AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bende işsizim zor
Veh işsiz herif kalk bi yerden başla çalış :D Paran varsa zittir et ne kölelik yapcan 3-5 kurusa...
Param yok ama Hayalim de yok
Kanks benimde hayalim yok ama sorumluluklarım var. Evde annem var kız kardeşim var. Sen yine de bir şekilde çalışmalısın. Kendin için hayale gerek yok. Zaten çalışarak kendine ekstradan 2 pantolon 2 ayakkabı alıyon kahve ısmarlıyon falan . Hem iş hayatı psikolojik olarak biraz daha iyileştiriyor insanı.
Benim sorumluluğumda yok paramda yok işim de yok gücümde bakmam gereken kimse yok. kendim içinde istemiyorum ben kendimi sevmiyorum hayatı kendini seven çalışır.
Garip ne yiyon ne içiyon kanks.
Rahmetli pederin emekli maaşını et kola cips ye ye diş kaybet kilo al.
Kanksss kanksss böyle diyorsun ama aslında böyle yaşamak da istemiyorsun. Problemin her ne ise zamanla geçecektir. Sen kendini konforlu yaşam alanının dısına atmaktan korkuyorsun. Herşeyi gözünde büyütüyorsun. Dışarı çıksam nolcak sanki. Sağlıklı beslensem ne olcak sanki. Manita yapsam nolcak sanki. Bu böyle gitmez. Bir yerde silkelenmen lazım. Hani tamam hayat sevmiyebilirsin ama madem yaşayacaksın daha bir dinç yaşamak ister insan Bak spor gemişin var mı bilmiyorum. Yoksa bütün duyduklarını unut. Spor sana zindelik güç ve sağlıklı düşünme gücü verecektir. Keşke sana yardım edebilsem ama sadece zihnine dokunabilirim. Bunları bilmekle 3. kişilerden duymak ve zahmet göstermek ayrı şeyler. Bİliyorsan bile uygulamaya geç.
12 senedir kiloluyum rahat edemiyorum nafile kaç diş kaybettim fırçalamadım nafile basur oldum nafile bütün gün bilgisayar başında yiyor içiyorum tek bundan zevk alıyorum lise okumadım üniv gitmedim arkadaşım yok kendimi beğenmiyorum sesimi tipimi hiç bir şeyimi ölsem sorumluluk alamam hayat Acuna güzel bence.
Benim hiç bir şeyde gözüm istediğim hevesim yok
Benim manita yapabilmem için ayrıca yılın 2099 olması lazım atatürkün geri gelmesi lazım fenerin 5. lige düşmesi felan lazım.
Kanks hayatın şanssız kesiminde olmak ile kendini zavallı hale getirmek arasında fark var. Emin ol bu sitedekilerin %90 nı senin yaşadığın bu durumu hayatının bir dönemi yaşamıştır. Sen kendini beğenmiyorsan bir başkası seni nasıl beğensin? Tek basınasın miss işte. Sorumluluk almana gerek yok. ama bak beni ciddiye almıyorsun. Bu düşünce bozukluğunun %90 nı zinde olmamanla alakalı. Sürekli vucuda zararlı gdo lu besinler alıp fast foodla beslendiğin için böyle. Vallahi bak hareket etmek spor yapmak o kadar iyi gelecek ki sana 3 ay zorla kendini sonra hayata olumlu bakmazsan ben burdayım gel bana küfret. Ama 3 ay zorla. Koşu yapamıyormusun? Okey. Sadece ağırlık çalış bu bile düşüncelerini değeiştirecek
Benim yaşadıklarımı yüzde 90 yaşasa bile 12 yıldır 2012 yılından beri sürdürmüyorlardır bence.. BEN DÜNYA VE TÜRKİYE A-ASOSYALİK REKORTMENİYİM. Ben bir başkasının beğenmesini istemiyorum istesede beğenemez zaten 😂 Ben obeziteyim hiç aç kalamıyorum midem doymuyor su içip ot yiyemem Beni tanısan iyi gelmeyeceğini bilirsin ben 999 tane doktor ektim. hiç bir şekilde olumlu yönü yok bunun sağol yinede. beni 100 milyon amerikalı profesör bile tedavi edemez sosyal yapamaz. ben zaten şurdan şuraya gidemiyorum. hiç sanmıyorum değişeceğini Bana değil kız Eşşek bile vermez 😅
Arkadaşın olsam döverdim seni :D
Dövsende kabuğumdan çıkmam ben yazık olur🤣
Olsun kanks en azında günlük spor olurdu :D
Fark etmez
Umarım atlatırsın kardeşim. Kendini fazla hırpalama her şey gönlünce olsun.
Hiç sanmıyorum bir 12 sene daha rahat görür dile kolay. ben tek başıma çıkamıyorum her yerim kapalı kapana kısılmış gibiyim benim için ehliyet almak araba almak sürmek sevgili evlilik yurt dışı şehir dışı görmek dediğim gibi Atatürkün einstein dünyaya gelme ihtimali ile aynı.
Dövenin yok ki kendine gelesin. Yine de belli olmaz bir gün uyanırsın zikerim böyle hayatı dersin. Neden böyle olduğunu kendin bile anlamazsın kank.
Dövsende doğru bildiğim yoldan şaşmam 12 sene yatıp da kendimi ordan oraya zorlayamam çünkü insan sevmem para sevmem hiç bir şey içinde beklenti içinde değilim tek zevk aldığım bilgisayar internet. Kilo aldım şişmanım dişler kaybetmeme rağmen hemde. HİÇ SANMIYORUM ÖLSEM SORUMLULUK ALAMAM DİYORUM.
Günümüz de insanların geneli öyle buna yeni işsizler de eklenecek normal karşılıyorum.
12 Sene böyleyim emin misin 16-28 yaş arası sosyal hayatım yok dışarı çıkmadım hiç hiç kendimi zayıf görmedim
Bazı insanlar çalışmayı sevmez.
Ben insan sevmiyorum bi de hayatı hiç bir kızın yüzüne bile bakmadım incelemedim
Nasi geçiniyorsun awk
evde kalarak.
Aile evi sanirim
Randevu evi
Seneye huzurevine geçiş yaparsin
Yok morg Olacak
Kanka orada üşürsün giderken yorgan felan al
işsiz olduğunu düşünüyoruz
Ve ezik asalak embesil olduğumu
o kadar tanımıyoruz seni
Tanı diye söyledim
memnun olduk