Merhabalar liseyi bitirmek üzereyim ve şu ana kadar ortaokul saçma ilişkiler dışında bir ilişkim olmadı, bir ilişkim olmasını istiyorum fakat nadiren birini beğeniyorum bu kadar yıllardan sonra bir cocugu beğendim fakat tanisamadan bitti ahahs instagramdan yazanda oluyor fakat hepsinden iğreniyorum sanki.. neden böyle oluyor anlamıyorum.. kiz arkadaşlarım buluşmaya çağırdığında ortamda erkek varsa ve o erkek benim çok yakın tanıdığım biri değilse gidemiyorum garip oluyorum hele bir erkek arkadasim cagirdiysa ihtimal bile yok.. neden? Nasil geçecek bu :(
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
zamanla çeker
Yavrum daha etkileneceğin erkek çıkmamıştır karşına, akranların erkek olsun yeter derler sen farklısın onlardan bu daha iyi
Etkilendiğim çocuk instadan attığım istegi reddetmiş bakalım kaç yıl sonra başkasından etkilenecegim hahah
Erkeksizlikten yanmaya başlayınca herkesleşirsin yavrum
Erkeksizlikten değilde yalnızlıktan yanmaya başlayınca işler çok değişti ya teşekkür ederim
Erkeksizlikten yanmak başka, rica ederim
Bence kendine biraz zaman tanimalisin bu konuda. Biraz erkeklerden uzak dursan geçer illa ki
Benden uzak Allaha yakinlar dediğim gibi erkek bulunan ortamdan kaciyorum hikayeme yanıt veren bir erkek görünce tedirgin oluyorum az önce ohaaaa diye yanıt veren bir erkek yazdı goruldu mu atsam hiç bakmasam mi napsam bilmiyorummm
Goruldu at gitsin ben hep oyle yapiyorum
Bana yapılsa ağlayacağım şeyleri yapamıyorum ya cevapta veremem bosta da bırakılmaz gorudlu de ayıp olur AY YETER BU DUSUNCELERIMDE BIKTIMMM
Saçmalama ayip falan olmaz goruldu at ya da okumadan sil gitsin işee
Tesekkur ederim🩷🩷🩷🩷
Duvaar ormussun erkeklere bi sebebi vardir belkide bilmedigin
Ormustum aslında su an sadece etkilendiğim beyefendiye karşı yıkık bu duvar
Belkide duvarin sebebi budur. Illa iliski gozuyle bakma arkadasca gorus erkekelrle
Tanıştığım erkeğin direkt amacını anlıyorum ya hissediyorum ileride ne olacağını o yuzden genelde arkadaşça yaklasamiyorum
Bu sadece sana karsi olan bisey degil. Bu durumu asmalisin cunku yarin ciddi duzgun seni begenen biride ciksa ayni kefeye koyarsin.
Belki de daha kendimi sevemediğim için kullanılacağımı hissediyorumdur çok fazla düşünce var aklıma
Bu dedigin hic bos bisey degil. Varsa boyle bisey senin bunun farkinda olman
Teşekkür ederim
Bunun bilincinde olman guzel ama bunun cozumu icinde biseyler yapmalisin yoksa bi anlami olmaz. Kendini sevmemenin de bi sebebi olmali
Ozguvensizlik maalesef sorunu çözmeye çalışıyorum
Konusalim ister misin
Dediğiniz şeyler iyi hissettirdi teşekkür ederim bu kadar yeterli 😊
Son mesajimi yaziyorum.
Yine bi koruma gudusuyle olumsuz yaklastin. Her erkek kotu degil, somut adimlar atman sart. Bu sekilde sende biliyorsun ki saglikli degil gidisat. Iyi geceler
İlla altında yatan bir sebep vardır bence yoksa demek ki farklı erkekleri beğeniyorsun
Bilmiyorum ya
Beğendiğin erkekler arasında bir bağlantı var mı
Sanırım var davranışlar olarak benzerlik var fakat zaten gözümün önünde olup beğendiğim 2 erkek oldu birini 1 2 ay sonra saldim gelse reddedecegim tiptendi şu anki gelse evleneceğim kişi oysa ki karakterini bile bilmiyorum daha çok garip
O zaman yaşın 25 değil
Benim Şu an hicbi kiz ilgimi cekmio
Bak sen