Limiti doldurdum kiskibar takayım derken kırıldı böyle adaptör aman ne bileyim işte oluyor böyle şeyler bana alıştım

Limiti doldurdum kiskibar takayım derken kırıldı böyle adaptör aman ne bileyim işte oluyor böyle şeyler bana alıştım

Benim kardeşim de böyle durmadan bir şeyi bozuyor onunla aynı evde yaşamak bir zulüm 😂😂 en kısa zamanda aşık olup kendi evime giderim inşallah aminnn
Bu yorum beni param parça etti
Hayır hayır öyle demek istemedim 😂😂 200 tane yorum arasından arada kaynarım diye düşünüyordum
Ben kızların yorumuna her zaman ihtimam gösteririm
Yaa 😇
hangi olayı anlatayım ki ben şimdi
Bi çaydanlık anım var ayak bileğimi incittim öyle, adamla da kavga ettik çaydanlıklarımızı vermedi. Birkaç gün sonra sabah tepsiye basıp kırdım, aynı günün akşamı tüm turşuyu halıya döktüm, telefonumu dans ederken kuzenimin bileğine fırlattım yaklaşık 10 gün mosmor gezdi bileğini oynatamadı. Bunlar yakın zamanda olanlar mesela dönen sandalyede dönerken kendimi çok kaptırmışım arkadaşımın suyu tüm masaya ve yere döküldü, içerisi hep çamur oldu. Televizyonu kırdım, evdeki pencereyi kırdım…
Böyle say say bitmez yüzde bin falan denir herhalde.
Nick name ile aşırı uyumlu oldu anlattıkların😂😂 benimde inan senden yana kalır eksiğim yok turşu suyu bu arada çok kötü ben de dökmüştü halıya ve iğrenç kokuyordu yani yıkandığı halde geçmemişti o zaman
Cevap
105Cevap
Sakar değilim ben.. dikkatliyimdir oldukça
Rakamlar yetmez bana ksjsh araba plakası yanlışlıkla yerinden çıkarmıştım bagajı açayım derken.
Bende yolda giderken plakam düşmüştü nasıl oldu bilmiyorum sjxns
Şükür
El yeteneğim vardır. Her şeyden anlayan tiplerden biriyim. Ama sakarlığım da tutuyor. Mesela az önce arabamın park sensörünü tamir ettim. Bagajı kapatırken amortisörde elektrik bantını unutmuşum. Amortisör boşaldı yani bozuldu. Böyle saçma sapan sakarlıkları hep yapıyorum.

Buzluk rafini çekerken plastiği elimde kaldı 😅
Ayyy kötü olmuş bende raf kırmıştım cam insna bir dumur oluyor djxnd
%40 diyeyim
Dkfjdk onu kırmayı nasıl başardın ya istesem yapamam
Bende şokum sjxjdj
Yüzde veremem ama sakar bir yanım var. Heyecanlanınca ya da panik yapınca çıkıyor ortaya.
Geçenlerde taksitden inerken güya kibar bir şekilde kapıyı açacağım kapı kolu elimde kaldı 😬 🤦🏻♀️ yaşadığım utancı sen düşün 😅
Najxndjxjskx kötü olmuş güldüm affet
🤣🤣🤣 bu epey komikmiş. Çaktırmadan inseydin keşke. 🤣🤣
Masum. 🤣🤣
Yolda giderken çakmak elimden düşüp arabanın altına gitmişti bu sakarlik mi oluyo mesela çok merak ediyorum
Bahtsız bedevilik oluyor
Eyvallah
Sabriye hanım kusura bakma ama böyle devam ederse ülke olarak sürekli dibe çökmemizin sebebini sana bağlayacağım efenimmm
Teoman bey seri üzgünüm
Sürekli bardak düşürür kırarım, ya da elimi omzumu kapıya çarparım🙈😀😀 en dikkati oldugum anlarda elimden bişey kayar
Benimde ne yapalım canımız sağ olsun…
Varlığımız yeter 🙂
Bişi kırdığımı hiç hatırlamıyorum ya ya da düşürdüğümü.
