Kişilik & Karakter Sizce Erkekler/Kadınlar kaç yaşında olgunlaşır? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🙆♀️ Güncellemeler+1 yıl Niye hiç kız yorumu yok bacılarım neredesiniz Sizce Erkekler/Kadınlar kaç yaşında olgunlaşır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bu tamamen hayatta yaşadıkları deneyime acılara göre değişir.. kadın erkek fark etmez. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekler 25ten sonra 30 bile olabilir kadınlar biraz daha erken 1 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Erkekler 30'dan sonra kadınlar 24-25 den sonra olgunlaşır bence 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl erkekler bana göre kadınlardan daha erken olgunlaşıyor 0 4 Yorumla kıvırcıkk777 +1 yıl Bana görede tam tersi ya da yaşanmışlıklar Yorumla EngEteM +1 yıl nedenleri çok bana göre de neyse kısaca yaşanmışlıklar iki tarafa da olgunluk katar diyelim Yorumla kıvırcıkk777 +1 yıl Bencede 😊 Yorumla EngEteM +1 yıl :) Yorumla
Sibelbamesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Olgunlaşmanin yaşı yok bazıları hiç olgunlaşmaz bazılarıda 15/16 yaşinda olgunlaşir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bu kişiden kişiye göre değişir. herkesin hayatı farklı. insanı yaşadıkları olgunlaştırır. 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kimi si 1 yaşında kimisi 100 yaşında kişiye gorw değişen bişi bu 0 1 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Beğenme mişler demeki sorunu 😂🤦🏻 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 804 cevap paylaştı. Aileye ailenin yetiştirme tarzına aldığı eğitime bağlı bir durum 0 0 Yorumla
Makkari Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bunun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar çok zorluk çekerse o kadar çabuk olgunlaşır. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Yaşla çok ilgili değil aslında 1 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olgunlaşmayı yaş ile ölçmelerini doğru bulmuyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olgun kadın seviyorum 🙈 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 +1 yıl İyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰🙈🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bu tamamen hayatta yaşadıkları deneyime acılara göre değişir.. kadın erkek fark etmez.
Erkekler 25ten sonra 30 bile olabilir kadınlar biraz daha erken
Erkekler 30'dan sonra kadınlar 24-25 den sonra olgunlaşır bence
erkekler bana göre kadınlardan daha erken olgunlaşıyor
Bana görede tam tersi ya da yaşanmışlıklar
nedenleri çok bana göre de neyse kısaca yaşanmışlıklar iki tarafa da olgunluk katar diyelim
Bencede 😊
:)
Olgunlaşmanin yaşı yok bazıları hiç olgunlaşmaz bazılarıda 15/16 yaşinda olgunlaşir
bu kişiden kişiye göre değişir. herkesin hayatı farklı. insanı yaşadıkları olgunlaştırır.
Kimi si 1 yaşında kimisi 100 yaşında kişiye gorw değişen bişi bu
Beğenme mişler demeki sorunu 😂🤦🏻
Aileye ailenin yetiştirme tarzına aldığı eğitime bağlı bir durum
Bunun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar çok zorluk çekerse o kadar çabuk olgunlaşır.
Hayata bağlı yaşanmışlıklara
Eğlenip butlandığında
Erkekler çoookkk geç olgunlaşır
Yaşamlarına göre değişir
Yaşla çok ilgili değil aslında
Olgunlaşmayı yaş ile ölçmelerini doğru bulmuyorum.
Olgun kadın seviyorum 🙈
İyi
🥰🙈🙈
Bence 40 yaşında
Kişiden kişiye değişir bence
Kadınlar 30 dan sonra erkekler 26 dan sonra
25 den sonra
Bence yaşla olan bir şey değil
1234
Kişiye göre değişir bence