Kişilik & Karakter İLK Pokemonunuzu seçmek HAKKINIZ olsa hangisini seçerdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor klasikler👆🏻 ash geç kaldığı için pikaçu kalmıştı sona siz ne yapardınız…. İLK Pokemonunuzu seçmek HAKKINIZ olsa hangisini seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben pikachu seçerdim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Pika pika Pikachu ahdhsh 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ⚡️ elektrik çarpar dnddmk Yorumla HeartofFire +1 yıl Ateş yangından korkmaz 🔥 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmm ateş misin sen ahah kırmızı olan ateş zhshs Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl pikachu cu pokemon olarak görmüyordum arkadaşaydı bu yüzden ikinci pokemon olarak bulbasaur alırdım 1 0 Yorumla
qunesugur Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl One la biz Pokemon muyuz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sahiplenme gibi düşün dmsnsm Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Pika pikaaa pikaa 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Pikaçu. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Charmender candır 😂 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Charmender 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben pikachu seçerdim
Pika pika Pikachu ahdhsh
⚡️ elektrik çarpar dnddmk
Ateş yangından korkmaz 🔥
Hmmmmm ateş misin sen ahah kırmızı olan ateş zhshs
pikachu cu pokemon olarak görmüyordum arkadaşaydı bu yüzden ikinci pokemon olarak bulbasaur alırdım
Pikachu
One la biz Pokemon muyuz
Sahiplenme gibi düşün dmsnsm
Pika pikaaa pikaa
Pikaçu.
tabii ki Pikachu
Charmender candır 😂
Charmender