Anasını kaybetmiş heralde pata pata kaçıyordu yakaladım. 😃

Evet her hayvana dokunabilirim tabi ki de timsah falan olmaz onlar çok ayrı konular :D ama sevilecek evcil olanlara dokunurum.. örümcekler hariç.
Her hayvana dokunamam ya, timsah düşündüm şimdi aman 🤣
Onun dışında böcek kedi köpek kuş civciv minimal hayvanlara dokunurum. Bir keresinde vatoza dokundum elektrikli olduğunu suya bırakınca gördüm şaka gibi çarpmadığına şükrediyorum 😅
Cevap
42Cevap
Hemen hemen hiçbir hayvana dokunamam..
Severim ama uzaktan.. dokunurum ama korkarak 😂😂
İnsanlara dokunuyoruz da hayvan neymiş ahsh yılan olmasın da yine de yani en azından canlı olmasın sjdhs
Her hayvan diyince çok hayvan geldi aklıma jsjsjs kuş, köpek, bilindiklere dokunurum jsjsjs
Ya 😂😂
bilindik demene güldüm
Bilinmedik ne var diye
Alemsin ya
Ne bilim timsah olur mesela jsjs
Kıyamam ya, dokunabilirim tabii.
Böceklere dokunamam ama yılanı bile kucaklarım
Hayır özellikle kuşlara tüm kuş türlerine dokunamyrm yanımdan geçse tüylerm diken diken oluyo resmine de aynı şekilde ve nedeni de ne bilmiyorum
Böcek çekirge hamam böceği bunlar 😰
Ama kuş kaplumbağa benzeri zararsız hayvanlara dokunurum bi ara yengeç yakaladım 😂🤣
İki hafta önce mutfağa gittim ışığı açtım bir baktım hamam böceği elini kaldırdı bana selam veriyor 😂 Süpürgeyi kafasına indirdiydim normalde hiçbir canlıya zarar vermem ama işgalcilere zaafım olmaz 🤣
Ayyy sorma berbat bakınca bile bana bi titreme geliyor
Her hayvan skalası çok geniş mesela bazı hayvanlar var düşünebiliyor konuşuyor onları tutamam sksjsjxjsjx
Hayır fare, yılan, hamam böceği olmaz diğer tüm hayvanlar olur. Zorlasalar belki yılan olur ama diğer ikisi olmaz😑
Dokunabilirim.
Keske butun annesini kaybedenler bana denk gelse:)) bir de kacmiyor, tam sevmelik.🥰
Kaciyormus, detayi simdi okudum
kedi, köpek ve kuşlara dokunurum ama diğerlerinden korkuyorum maalesef. 🥲 korkum olmasa ineklere de dokunmak isterim. 🥺
Yılan, böcek falan gibi hayvanlara dokunamam. Vahşi hayvanlara zaten dokunacak kadar yaklaşamam. Özetle cevabım hayır.
hıhım, doğası gereği bazılarından uzak durmak gerekiyor izin vermeleri halinde onlara da dokunmak isterdim.
böcek sınıfına dokunamam. ama tüylü örümcek türlerinden uysal olanları ellerim belki onun dışında sorun yok
Genelde hayvanlara dokunamam ve tüylerine alerjim var ama severim tabiki çok uzun vakit geçiremem sadece hapşırma krizim tuttuğundan.🥲
Hayır dokunamıyorum bi ara evde civciv vardı o salonda gezerken ayaklarımı toplayıp koltuğa çıkıyordum 😒
evcil hayvanlarla bir problemim yok. ama ne bileyim fare, sıçan falan gibi hayvanlar tiksindirici geliyor :)
Ben hiçbir hayvana dokunamıyorum ne kadar sevsemde fobi gibi bir şey mesela kuşlara parmak ucuyla bile dokunamıyorum.
Kuş çok severim daha bugün ensemi ısırdı öyle bi yakınlığımız var haytayla
Börtü böcek yılan vahşi havyan değilse dokunurum.
Aslan , sırtlan akbaba vs hariç dokunurum hepsine 🥲
Dokunamam hayvanları uzaktan sevmek aşkların en güzeli bence😁
Domuz ve Yılan hariç ( 4-5 defa yanlışlıkla dokundum)
Her hayvana dokunabilirim
Kıyamam ya ıslanmış inşallah ölmez, her hayvana dokunamam huylanirim.
