Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yorumları biraz okudum. Mesela benim hakkımda neler diyebilirsin. Hislerin neler?
08 Yorumla
Soran+1 yılo zaman seni görmem gerektigini biliyorsun bu konuda iddialı degilm bu arada sadece insanlardan benden böyke bişey isteye isteye bende fark ettim
Soran+1 yılerkeklere göre fazla iyi niyetlisiniz hayatı çok umursamıyorsunz salmışsınz özgüven eksikligi var biraz gibi sezdim
Soran+1 yılevet zaten rahat biri oldğunu söyledim 🙏🏻
Soran+1 yılkarşımda gördügümde daha iyi yorum yapabilrim ama bazen söylediklerim gerçek olsada karşı taraf kabullenemeybiliyor sorun yok 🙏🏻
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence ben aşkı bulacak miyim 😅 evlenecek miyim
213 Yorumla
Soran+1 yılbiraz seçicisiniz siz biraz seçenekleriniz azaltın buna mecbursunuz çünkü her şey bir arada olmaz bir bıkkınlıkta var olmasada olur gibisinden evlilik olur mu diyorsun o halde önce istemelisiniz olsun dedigmiz şeyleri istemeliyz yeterince bir istek yok veya umut yok belki ama olumlu düşünerek isteyin biri olsa onunla evlilik olur mu olmaz mı söylerdim ama bu tarz yorunlar biraz fal gibi oluypr asşnda histen çıkıyor yine de sanki bir yıl sonra gibi hissetim
- +1 yıl
Ben de hep diyorum 29 umda evlenecegim
- +1 yıl
Manifest yaptım
Soran+1 yılişte nasıl düşünrsen öyle olur
Soran+1 yılçünkü ne zaman istersen o zamsn görürsün aslında belkide aynı kişi ama sen ne zaman istersen o zamsn olur belki kötü biri ama sana gelene kadar haystnda bir degişiklik olur veya aen onun haystnda bir değişklik olursun bu da başka bir konu aslında başka bir başlık altında tartşıacam o hüzden hep olumlu şeyler düşünün deriz kişi degişmez zaten nasip aynıdır degişen yaşam standartlarıdır kişilgidir yaşam tarzıdır
- +1 yıl
Haydi bakalım
- +1 yıl
Bu arada nasıl bu kadar tutturabiliyorsunuz
Soran+1 yılatmıyorum ki tuturayım hislerle alakalı aslında yakınlarn hakkında daha çok şey hissebiliyorum mesela ablam geldi kendi gebe oldugunu bilmiyordu gebesin dedim o anda ve hatta ikizler bir kız bir erkek olacak diye söyledgmdd herkes şok oldu çünkü gidip baktılar öyle ve bunlar atmakla tutacak şeyler degil o anda beynime böyle bir düşünce geliyor dillendiriyorum ki burada çoğu kişi sadece mizaç sordu aslında mizaç en kolayı yüz tipleri var ancak em zoru budur bu tür şeyleri hissetmem
Soran+1 yılbu ara asla fal gibi şeyler degil Allah korusun çünkü maneviyatıma çok önem veriyorum ki falda başka varlıklarla iletişime geçer bendd baktırmışlığım var sonra tovbe ettim çünkü korkmaya başlamıştım fal bakan kadın rüyama geliyordu gözleri kap kapara şekilde o öyle atmasyon falcı ddgldi
- +1 yıl
Vay beee burcunuz nedir merak ettim
Soran+1 yılkoç mizacım da ateş bu arada
- +1 yıl
Tevbe Tevbe doğru fal günah
- +1 yıl
Ben de hadi tahmin et jdjdjdib
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Eylül'de 34 yaşına gireceğim. Ne zaman sevgilim olacak?
02 Yorumla
Soran+1 yılfalcı degilim ama yani illa bi yaş diyorsan 36 bence çünkü henüz olgun hissetmiyorsnz ve sevgili degl evleneceksnz tahmin ettgm yaşta
+1 yıl6. Hissiniz kuvvetli değil, kuvvetli olsaydı önyargılı davranmazdiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂🤭
Hayatıma biri ne zaman girecek ve atanabilmek miyim?
