@kizlarsoruyor
Eğelnmenin farkli yolarini buldunuz mu?
@kizlarsoruyor
😂😂yaaa en çok bu hoşuma gidiyor şey dizileri soruyorum ve farklı farklı cevaplar aldığım için gülüyorum bir örnek vereyim 😆😆😆bunu telefonuma kaydettim sürekli açıp bakıp gülüyorum 😅🤣🤣🤣

😂🤣🤣🤣🤣Ve az önce biri o kadar sürekli karşına çıkmışım ki soruyu cevaplayıp beni engeldi 🤣🤣🤣bende onu engeldim 🤣🤣🤣
Eğlenmekten kastın ne
Kimi her gün monoton şeyler yapar. yine de mutludur hiç sıkılmaz
Kimi her gün gezer dolaşır konsere gider arkadaşlarıyla buluşur para harcar alışveriş of tüm bu karmaşa da sonuç yine hüsrandr
Mesela ben bulaşık yıkarım belki çok sıkıcı bir iş ama o bulaşıkları banyo yaptırmak gibi bir şey bardakla konusurm mesela ya da tabakla sanırım delirdim
Eğlenmenin farklı yollarını aramıyorum. Tekdüze bir yaşantım var. Eğlencem aynıdır, yaptıklarım aynıdır. Her zaman aynı şeyleri yapmaktan sıkıldığım oluyor ama değişiklik istemiyorum. Şu an için herhangi bir değişikliğe hazır değilim.
Seni güldürebilmek gerçekten çok kolay. Karşında nefes alsam, ona da gülersin. 😅
😂😂😂evet gülerim 😆😆
Neden ama? 😅
🤔🤔hiç düşünemedim
Düşün. 😅
Şey sanal ortamındaki şeyler daha komik geliyor gerçekte o kadar gülen biri değilim sanırım 😂😂😂😂
Hee bide şey şu videolar var 😂😂😂😂😂😂
Ahahahah aya benzeeğeerr yüreğimm e doğal olarakta 👌🏻😂
😂😂😂😂😂
😅😅
Sitede eğlenmenin en güzel yolu troll sorulara troll yanıtlar yazmak. Artık o kadar karşıma çıkıyor ki normal cevap yazmaktan sıkılıp trollemeye başladım 🤣🤣
Bu soruyu cinselliğe atan bir algoritma da acayip eğlenceli çalışıyordur 🤣

İstedikten sonra eğlence her xaman bulunur
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Eğlenmiyorum hayatta hiç.
😪😪🤧yaa
Soru cinselik kategoresine alnmis KS de de hata yapiyor insanr bak kesede bi kendine gel aşk acısımı çekiyon sen
Şimdi fark etim 🤣😂😂
Var dizi soruları sorarak eğlenebilirsin 🤣
Soru cinsellik kategorisinde bu arada
🫣🫣🫣
Yemin ederim filim koydum ve şey bende engeli nasıl oldu ki 🤯🤯🤯
Bilmem 💁♂️
Ne yalan söyliyim şu sıralar burada milletle polemiğe girmeyi eğlenceli bulmaya başladım normalde çok gereksiz ve boş bulurdum şu sıralar bana noluyo bilmiyorum kxxjhxhxhz
Ya benim eğlenme şekillerim çok farklı. Çoğu kişiye sıkıcı ve kötü gelir.
Sen naneyi yimedin mi
🙄🙄
Evet sorun var mı 🙋♂️
Nerde sorun var 🤔🤔
Yalnoz konu etiketi yanlış olmuş 🤣🤣
🫣🫣şimdi fark etim 🤧🤧
🤣😂😂😂galiba KS de sıkılmış dizi sormam dan
milleti trollüyorum :D
🤣🤣😂😂
:D :D D:
Hayır bnden bi cacık olmaz
Evet bazen güzel eğlenceli oluyor bazı şeyler