Kişilik & Karakter Bazen kendinize inanamadığınız oluyo mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bazıları soruyu anlamamış.. Bazen kendinize inanamadığınız oluyo mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır olmaz.. kendime inanırım 0 0 Yorumla
Shelby06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne zaman yere düşsem, acıya odaklanırım acıyı daha çok hissetmeye çalışırım. Sonra derimki burdan çıkarsan o hissettiğin acı sana güç olarak geri dönücek. 0 0 Yorumla
jejehdbd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Evet değmeyecek birine fazla fedakarlık yapınca kendime şaşırıyorum 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır olmaz.. kendime inanırım
Ne zaman yere düşsem, acıya odaklanırım acıyı daha çok hissetmeye çalışırım. Sonra derimki burdan çıkarsan o hissettiğin acı sana güç olarak geri dönücek.
Evet değmeyecek birine fazla fedakarlık yapınca kendime şaşırıyorum
İnanıyorum kendime
Oluyo
Oluyor