06 Yorumla
Soran+1 yılşu an ciddi bir ilişki düşünmüyorsnz gibi biraz daha çıkmak hayatı yaşamak için yani evlilik yok ama iş haystı atanma en az iki yıl sonra en fazla üç hemen atacanak gbi deglsnz auranız yüksek pozitif bir enerjiniz var bu yüzden negatif enerjiden kolay etkileniyorsunuz yani biri veys bir ortamdan negatif enerji varsa hemrn modunuz düşer bunun en önemli öakralar kafa gögüs ortası göbek deliği buralı kapalı tutun oralardan direkt alıyorsunz enerjiyi ve saçlar en önemli enerji merkezi elektrigin yüksek oldugu kendinizi aşırı düşük hissetgnz zamanlarda saçlarnzın uçundan mutlaka kestirin veya onu yapma iatemiyorsanz tırnaklarınızı o negatif enerjileri en kolay öyle atablrsnz
Soran+1 yılçakralar " atanmanızda bundan gözler üstünzde sürekli
Soran+1 yılbu arada negatif hissetgnz insanlarla asla göz teması kurmayın gözlerden direkt alırsnz herşeyi farkndaysnz benmde yorum yapabilmem için gözleri görmem gerek her şey orada saklı
Soran+1 yıl🌸☺️🙏🏻
Benim hakkımda yorum yap o zaman. Bakınca hissettiğin ne aldığın enerji ne anlatıyor sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılfena görünen biri gibisnz ama tersi saf masum temiz bir enerji su mizacı olblrsnz durgunluk saflık hissetim eşi olursa sadık olbliecek kimseye zararı dokunmayan biri
hissettiğini (ne olursa olsun) duymak isterim :)
03 Yorumla
Soran+1 yıltoprak mizacı gibi kendinize güveniyorsunz özgüven var ama entelektüel diyemeyiz kendinize sorulmasını danışılmasınu seviyorsunuz girdiginz ortamda ön planda olmayı seviyorsunz kendinizden eminsinz
ama çok cesur degilsiniz bunu da gururluymuş gibi örtüyorsunz biraz asabi bir tarafınzda var ama genelde rahat kendinden emin birisinz
Soran+1 yıl☺️🌸🙏🏻
+1 yılMadem 6. Hissin kuvvetli benimle alakalı birşeyler yaz bakalım
010 Yorumla
Soran+1 yılbirşeyler ben yazamıyorum falcı degilm kader okuması degil 😂😂😂
- +1 yıl
Kader oku demiyorum bir insana bakarsın karakteri konusunda fikir sahibi olursun ve bu seni yanıltır veya yanıltmaz. Senden onu istemiştim.
Soran+1 yılgözlerinizi göreblcegim bir resim koyar msnz profile tahmin edeyim
- +1 yıl
Fotoğraf ekledim. Otobüs şoförüsün deme otobüs şoförü değilim. 😅😅
Soran+1 yıldirekt hava mizacı aldım sizden rahat birisiniz bir yere gitgnzdd ilk oranın rahatlıgı önemli bişeyleri pek takmayan neşeli gibi görünüp sinirli olan degil neşeli ve enerjik birisiniz entelektüel bir tarfınızda var bilgili yani ve bazen içinize kapanıyorsunz bu mizaç tahmini o konuda yeni egitim aldım ☺️
- +1 yıl
Valla tebrik ediyorum başka da bir şey demiyorum. 😃😃
Soran+1 yılbirde sizi görmedim ama bu arada mizaç tanımlama ysni bunda hiçbir şey yok zaten
- +1 yıl
Anladım mizaç tanımlama ve gayet başarılıydın. 👍👍
Soran+1 yılteşekkür ederim gerçekte görsem daha çok yorum yapblrdim burdan bu kadar 🙏🏻🌸
- +1 yıl
Görmekten kasıt nasıl görecen mesela?
Tahmini ne zaman bi kadın ayağı yalayabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih yapayım mı yapmayayım mı? Yapsam gelir mi gelmez mi? Sence hayırlı olır mu onla birleşirmiyiz?
