Kişilik & Karakter Kaçış kelimeniz nedir? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bilmem ya da hımm belki Kaçış kelimeniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. kaçış kelimem yok. 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. @SıkıntıdanAçtım , Büyük bi sıkıntı olsa gerek, Hala buradasın ve Yoda olmuşsun :P Ve benim kaçış kelimem yok maalesef! Kilitlenir kalırım oradan kaçamam, terlerim resmen :/ 1 0 Yorumla
DrakeRamoray Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kaçmam, müsait değilsem söylerim.Anlayışlı olmayacakla konuşmaya devam etmeyiz zaten 1 0 Yorumla
tolga661 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben direk cevap vermiyorum eğer mesajlaşma ise 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaçmam senden🙈🙈🙈 1 10 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Bak yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤭🙈🙈🙈 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Kaçıyosun ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdayım. Datlu☺️🙈🙈 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Bi tahmin ediyorum sanki ama bilemedim de şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni mi🤭🙈🙈 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Seni Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Sinir gelmeye başladı bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye datlu🤭🙈🙈 telegram var mı 🙈 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Yok engellicem bak Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. piki 1 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Gitmem lazım 1 0 Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Neyse 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kaçmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kaçış kelimem yok.
@SıkıntıdanAçtım , Büyük bi sıkıntı olsa gerek, Hala buradasın ve Yoda olmuşsun :P Ve benim kaçış kelimem yok maalesef! Kilitlenir kalırım oradan kaçamam, terlerim resmen :/
Kaçmam, müsait değilsem söylerim.
Anlayışlı olmayacakla konuşmaya devam etmeyiz zaten
Aynen demek
Ben direk cevap vermiyorum eğer mesajlaşma ise
Kaçmam senden🙈🙈🙈
Bak yine
🤭🙈🙈🙈
Kaçıyosun ama
Burdayım. Datlu☺️🙈🙈
Bi tahmin ediyorum sanki ama bilemedim de şimdi
Beni mi🤭🙈🙈
Seni