Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben karakterimin tüm özelliklerini seviyorum.. bazen aşırı duygusal oluyorum bu da sorun olabiliyor. çünkü tolerans gösterilmemesi gereken kişilere bile bazen iyi davrandığım ya da affettiğim oluyor.
Hayır, her duygunun ve hissiyatın kullanmamız gereken yerleri olduğuna inanıyorum ve hiçbir duyguyu, hissi veya kavramı dışlamadan yaşamaya çok alıştım. İnsanların çoğu mutsuzluğu lanetlemişler, köşe bucak kaçıyorlar. Aklıma yatmıyor; bir yakınını kaybettiğinde mutluluk senden kaçıyorsa ve mutsuzluk senin yanında oluyorsa, yakınını kaybetmen mutsuzluğun suçu muydu? Yoksa senin yanında o olduğu için mi bütün günahları ona yüklediler. Hoşlanmadığın ve istemediğin şeyler mutsuzluğun suçu olmayacak, o o durumlar için sana yardım ediyor olacak, yanında olacak. Bilemiyorum. Ha mutluluğa sempati duyuyorum'' cümlesini anlarım. Ama mutsuzluğun idamında mutlu olunmaz. Her duyguyu sahiplenmeli, kullanmalıyız ki sempati duyduklarımızın değeri ortaya çıksın.
Karakteristik birçok özelliğimden şu an ilk olarak aklıma gelenler bunlar oldu, çözümcülük, şefkatli olmak, neşeli, mücadeleci, azimli, rekabetçi, sevdiği insana çok bağlı ve çok seven , duygusal diyebilirim 😃
Bi anda gelen ve engelleyemediğim "rage" anları ve nostaljiye eskiye olan aşırı merakim kaset koleksiyonum var saatim 40 senelik eski araba dışında arabaya binmem huzursuz oluyorum 21 yaşındayım 3 arabam oldu 3 ü de eskiydi 1979 1986 1992🤣 ilk kullandığım da 1963 model koldan vitesli taunus.
görsel işitsel duyusal testinde dürüstçe cevapladığım 33 sorudan 11 tanesi görsel 11 tanesi işitsel 11 tanesi duyusal çıkmıştı. yani her konuda eşit ağırlıkçıyım diyebilirim :)
Bu arada Korkunç İvan’dan bahsetmiştim ama şimdi neler öğrendim onun hakkında karısı vefat edince adam delirmiş ve halkına zulüm etmiş düşünsene ve adam Kazan şehrini Rus toprağı yapan adam olmakla kalmayıp Sibirya topraklarını Rus toprağı yapmış 20 senelik hükümdarlık döneminde..