08 Yorumla
Soran+1 yılseni ve onu görmem gerek
Cevap sahibi+1 yılFotodan nasıl anlican ki
Soran+1 yılo kişinin resmi varsa görürsem iyi olur ikinizi yan yana
- +1 yıl
Ablacım geleceği bir tek Allah. İlir şu SLK Lara inanmayin
Cevap sahibi+1 yıl6 hissim kuvvetli dedi ondan yazdım
Soran+1 yılya manyak msn gelecek değil şu an oluyor biraz sonra olacak şeyi hissetmrk veya bu tarz tahminler bak tahmin hisle bir şey açmak bir enerji alanına girmek degil ben falcı degilim ay bu millete valla bişey yazamıyorsun ya
Soran+1 yılsize yazacaktım yoruma gitti çok bildrim ve takip var siz gzil pro hangisisin tanımadım
Cevap sahibi+1 yılUnutmakla başlıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğraf atamam da sence benim sonum ne olacak? yani ilişkiler konusunda diyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle genel bir konuda yorum yapamaö hem sizi göremiyorum heme seçenekler arasında genelde aslında buna totem de denir ama beni iyice kahin yaptın burada 😂😂☺️birde görmeden yorum yap diyen var
+1 yılBeni yorumlayabilir misiniz peki? Aklımıza ne gelirse artık
016 Yorumla
Soran+1 yılgözlerinizi görebilcegim bir resim koyun profile enerji gözden akar
- +1 yıl
Koydum
Soran+1 yılvesikalık mı.. hayat enerjiniz var ama kasıntısınz biraz ara ara depresyona giriyorsnz hayatın akışı sizi umutsuz sinirli değilsiniz yanlız içinize kapanıksınz ara ara yanlız kalmayı seviyorsn kbakmayın çok odaklanmayarak yorum yaptım
- +1 yıl
Net yüzüm olan foto olduğu için bunu koydum. İş eş peki?
Soran+1 yıleş için ne zaman olur bilmiyorjm ama biri varsa resmiin atarsanz onunla sevgili olur msnz veya evlenrmisnz tahmin edebilrm
Soran+1 yıliş 35 yaşında tam düzenli bir iş şu an sanki var ama düzenli degil
- +1 yıl
Kimse yok. İş konusu da o kadar beklemesin aman diyim 🤦🏻♂️😄
Soran+1 yılyani bu kadar hissettim
- +1 yıl
Gönül işleri da keza nötr anlaşıldı
Soran+1 yılaşk ilişkilerinde erkek biraz kadını etrafında olmalı ilgili olmalı ama siz bir kadının beklentilerine karşılık vermeyi sevmiyorsunz yani öyle şeyler sizi kasıyor uğraşamam kafasndasınız
- +1 yıl
Gibi. Ama ne istediğini bilipte dengeli gelen birine karşı da geri adım atacağımı düşünmüyorum. Mevzuyu kasan karşı cins olunca haliyle bende o moda girebiliyorum. Doğru
Soran+1 yılbazen karakter meselesidir ben karşı tarafı bilemem ama sizin karakterinizi analiz ettim... bazısı vardır kadın nazı çeker ilgi gösterir gibi gibi ama bazısı vardır bir yerden sonra gitmez kasar yani bunu yapmak istemez karakterinde yoktur mesela erkeklerin çogu kendini sözle ifade etmekten nefret eder çünkü zatem cümle kurmakta iyi degildirler bile ancak kadınlarda sözsel şeylere bayılır bayılır yani bu bir gerçek 🤭
- +1 yıl
Söze girme aşamasına kadar sıkıntı. Söze girdikten sonra sıkıntı yok :) ama dediğim gibi o etkileşim olma reddesine erişim sağlanamıyo 🤦🏻♂️🙂
Soran+1 yılyani o aşama erkek için zor ama bşr kadından beklememek gerek bşr kadının zaten aynı şeyleri hissedip hisetmedgi kolayca anlaşılır nadir vardır hissi olmadıgı halde varmış gbi davranan varsada bilinçsizce yapıyordur yapısı odur
- +1 yıl
Branş iş olarak ugrasiyosunuz sanirim böyle terapi niyetine?
