Güncellemeler
+1 yıl
Siz haklisiniz şu an ben hata yaptigimin farkindayim kendimi düzeltmem gerekli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kac yasinda kollarindaki kıllara bıyığına bakmadan 😀😀😀kendini çok güzel görüyor sinirleniyorum. Onu geçtim çok dengesiz bir sözü sözüne tutmuyor. Duyarsız. Borç alsa vermez. İnternet ac dese bana Instagram reels izliyor hiç demiyor bu kızda ogrenci sanki babam milyoner😀😀diyo canim bu çekiyor ben alırım zannediyor heralde. 2 hafta sonra okul bitiyor. Yaz tatilinde işe gitmeyi planliyodum. Vazmigecsem. Uzak şehirde Allahtan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence normal değil,
Sen daha kötüsün. Onun yüzüne söylemeye korktuğun icin burada arkasindan salliyorsun. Sanane milletin kolundaki kildan. Sana mi soracak? Tabiki güzeldir. Özgüvenli oluşu mu battı? Rahatsiz oldugun kotu huylari da varsa yuzune soylersin bunlardan rahatsiz oluyorum diye. Hem arkadas kalmaya devam edip hem de arkasindan sallamak baya korkaklik.
Kalbisini kırmak istemiyorum diye soyliyemiyorum buraya paylaşıyorum kim nerden tanicakki . Onun yüzüne söylesem kırılır
Kalbini kirmak istemediğinden değil. Nefsini kandırma. Arkadaşini seven ve kirilmasini istemeyen o yokken de arkasindan asla sallamaz. Tanisinlar ya da tanimasinlar. Baya kötü bir ahlak bu. Kusura bakma. Asil arkadaşlik rahatsiz oldugun seyleri icinde biriktirip ona kinlenmeden açikça ifade edip iliskinizi duzeltmek ve kalbinde kotu his oluşmasina engel olmaktir
Dediklerin çok doğru kendimi düzeltmem lazım asıl benim. Çok zor oda
Kolundaki kıldan bıyıktan sanane mesela? Birazda kendini eleştir
Normal değil, kıllarına lazer epilasyon yaptırsın, borcunu vermesi gerekir.
Normal değil
Bos ver