisi var
Neyse birileri var ne de olsa zaten bir bağda kalmadı siteyi kapatayım kolay gelsin😊🙋♂️
Hayır
Ama güvenlik açısından yazamak daha mantıklıdır.
oha ne alaka mswezşslwepç
Kim dedi sana bunu
Evet müşteri buluyor daa
Ne alakası var
Yok abla
Hayır ama saçma geliyor
Ne alaka
Ne alaka aw
Yoooo neden ki