Sakar biri değilim olmakta istemem ahah iflaslık durum aman aman
Gerçekten iflaslık bir durum… maddi olarak iki aydır çöküşlerdeyğm sonum hayr ola
Allah büyüktür ahah
Soru sorcam şimdi sakarlikla ilgili ahah
Şey olsun ki
Evlenmeden önce sakar olduğumusöylemeliyim diyr
Tam bana layık bir soru mesela ben sevgilime söylemedim beni tanıdıkça daha fazla düşünür oldu hahxhsjxhsj uzaklara dalıyor yaptığım şeyleri gördükçe
😂😂
Acaba evlensem ne olur diye ahah
Gelecdk yorumları merak ediyorum sjxjsjz
Soruyu düzgün sormama yardım et sorcam
Beynim durdu şu an
Evlenmeden önce sakar olduğunuzu belirtir misiniz? Givi olabilir ya da değiştirebilirsin bilemedim😅
Denerim
Teşekkür ederim ahah
Sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin🥲Sakar değilim oldukça dikkatli kişiliğim var.
Sakar olduğum pek söylenemez. Ulan elindeki şarjör müdür? Nasıl kırmayı becerdin? Mermiye benzettim bir an.🤭🤭🖱️🔌🥷🥷🇹🇷🇹🇷
Nsjxndkjdkcdjdj bir anlık oldu hatta saniye keşke anlasam nasıl olduğunu sjxnsjd
Sakar değilim. Biraz malım. Bir şey söylediklerinde yanlış anlarim veya elim ayağım bir birine dolanır
Ay bu yoruma üzüldüm
maalesef ne yapsam şu yanlış anlama durumunu düzeltemiyorum😂 amma elim ayagima. dolasma durumunu bir şeyi hizlica yapmadan yapıyorum sorun olmuyor
Yanlış anlaşılmalar olmadan mutlu bir hayat dilerim senin içiiiiiinnn
Teşekkürler
her şey beni bulur. Mesela şekerlik kapağı elimden kayıp düşerken masaya sekerek dizimi kesip tek parça halinde yere düşer.
Ay benimde ya bunaldım valla
çekiçle vursan kırılmaz be o nası becerdin maşallahın var
Kızım demiyim demiyim diyorum. Diycem ya çatlarım yoksa. Yok vazgeçtim demiyorum. 🤣🤣🤣
Evet gusül alıyorum snxjsjdj
🤣🤣 olum çok tatlısın. Puhahaha. Sitenin en komiğini buldum. 🤣
🤣 🤣 🤣 Bişey demeyim diyorum da merak ettim sen tek parça halinde bu yaşa nasıl geldin
Benim için bğyük bir şans cidden amca akzskzj numuneliğim
🤣 🤣 Bazı insanların yaşaması mucize ama işte birde mühendis farkı var
Mühendisliğimin hiç artısını görmedim yaşamımda
🤣 🤣 Öyle artı görünen bir şey değil mühendis aklı üretime pratiğe çalışır ezbere yaşamaz
bozulacak mallar elimde bozulur genelde sjsj
Buradaki maldan kasıtlı olan şey çok mühim sjzjsz
Yine benzer noktalarımız ve biz ahzhah
Geçmis olsun 🙂 bunun sakarlikla alakası yok bence. d orantısız güç gibi geldi. d
Kiskibar güç kullandım öyle abartılı değildi şahsen :ddddd
🙂🙂🙂 iyi bakalım sen ne diyorsan
O değil de bunu yapmayı nasıl becerdin? 😂
O sırada şarj aleti: Ben ne alaka 😂😂
shzhshdh ya gerçekten anlamadım takmak için biraz uğraştım tık diye ses geldi kırıldı
Allah rahmet eylesin😂😂
ben de geçen trafikte ford focusa yanlama çarptım, plakalığım pert oldu...
Bende geçenlerde kaza yaptım dobloya çarptım
Ben kusurluyum ay bunu soru olarak sormuştun ama ğatüne bir sürü soru sordum yoksa etiketlerdim
Anlama o zaman te allahım
Bu sıralar hiçbir şeye el sürmediğimden mi şans oranın çok yüksek diye mi bilmiyorum ama hiç sakar değilim maşallah 🧿 🧿🧿🧿🧿. Ama bir gün içinde iki üç borcam kırdığımı bilirim sjdjd
Önemli ve büyük bir çekimin ortasında paraflash’ı düşürecek ve düşmenin etkisiyle alev aldıracak kadar
Maksjskxj en güzel tanık bu oldu bu arada onca yorum arasından
Elimi sağa sola çok çarparım. Her seferinde de ıAğH diye küçük bir ünlem atarım.
