Kişilik & Karakter Boş zamanlarınızda veya sıkıldığınızda neler yaparsınız? Semraözzzz Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu arada kitap önerileriniz varsa güzel olur.. Wattpad ten de olur Boş zamanlarınızda veya sıkıldığınızda neler yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. film izlerim. 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Telefonda takılırım, hava almaya çıkarım 1 2 Yorumla KaplanKral101 +1 yıl Kitap önerisi için kütüphaneye gidip bulabilirsin varsa. Ya da Beyza Alkoç'un kitapları da olabilir, siz kızlar seversiniz genelde Yorumla Semraözzzz +1 yıl Romantiğizdir 😀 ben de romanlara bayılırım ama bu aralar ilgimi çekecek birşeyi bulamadım Yorumla
almancimuratt Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl evdeyim iste bir seyler karistiriyiorum yalnizsam 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Counter oynuyorum 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Şu an yaptığımı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
film izlerim.
Telefonda takılırım, hava almaya çıkarım
Kitap önerisi için kütüphaneye gidip bulabilirsin varsa. Ya da Beyza Alkoç'un kitapları da olabilir, siz kızlar seversiniz genelde
Romantiğizdir 😀 ben de romanlara bayılırım ama bu aralar ilgimi çekecek birşeyi bulamadım
Eoh et edelim ederim...
evdeyim iste bir seyler karistiriyiorum yalnizsam
Counter oynuyorum
Şu an yaptığımı
çekerim