Kişilik & Karakter Evlenmek istediğiniz Kadında/Erkekte aradığınız en önemli iki özellik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim için mesleği ve bakımlı biri olması. Tabi başka şeyler de var ama ilk iki de bunlar var Güncellemeler+1 yıl Şimdi arkadaşlar dürüstlük yalan söylememek vs zaten olması gerekenlerdir. Hani böyle kişisel olarak istediğiniz şeyleri soruyorum Evlenmek istediğiniz Kadında/Erkekte aradığınız en önemli iki özellik? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Benden yaşça büyük olması olgun olması ve kafa dengi olması yani eğlenceli 1 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Akıllı ve bakımlı ( estetikli ya da ful makyajlı değil) 1 0 Yorumla
İmpossiblegirl21 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Anlayışlı olsun eğlenebilelim ne olursa olsun beni dinlesin her konuda dürüst olsun gözü dışarda olmazeın 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle insan olsun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İnsan olur ya 😂 Yorumla 1by_efendi +1 yıl Valla onu bile beceremeyenler var 😃 Yorumla Soran +1 yıl Tabi haklısın bu yönden 😅 Yorumla 1by_efendi +1 yıl Hak verdiğiniz için teşekkür ederim hanfendii😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dolgun meme, büyük kalçalar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Muhteşem ikili diyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Zayıf olmasın. Yorumla Soran +1 yıl Evlenince kilo aldırırsın ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz genetik olarak büyük olmalı anadan geçen 🤣 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hee konuda Dürüstlük iyi niyet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benden yaşça büyük olması olgun olması ve kafa dengi olması yani eğlenceli
Akıllı ve bakımlı ( estetikli ya da ful makyajlı değil)
Anlayışlı olsun eğlenebilelim ne olursa olsun beni dinlesin her konuda dürüst olsun gözü dışarda olmazeın
Öncelikle insan olsun
İnsan olur ya 😂
Valla onu bile beceremeyenler var 😃
Tabi haklısın bu yönden 😅
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim hanfendii😃
Dolgun meme, büyük kalçalar
Muhteşem ikili diyosun
Evet. Zayıf olmasın.
Evlenince kilo aldırırsın ya 😂
Olmaz genetik olarak büyük olmalı anadan geçen 🤣
Hee konuda Dürüstlük iyi niyet
Şehveti ve sadık olması