Kişilik & Karakter Karşınızdaki kişi sizden ne isterse mutluluktan uçarak yalsrsiniz? meltemdaglı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaparsınız olacaktı Karşınızdaki kişi sizden ne isterse mutluluktan uçarak yalsrsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Karşıdaki kişinin istemesine bir erkek hissetmeli ona göre davranmalı aşk sevgi çılgınca yaşanmalı 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Uçak bileti aldım hadi tatile gidiyor derse çok sevinirim ☺️ 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne istediğini bağlı şimdi ne isticek birde istek önemli 😂 0 1 Yorumla Black1710 +1 yıl İşte onun ne istediğine bağlı mesela kahvaltı hazırlarım ne bilim 😂 ama tabi birde feaatlık yönü var 😂 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Mesela gel mangal yakmaya pikniğe gidelim dese 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Mutluluktan ucarak yaladigimiz ne olabilir 0 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Beraber oturup kahve içelim derse 0 0 Yorumla
İstanbluuee Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sinirim yok sen ne isterdin ki yapamayagim 0 2 Yorumla İstanbluuee +1 yıl Bsna yazsana İstanbluuee +1 yıl Sana ulaşamıyorum ki konusalim
Miinnak Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Tutku 0 4 Yorumla meltemdaglı +1 yıl Neyde tutku Yorumla Miinnak +1 yıl Genel yemek olur gezmek olur herseyde Yorumla meltemdaglı +1 yıl Sevdim seni 🥰 Yorumla Miinnak +1 yıl Teşekkürler kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hiç bir şey
Karşıdaki kişinin istemesine bir erkek hissetmeli ona göre davranmalı aşk sevgi çılgınca yaşanmalı
Uçak bileti aldım hadi tatile gidiyor derse çok sevinirim ☺️
Ne istediğini bağlı şimdi ne isticek birde istek önemli 😂
İşte onun ne istediğine bağlı mesela kahvaltı hazırlarım ne bilim 😂 ama tabi birde feaatlık yönü var 😂
Mutluluktan yalar mıyım?
Shshsjjs
Suratıma otursa
Mesela gel mangal yakmaya pikniğe gidelim dese
Mutluluktan ucarak yaladigimiz ne olabilir
Beraber oturup kahve içelim derse
İyilik. İ
Ayakları oynamak
Cinsellik, gezme
Gel sevişelim derse
Yalamayı çok sevdiğim için farketmez
Sinirim yok sen ne isterdin ki yapamayagim