Soran+1 yılyok hiç uğraşmıyorum sadece mizaçla ilgli biraz araştırma yaptım ama hiç uğraşmadan da zaten benim böyle kuvettli hislerim
+1 yılBana yazar mı?😀
03 Yorumla- +1 yıl
Bana neden bakmıyorsun
Soran+1 yılözgürlüğü seviyorsunz kafanızın dikine gitmeyi kimsey dinlememeyi bir ilişkide bir kadına baglı olmayı seviyorsunuz ama aileye göre ve bir işte aslında özgür rahat birisiniz enerjik birisiniz... artık bu mizaj okuma oldu genelde mizlarınızı sordunuz çünkü 😂😂🤭
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. çok hoştu yorumlamaların. Tek bir kadına bağlı olmsk ömür boyu onunla olmak istiyorum. Ama nasip tabi. Özgür olmayı seviyorum kısıtlanmayı sevmiyorum. Eskisi kadar asi değilim sadece😀
+1 yılNe zaman evlenicem?
06 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar uzak cevaplar veremeiyorum yukarda açıklamayı okuynz
- +1 yıl
Bu kadar uzak derken. 33 yaşındayım. Daha ne kadar uzak 😊
Soran+1 yılhayır bu kadar uzak ve genel şeyleri ben tahmin edemiyorum diyorum😂😂😂
- +1 yıl
Uzaklıktan kastın, kaç yıl sonrasını tahmin edebilirsin? En uzak ne kadar yani?
Soran+1 yılben iki kişi hakkında olur mu olmaz mi en fazla birgün iki gün en fazla üç ay sobrasına kadar söyleyblem ama seni tahmin etmek zor degil hep bekar kalacaksn kafan basmıyor çünkü 😂😂
- +1 yıl
Üzüldüm looo. Hep bekar kalacağım. Kafam gecenin köründe nasıl bassın bro
+1 yılAlayım be güzel ablamdan bir yorum 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha
- +1 yıl
😂😂
+1 yılBaşaracak mıyım?
06 Yorumla
Soran+1 yılresminiz yok iş kobusunda mı okul mu
- +1 yıl
Hayatım konusunda.
Soran+1 yılanladım tüm hayatınıza odaklanmam imkansız üstelik resim yok lütfen gizli profiller istemesin mümkün degil yorum yapmam
- +1 yıl
Hatrım kalırdı aw
Soran+1 yılanlamadım? aslnda böyle de zor bir insanın görmek enerji alanına girmektie vu kadar uzaktan sadece resimden bile zor kolay kolay tahmin vermiyorumm zaten aslında o kişileri çok çok ta iyi tanımam gerek tahminde bulundugum kişiyi
- +1 yıl
Peki güzellik <3
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Benden adam olur mi ki
06 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi kırmamak adına mümkün oldugunca cevap yazmaya çalışıyorum ama sizi anlayamadım
- +1 yıl
35 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim özgürlüğümü kazanamadım toplumda yer edinemedim hayata karşı güçsüz yetersiz biriyim hep içime kapandım insanlardan kaçtım kendimi geri çektim gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum bu yaştan sonra hayatım düzelir mi ki?
