Kişilik & Karakter Sizin hayatınızı etkileyen faktörler nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkesin hayatını etkileyen faktörler vardır benim işitme cihazı çünkü 12 yıldır sessizliğe alıştığım için en ufak ses bile beni korkuyor peki ya sizin var mı Sizin hayatınızı etkileyen faktörler nelerdir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bazı dertler maalesef.. geçmiş olsun. hiç mi ses yok? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir kulağım %70 duyuyorken bir kulağım %25 duyuyor u Barış_LonelyForever +1 yıl anladım ses duyuyorsunuz yani en azından.. çok geçmiş olsun. 🙏
Tekinaslan Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Geçmiş olsun cihaz bi noktadan sonra kulağın yerine geçiyor artık alışınca da onsuz olmuyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zorlanıyorum alışkın değilim bazı şeyler ses çıkartıgini bilmezdim Yorumla Tekinaslan +1 yıl Anlıyorum zamanla alışırsınız yaş kaçtı Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Geri dönüş yok mu ameliyat falan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doktor açar bir bakarız dedi Yorumla _Expendable +1 yıl Valla doğuştan sorunlu olan bile duymaya başladı gibi ama zar zor Yorumla Soran +1 yıl Benimki doğuştan gelen bir şey değil sinirleri ölmüş tamamen Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok güzel olduğuna eminim🤍 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sesizliginmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır senin. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler hamile biri nasıl olursa artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamile miydin ne kadar güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebiş kaç aylık Yorumla Soran +1 yıl 3 aylık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misiniz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sağlıkls alın kucağınıza iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bazı dertler maalesef.. geçmiş olsun. hiç mi ses yok?
Bir kulağım %70 duyuyorken bir kulağım %25 duyuyor
anladım ses duyuyorsunuz yani en azından.. çok geçmiş olsun. 🙏
Geçmiş olsun cihaz bi noktadan sonra kulağın yerine geçiyor artık alışınca da onsuz olmuyor.
Zorlanıyorum alışkın değilim bazı şeyler ses çıkartıgini bilmezdim
Anlıyorum zamanla alışırsınız yaş kaçtı
24
Geri dönüş yok mu ameliyat falan
Doktor açar bir bakarız dedi
Valla doğuştan sorunlu olan bile duymaya başladı gibi ama zar zor
Benimki doğuştan gelen bir şey değil sinirleri ölmüş tamamen
Allah yardımcınız olsun
Çok güzel olduğuna eminim🤍
Sesizliginmi
Hayır senin.
Teşekkürler hamile biri nasıl olursa artık