Hiç bi şeyi takmayan serserı kızlar mı hoşunuza gıdergıder yoksa sürekli sıze muhtaç kız mı?

Takıntısıyla uğraşacağınız ama sızı çok seven fakat bebegınız gibi olacak olan hiçbir ısı kendısı yapamayan saf tatlıs kızları mı seversınız ( bu ben asırı takıntılıyım ve hiçbir ısı kendım yapamam) yoksa her ısını kendısı yapan serserı sıgara içen kendıne guvenı olan kızlar mı çekici

Güncellemeler
+1 yıl
Benı alın pavyona köyün utançtan bakamam bıle yuzlerıne kimsenin ama pavyona al koy oraya aıtmıs gibi herkesle konuşabilecek kızlar var. Benım utanma duygum nerde napıyor olursam olayım gecmıyor. Zına yapsam bıle utanarak yaparım yapım öyle ben gibi bırı cekıcı mı yoksa aptl mı sızce. Kendıne güvenen her türlü erkeklere sohbette cekınmeyen serserı utanması olmayan kızlar mı cekıcı sızce. Sıze sormadan her ısını yapanlar mı cekıcı sızce yanı? Hiç takıntısı olmayanlar mı çekıcı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben adımımı atarken bıle sorarım benı sevene ama seven olmadı hıc. Galıba tercih edilen ben degılım kımse ugrasmıyor ben gibi biriyle. İlla serserı mı olcaz anlamadım kı. Hıcbır ısı kendım yapamıyorken ve takıntılı bırıyken nasıl serseri olabilirim olamıyorum. Benı sevecek olan yok mudur sızce. Yoksa sevılmek ıcın o kızlar gibi mı olmalıyım
Hiç bi şeyi takmayan serserı kızlar mı hoşunuza gıdergıder yoksa sürekli sıze muhtaç kız mı?