Soran+1 yıltabiki düzelir hayatta her şey düzelir öyle şeyler yaşadım ki anlatsam banı acırsınız mevlana demiş ya geçmez dediğin acılar geçer öyle bir an geliyor ki eski enerjinize bile dönebiliyorsunuz kaldı ki ben koskaca bir enkazın altından çıktım yaşadıklarımın enkazından ve eski enerjime döndüm siz ise aslında bir enkazınız bile yok sadece yerinizde sayıp durmuşsunuz itaat etmişsiniz... bu yaştaki bir hala ailesine itaat ediyorsa eger aileniz ya çok baskın ya narsist ya da ruh hastasıdır... önce şunu düşünün bir defa yaş olarak bir erkek için geç degil zaten artık insanlar yaş aldıkça gençleşiyor erkekler daha karizmatik oluyor... Evde bile olsanız bakımınızı ihmal etmeyin lütfen bunu kendiniz için yapıyorsunz... spora başlayın bunlar için dikkanizi çekerim evden çıkmaya gerek yok kendinizi önemseyin önce özgüven kazanmalısınız... Sonra insan içine çıkın herkesin bir derdi var öyle düşünün dışarda herkes herşeyi örter çok güçlü çok özgüvenli görünür sizde öyle görünün
Soran+1 yılanlamadım ama erkekte kadında bir iş bulup çalışın eger aileniz izin vermiyorsa o halde izin verdikleri şeylerle meşgul olun ama beyninizi bişeyle meşgul etmelisinz tüm gün beyin boi durmayı sevmez kendince mutsuzluk ve depresyona sürükler sizi çünkü harekete geçirmek ister... nasıl sa sıkılacaksınnz ve bileyler yapacaksnz diye her anlamda spor iş vs saglık paranızı kazanırsanız daha iyi olur
- +1 yıl
Ben hiçbir şey yaşamadım zaten sadece yaşamayı beceremedim hayata tutunamadım kendimi aşamadım açılamadım hep içime kapandım hayattan insanlardan kaçtım utangaçlık çekingenlik yüzünden hep eve kapalı kaldım öz güven kazanamadım sosyalleşemedim insanlarla iletişim kurmayı öğrenemedim yaşam becerilerim gelişmedi hayata karşı güçsüz yetersiz kaldım bu yaşta hâlâ özgürlüğüm yok kendime ait bir hayatım yok ailemle yaşıyorum gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım hiçbir deneyimim yok okula askere gittim ama hep aynı kaldım hiç değişemedim gençliğimi de hep evde geçirdim senelerdir evden dışarı çıkamyorum işe giremedim sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum kendini hayata dışarıya yabancı gibi hissediyorum hayatın dışında kalmış gibiyim senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum depresyondan çıkamıyorum kendimi hep çaresiz yalnız mutsuz hissediyorum hiçbir motivasyon kaynağım yok hayatım evden ibaret
Gizli Üye(25-29)+1 yılSence evlenecek miyim ve ne zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar uzak cevap veremiyorum birde gözlerinizi görebilcegim bir ressim yok
+1 yılBir tahminde bulun bakalım benim hakkımda
04 Yorumla
Soran+1 yılkedi seviyorsun
- +1 yıl
Yok bilemedin fotoğraftan görünce 😂
Soran+1 yılböyle aptal bir soruya aptalca bir cevap begenemedin mi 😂
- +1 yıl
Beğenmedim 😂
Fotoğraf göstermek istiyorum nasıl yapabiliriz
21 Yorumla
Soran+1 yılprofilinize yükleyin ama ben sıkıldım valla bu kadar detay vermekten yaa
Söyle o halde
05 Yorumla
Soran+1 yılgözlerinizi görebilecegim düzgün bir resim koysanz belki
Soran+1 yılhayal gücüm o ladsr geniş degil hem hayal edip hem hissedemiyorum valla his dedim fal bekleyen oldu karakter bekleyen hayır yani sizi de hayal etmemi istemezsiniz ama abartı
Soran+1 yılenerji gözden göze akar... çok nazara gelen insanlar kem bakıl gördgnde bşr daha o göze bakmamalı enerjiyi engellemek için yapılır bu iyi enerjş kötü enerji nazar gözleerden akar
+1 yılFenomen olur yakında
01 Yorumla
Soran+1 yılburada da mı fenomen var napıyor ki herkesin kimliği gizli zaten bişey anlamadım
+1 yılYorumlarmisin beni
00 YorumlaAnlat
02 Yorumla
Soran+1 yılgözlerinin direkt bana baktıgı bi tane koy ama bu şekilde sadece mizaç yorumu yaparım yani karakter ne istedigini belirtmemişsin
verir mi pekii
06 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar aptalca sorular gelecegini tahmin etmedim en iyisi kaldırayım
- +1 yıl
MK en iyi soru 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yok dayı sırada annen var öncelik ona ait
Soran+1 yılbu geup neyi tartışıyor anlamış deglm
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası