Güncellemeler
+1 yıl
Benı alın pavyona köyün utançtan bakamam bıle yuzlerıne kimsenin ama pavyona al koy oraya aıtmıs gibi herkesle konuşabilecek kızlar var. Benım utanma duygum nerde napıyor olursam olayım gecmıyor. Zına yapsam bıle utanarak yaparım yapım öyle ben gibi bırı cekıcı mı yoksa aptl mı sızce. Kendıne güvenen her türlü erkeklere sohbette cekınmeyen serserı utanması olmayan kızlar mı cekıcı sızce. Sıze sormadan her ısını yapanlar mı cekıcı sızce yanı? Hiç takıntısı olmayanlar mı çekıcı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben adımımı atarken bıle sorarım benı sevene ama seven olmadı hıc. Galıba tercih edilen ben degılım kımse ugrasmıyor ben gibi biriyle. İlla serserı mı olcaz anlamadım kı. Hıcbır ısı kendım yapamıyorken ve takıntılı bırıyken nasıl serseri olabilirim olamıyorum. Benı sevecek olan yok mudur sızce. Yoksa sevılmek ıcın o kızlar gibi mı olmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlkii
Sorunumu cozmeyenı napayım kı. O serserı kız da helal olsun kendi ısını yapıyosa mymıy degılse ben gibı ama o da başka bı konuda cektırır sana emın ol. Ugrasmayacaksın dıye bısı yok. Onlar benden daha akıllı
Ben bıle zahmetlıyım mk
Yaşın kaç
Bilmem
Jfjf deli misin
Sen serserı olanı sectıgıne göre küçük olmalısın o kızıb senin uğraştırmayacagını sandın pekala
Diğerini seçtim ben
her ısını kendı yapanın senı sevmeye ihtiyacı yok kı 😂😂
Ben onu secmedimmmm
Muhtaç kız
Şimdi şöyle bir şey tabi çekinme olacak ama seviyeli bir şekilde muhabbet eden enerjisi yüksek kızı (ama senin dediğin gibi birisi değil terbiyeli seviyeli birisi) herkes sever
Güçlenince bırakırım ama
Nasıl anlamadım
O kısıyı
Niye bırakıyorsun ki
Nankörüz hepımız ben sadece muhtaç biriyım serserı sevmeyip bırı bana emek verırse ıcımdekı utanç duygusunu severse helal olsun ona mantıklı bısı yapar ama ben nankorum faaktyıne de sevilmeye degerım çünkü utanç duygum var. Buna değer veren bırı sevebilir mesela
Hepımız nankörüz ama. Serseı kıza ben kadar emek vermıceksın ama o kısmı öyle. O halledıyır çünkü her ısını. Ve seni bıle takmıyo mesela. Aynı evde 2 yabancı gibi olcaksınuz o serserı kızla. Serserı dedıgum kötü bısı degıl hanı muhtaç olmayan bı kızdan bahsediyorum sadece onu anlatmak ıcın serseri diyorum. O nankör mu bilemezsin ama utanma duygusu olmadığı kesın. Onu mu secerdın benı mı bilemem. O serserı vıbelı kıza utanma duygusu sonradan gelmez imkansız ama ben belkı nankör olmamayı ogrenırm. Bu yönden şansı var benı sevenın. Serserıye gıden zaten bana gelmesın. Ama benı seven de nankörlügumu unutmasın insan nankör çünkü. Nankör ıstemıyosa da serseri utanma duygusu olmayan kıza gitsin 2 kelıme bıle konuşamaz onla görür sonra nankör mu degıl mı onu bıle anlayamaz 😂😂 çünkü kız o erkekle konuşmaz kı aynı evde 2 yabancı ya bu her ısını kendısı yapıyor güzel özgür serserı ruhlu muhtaç degıl. Nankör olsa bıle ruhun duymaz 😂 ama benı alıp eğitmek yetiştırmek gerek. Bır erkegın karakterini alacak biriyim. Mıymıy şikayetçiyim. Muhtacım çoğu seye. Fakat bunun sonunu bilemiyorum işte anlatmak ıstedıgım o
Çok karışık geldi
2 farklı şeyden bahsediyorum halbuki
Beni anlayan biri
Bencıllık bu burada benım ne olduğumun önemi olmalı
Sen nasıl birisinki