Kuşaklara zaafım var hayvana dokunabilen erkekte de zaafım var
Yem su ver seni bırakmaz ne kadar uçsa da tekrar geri gelir
Zarar verme lütfen aldığın yere bırak annesi gelecek
kedi köpek bile yaklaşınca panik oluyorum, dokunamam hiçbirine
Hayır, dokunamama fobim var korktuğum için dokunamıyorum.
Dokunurum da bazı böcekler midemi bulandırıyor hani dokunurum ama tiksinirim ciddi ciddi.
Fark etmiyor zehirli olmayanlara sadece dokunurum
Hayır özellikle kuşları tutamıyorum öldürürüm kaza ile diye 😂
Bana saldırmayacak her hayvana dokunabilirim.
Yılana bile dokunabilirim ama zehirsiz olmalı kfkfkfkkf
Şimdi ne desem yalan olur. Dokunmam derim dokunurum.
Fotoğraftaki gibi 2 bacaklılara çok da zor değil. Ama 4 bacaklılara dokunmak bi düşündürüyor 🤔🤔
Hiç birine dokunamıyorum. İlkkez evde papağanımız var onun tüylerine dokunuyorum.
Evet tiksinmem kertenkeleden yılana kadar hemen hepsine dokunabilirim izin verdikleri ölçüde
Komodo ejderine , tatlı su yılan balığına falan dokunamam herhalde
Hayır asla dokunamam.
Kedi ve köpekler favorim 😂😂 civciv de olur 🐥
Pis böceklere dokunmam ama örümcek peygamber devesi gibi gibi böceklere de rahat dokunurum.
Bugün iş yerinin oradaki ağaçlık bölgede saksağan yavrusunu düşürmüştü. Hava çok sıcak diye su içirmeye çalışırken elime aldım da zıpır yerinde durmuyor ki üstü başı ıslandı hep
Adını bilmediğim hayvanlar var.. Her hayvana dokunmam imkansız yani..
Hayır, sadece kediye ve köpeğe dokunabilirim
İyyyy kertenkele gibi sürüngenlere dokunamam sen de dokun sıkıysa ne var ki yani kuşa ben de dokunurum😀
Hayvan olarak kardeşime dokunuyorum sadece
Bazılarına dokunamıyorum ama seviyorum veletleri :)
Korkulu hayvanlara: timsah, akrep, örümçek ve s dokunamam
Örümcek ve hamam böceği hariç hepsine dokunurum
Oy kurban olduğum minicik yaa. Böcekler dışında her hayvana dokunurum. Hepsini de öperim. Hele kedileri, köpekleri görünce dayanamam canım kedi çekti
Sürüngenlere dokunamam hayatta.
Ben senin yerine dokunurum yılanlı şov yaparım. d. d
ıy anma o hayvanın adını
Solucan ve fare dışında dokunabilirim
Solucan güzel bir hayvan renkli bir hayvanımızdır 😃
Güzel mi böoğ🤢
Güzel tabi bazıları düz bazıları çizgili 😃
Ya he hee😅
Solucan düşmanıı 😃😃
Düşman degilim tiksiniyorum yolda bulsam hafif toprak kazar içine koyarim.
Dokunamam birinden yardım isterim o koyar
Şaka yapıyorum dur ciddiye alma hemen bi savunma 😂😂
🤦♀️😅
https://youtu.be/-sLVjUbWRTY?si=d3TrWpykCxZ3Z8NP
Toprağı kazıp içine koyarım diyince aklıma şu geldi. Lütfen canlıların gideceği yerlere karışmayalım 😂😂😂
Asfaltın üstünde kızariyorsa öyle mi bırakayım pişsin mi😅bu arada mehmetin erken gitmesi iyi olmus😅
E tabi kuşlar ızgara yemesin mi boğazlarından bir lokma ızgara sosis geçmesin mi 😂😂
Evet bence de mehmete çifte iyilik oldu böylelikle 😂
Evet😅😅
Aldigin yere geri bırak.. anası bulur onu. .
aa serçe mi bu nasıl yakaladın😄
Önce görmem lazım sonra karar veririm hjk
Kelebekleri kovalamayı severm mesela
Ben hiçbir hayvana dokunamam.
Bocekler ve sürüngenler hariç dokunurum
yılan dahil tüm hayvanları tutarım
Hiçbir hayvana dokunamam🤦
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?