Beni tanıyanlar sakarlık yaptığımı çıkardığım sesten rahatça anlayabiliyor 😂
yüzde yüz insan kendi derisini yüzmez banyondan çıkınca her yerim yaralı veya bir yere çarpıp bacagımı morartabilrim mutfaga su almaya gidip duvardan yogurt temizliyor olbilirm 😂😂☺️
%85 diyim😄 Sakarim maalesef zjdj Çoğu zamanda kendimde zararim. Ya bacağım kolum morarir zarar görür ya eşyalar
Bu sakarlık değil kalitesiz üretimin sonucu yenisini al diye dandik yapıyorlar...
Besmele çekmeden hiç bir işe girişmem, Allah'ın izniyle sakarlık yapmam.
O nasıl olmuş ya uğraşsam yapamam. Sakarlığım 10 1dir
Sakar değilim.
Bu senin olay sakarlık değil yalnız
Dikkatliyimdir ama olmadık yerlerde sakarlık yapabiliyorum, %42 diyebilirim
far paletlerimi kırmada %100 bu gun en sevdiğim simli farımı kirdim😭
Bazen 75-85 falan oluyor ama hep sakar değilimdir çok şükür 😂
Sakarımdır.. ozellikle son gunlerde surekli biseyler kiriyorum 😒
24 yıllık sakarım ama onu nasıl kırdın be güzel kardeşim hjsksksks
Senden korkulur o ne kuvvet öyle😄büyük başarı
Sıfır sakarımdır
bende o kadar sakar değilim çok dikkatliyimdir oldukça
Sakar değilimdir. %5 insanlık hâli payı vereyim bari
Bilmiyorum ama babamın sakarlık derecesi gerçeklik durarını kırıyor.
Duvarını*
Bazen tutar bir iki gün sakarlik yaparım ama sonra ggecer
Hiç sakar değilimdir.. 40 yılda bir bi bardak düşer elimden
Keşke bende sizin gibi olsaydım sakarlık konusunda
Oha nerdeyse aynısını yaşadım dün. Düzleştiricimin kablosunun tam o kısmı prizin içinde kırıldı.
Prizin içinde kırılması kötü olmuş geçmiş olsun
Teşekkürlee
Önceki dönemlere göre; şimdiiki zamanda imal edilen ürünlerin yapısı sağlam değildir.
O kişinin yanında heyecanlanıyorsam sakarlık yapmam artıyor
Ay çok romantikıl
1kg soğuk baklava aldım daha yarısını yiyemeden döküldü 🥺
Sakarlık yapmasam sasiririm bugün neden böyle oldu diye o derece 😂
Sakarlık değil ama tanrının üzerime oynadığı çok kötü basiretsizlik var hiç bi işim rast gitmiyor
Nedense kötü şairler gibi aptalca romantik bir şiirin ilk dizesi olabilecek bir söz geldi aklıma belki de lir kuşu gibi aptalca bir kur girişimi
"Herkes kalbinin sakar çırağıdır"
Çok sakar değilim ama unutkanım, sakarlık zor bir şey olmalı
Pek sakar bir insan değilim.
bazı dönemler %10-20, bazı dönemler %200-300
Küçükken çok sakar olsamda artık eser yok o durumdan
Benim%10000 olabilir aşırı sakarim maalesef ve bu cidden sinir ediyor beniii
Bir adam sakarsa sakardir derecesi yok bunun :))
Hayır vardır efendim
Sakarlık konusunda benden beteri illa vardır ama benimde aşagı kalır yanım yok maalesef 😂 100/90 vardır
Prizin içinde kalmaması da şans o zaman
Ay onu hiç düşünmedim iyi ki de öyle bir şey olmadııııı
Hu aralar 100 de 1500
Bende öyle… daraldım bunaldım
Ağzından yel alsın kız….
Hiç sakar değilim (Uyuduğum zamanlar)
Nxkjeıjdkd ay bu ben
Geçen böyle kulaklık bozdum… en az 20 kulaklık bozmuşumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?