Kişilik & Karakter En son kimi kaybettiğinizde rüyanızda gördünüz? Sophrosyneee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık 1 buçuk saat önce kaybettigim birini rüyamda görüp uyandım. Kavuşmaların zor olanı da varmış ben bugün öğrendim. En son kimi kaybettiğinizde rüyanızda gördünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Uzun zamandır rüya görmüyorum. Görüyorsam da hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Söylenmezi görüyorum rüyalarımda , en sonu diye bir şey yok bunun. En başı diye bir şey de yok. Söylenmez işte anlatamıyorum... 0 1 Yorumla Sophrosyneee +1 yıl Susmak daha zor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah var öyle bir şey olmadı. Ama bi akrabamız arada rüyama gelir. Yıllar oldu. Kaybetmeye alışık değilimmm!!! 1 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kimi peki ona göre güzel bir ön izleme yorumu yapcam detaylı bir şekilde 0 3 Yorumla Sophrosyneee +1 yıl Annem. Yorumla Hayatbiri +1 yıl 1 buçuk yılmı olacaktı bir buçuk saat olarak yazmışsınızda Yorumla Sophrosyneee +1 yıl Noktalama işareti koymadığım için yanlış anlaşılmış. Bir de sabahın erken saati olmasından dolayı dikkat etmemişim. Doğrusu 1 buçuk saat önce uyandım Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annemi defalarca gördüm 24 yıldır ama bir sonuç değişmiyor 0 2 Yorumla Sophrosyneee +1 yıl 😔 bazen rüyada görmek bile çok iyi geliyor ama anneme sarılıp kokusunu alamamak yetmiyor. Çok iyi anlıyorum sizi... Yorumla cryptoGuy +1 yıl Varlığının daima değerini bil Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eski sevgilimi görmüştüm bir süre önce 1 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Artik ruyama bile gelmiyor🤣 0 1 Yorumla Sophrosyneee +1 yıl En güzeli 😄 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. dedemi 1 0 Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Anlamadım 0 4 Yorumla Sophrosyneee +1 yıl En son herhangi bir nedenle kaybedip de rüyanızda gördüğünüz biri oldu mu? Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Olmadı Çok Şükür Olanında Allah Yardım Etsin Yorumla Sophrosyneee +1 yıl Hiç bir zaman olmaz umarım, amin 😊 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl 👍 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Eniştemi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uzun zamandır rüya görmüyorum. Görüyorsam da hatırlamıyorum
Söylenmezi görüyorum rüyalarımda , en sonu diye bir şey yok bunun. En başı diye bir şey de yok. Söylenmez işte anlatamıyorum...
Susmak daha zor
Allah var öyle bir şey olmadı. Ama bi akrabamız arada rüyama gelir. Yıllar oldu. Kaybetmeye alışık değilimmm!!!
Kimi peki ona göre güzel bir ön izleme yorumu yapcam detaylı bir şekilde
Annem.
1 buçuk yılmı olacaktı bir buçuk saat olarak yazmışsınızda
Noktalama işareti koymadığım için yanlış anlaşılmış. Bir de sabahın erken saati olmasından dolayı dikkat etmemişim. Doğrusu 1 buçuk saat önce uyandım
Annemi defalarca gördüm 24 yıldır ama bir sonuç değişmiyor
😔 bazen rüyada görmek bile çok iyi geliyor ama anneme sarılıp kokusunu alamamak yetmiyor. Çok iyi anlıyorum sizi...
Varlığının daima değerini bil
Kız arkadaşımı
Eski sevgilimi görmüştüm bir süre önce
Hiç yaşamadım yaşamakta istemem
Artik ruyama bile gelmiyor🤣
En güzeli 😄
dedemi
Oğlumu...
😔😔
Anlamadım
En son herhangi bir nedenle kaybedip de rüyanızda gördüğünüz biri oldu mu?
Olmadı Çok Şükür Olanında Allah Yardım Etsin
Hiç bir zaman olmaz umarım, amin 😊
👍
Eniştemi
Kendimi